Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlatma iğnesinin etkisidirKızlar Merhaba yeni üyeyim.
18 haziran 2 kez aşılama oldum. Ilk asilamada hic belirtim yoktu tutmadi. Ama ikincisinde ilk 3 gün kasik agrisi cektim sonra gaz sorunu bitmek bilmedi hala devam ediyor 25 haziranda clear blue testiyle test yaptim pozitif cikti testi bugün tekrarlardım bu seferde negatif cikti moralim o kadar bozuldu ki yarin adet günüm sadece gaz sorunum var ve bel agrisi Temmuz 1 kan vercem.Sizce tutmusmudur ve ilk pozitif cikip sonra neden negatif cikti umut etmelimiyim beklemek sabretmek cok zor![]()
Merhaba sürecin nasıl ilerledi canım bilgi verebilir misin benimde asılamada 7. Günüm adet olacak gibi kasıklarımda hafif sancılar var sürekli bi yanma hissediyorum kasıklarımda ve cok sık idrara cıkıyorum testim 1.6 demişssin ama gördügüm kadarıyla hamilesin yasadıklarını anlatabilir misin rica etsemYok ya adet olmazsam yaptırcam çok sıkıldım bekle et senin asilama kacinciydi bide yaş kaç senin
Öncelikle cevabın için teşekkür ederimBenimde sancim coktu. Hala adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Bana doktorum 10.gun kan testi yaptır dedi. Sonuç 1.6" çıktı moralim bozuldu. Tutmadı dedim. Eşimin ısrarı ile 3 gün sonra test yaptırdık 43 çıktı. Ağrılarım devam tabi. Kimyasal falan diye tırstım. 2gun sonra 119 çıktı. Doktor 10 gün sonra gel dedi 5hafta 1 günlük keseyi gördük. Ağrıyı kafana takma o oluyor. Ben sürekli ayağımin altına yastık koyup yatmıştım. Sadece yemek yaptım başka bisi eklemedim. Rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Acıkcası tam tersi agrı beni daha cok heyecanlandırdı diyebilirim bişeyler oluyor da ondanmı ki diye ama dahada cok erken bakalım hayırlısıyla olur inşaallahAynen bende öyle dedim ben elimden geleni yapayım da gerisini Allah bilir dedim. Ağrıyı takma derken ağrı olması olmayacağı anlamına gelmiyor diye dedim. Obur turlu rahatsız edici benim yeni yeni kesildi ağrım. Önceden alt tarafımda yanma ağrı bisiler...
Amin inşaallah Allah razı olsunAllah gönlüne göre versin. Hayırlı evlat verir ins
Benimde sancim coktu. Hala adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Bana doktorum 10.gun kan testi yaptır dedi. Sonuç 1.6" çıktı moralim bozuldu. Tutmadı dedim. Eşimin ısrarı ile 3 gün sonra test yaptırdık 43 çıktı. Ağrılarım devam tabi. Kimyasal falan diye tırstım. 2gun sonra 119 çıktı. Doktor 10 gün sonra gel dedi 5hafta 1 günlük keseyi gördük. Ağrıyı kafana takma o oluyor. Ben sürekli ayağımin altına yastık koyup yatmıştım. Sadece yemek yaptım başka bisi eklemedim. Rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
İnşaallah Allah razı olsun hepimiz sağlıkla hayırla alalım bugün degerim 293 cıktı çok şükürAkıntı hariç bendede durum aynıydı. Hala ara ara ağrı giriyor inş artış olur ve sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Benımde dun asılamanın 14 günüydü kan verdım negatıf çıktı ve hala regl olmadım neden olur acaba?Benimde sancim coktu. Hala adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Bana doktorum 10.gun kan testi yaptır dedi. Sonuç 1.6" çıktı moralim bozuldu. Tutmadı dedim. Eşimin ısrarı ile 3 gün sonra test yaptırdık 43 çıktı. Ağrılarım devam tabi. Kimyasal falan diye tırstım. 2gun sonra 119 çıktı. Doktor 10 gün sonra gel dedi 5hafta 1 günlük keseyi gördük. Ağrıyı kafana takma o oluyor. Ben sürekli ayağımin altına yastık koyup yatmıştım. Sadece yemek yaptım başka bisi eklemedim. Rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin