Aşılama sonrası bel ve karın ağrısı

selda1045

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
45
17
88
28
Merhabalar Ben 6 Ağustos'ta aşılama oldum bugün 6.günüm ama aşılama olduğum günden beri karın ağrım hiç geçmedi.Ve idrarda hep bıçak gibi bir ağrı saplanıyor.Bel ağrısı da eklenince gerçekten berbat hisseder oldum.Meme hassasiyeti olmuştu zaten ama sonrasında çok az memeden akıntı gibi gelmeye de başladı.Nasip olursa 21 Ağustos'ta öğreneceğim sonucu.Ama ağrılarım normal mi aynı şeyleri yaşayan varmı sormak istiyorum sizlere de
Doktorumu aradım doğumda olduğu dönüş yapamadı bana ilaçta kullanamıyorum ne olur ne olmaz diye.Sizlerde aynı sorunları yaşadınız mı acaba?
Bu arada ilk klomen kullandım sonrasında iki kutu Gonal-f 300 ve en son aşılamaya girmeden önce ovitrelle olup gittim.İğnenin yan etkisi de olabilir diye düşünüyorum.

Merhaba. Ben aşılama olmadım fakat gonal-f 900 ve ovitrelle vurundum. Ovitrelle sonrası epey kasık ağrısı yaşadım sonuç olumlu oldu şükürler olsun inşallah sizinde olumlu olur

Merhaba. Ben aşılama olmadım fakat gonal-f 900 ve ovitrelle vurundum. Ovitrelle sonrası epey kasık ağrısı yaşadım sonuç olumlu oldu şükürler olsun inşallah sizinde olumlu olur
Çok teşekkürler İnşallah pozitif sonucu görürüm bende çok emek verdim hayal kırıklığı da oldu her ay.
Düşünmemeye çalışıyorum yine aynı rutin hayatıma devam ediyorum ama ağır birşeyi kaldırınca bile aklıma acaba bişey olur mu diye geliyor.Psikolojik sanırım

Öyle gerçekten bende takıntılı biriyim ona zarar gelecek diye aşırı dikkat ediyorum ama şöyle de birşey var nasibimizde varsa yavrularımız her halükarda kucağımıza alacağız inşallah yine de sonucu öğrenene kadar dikkat edin siz inşallah herşey gönlünüzce olsun

Merhaba Selda bende 6 ağustosda aşılama oldummm aynı gün olmusuz. 4 agustosda ben çatlatma iğnesi oldm. 6sından itibarende progestan kullanıyorum(fitil olarak) su son gunlerde sadece mide yanması ıle uyanıyorm bazı aksamlar agrınoluyor ama cok diil sen ne durumdasın

Merhabalar İnşallah güzel sonuçlar alırız Bende karın ağrısı devam ediyor ama mide yanması olmadı hiç.İlk zamanlar bel kasık ağrısı yapıyordu meme hassasiyeti de çok olmuştu ama şu son günlerde sadece karnımda ağrı kaldı.Dayanamayıp test yaptım 9-10.günden itibaren iki tanesi silik çizgi ile çıktı birtanesi negatif çıktı günü beklemek benim için eziyet Sonucu erken öğrenemeyeceğimi biliyorum ama yinede vazgeçemiyorumAz kaldı şükür perşembe günü öğreneceğim

Merhaba bizde gonal f ile başladık pkosum var. Sizde de var mıydı acaba? Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Merhaba bizde gonal f ile başladık pkosum var. Sizde de var mıydı acaba? Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Merhaba sizde Regl gününüzü bekliyordunuz başladınız mı hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitifleri görelim bende de pkos var. Sizin kaçıncı gün gonal f te birde kaç dozla başladınız

Merhaba sizde Regl gününüzü bekliyordunuz başladınız mı hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitifleri görelim bende de pkos var. Sizin kaçıncı gün gonal f te birde kaç dozla başladınız
Merhaba canım evet dün adetin 2. Günüydü hemen doktora gittim gonal f 37.5 la başlayalım dedi. Dün hemen yaptık iğneyi salı günü tekrar kontrolüm var

Merhaba sonuç olumlu oldu demişsiniz çok sevindim hayırlı olsun inşallah bizde olumlu sonuç görürüz ovitrelle iğneden kaç gün sonra öğrendiniz bir de belirtileriniz nelerdi acaba bizede umut olun

Amin çok teşekkür ederim bende ileri seviye de pcos var bütün semptomları yaşıyorum ilacsiz adet bile olamiyordum birde benim iki tüpümde tıkalıymış hsg sırasında açıldı o işlemden 1 buçuk ay sonra hamile kaldım

Merhaba sonuç olumlu oldu demişsiniz çok sevindim hayırlı olsun inşallah bizde olumlu sonuç görürüz ovitrelle iğneden kaç gün sonra öğrendiniz bir de belirtileriniz nelerdi acaba bizede umut olun
İğneden sonra bende bekleme konusunda çok sikintiliydim meraktan catladim resmen evde erken gebelik testi yaptım 8. Gün silik çift çizgi çıktı ama emin olamadim kanda 16. Gün. öğrendim. Benim çok şiddetli olmamakla birlikte tek taraflı ağrım vardı birde rahmimde doluluk hissi vardı birde asiri derecede gaz sorunum vardı onun dışında hiçbir belirtim yoktu. Dilerim herkes yavrusuna kavuşur hepimiz bende dahil sağlıkla kucağımiza alırız

Ah bana umut oldunuz bende de pkos var ama adet olabiliyorum. 24 haziranda hsg çekildim ben de. Tüplerim açıktı rahimde sıkıntı çıkmadı. Ama iki senedir çocuğum olmuyor malesef eşimde test verdi sıkıntı çıkmadı. Bu ay aşılama deniycez ama bakalım inşallah bizimde yüzümüz güler Dua eder misin bizler için

İnanın sizi çok iyi anlıyorum bende yıllardır bu günleri bekledim birçok doktor senin doğal yoldan olmaz tupbebek belki diyordu ama yüce Rabbim kapısından eli boş çevirmedi hamd olsun. Hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin Allah'ım. Allah yar ve yardimciniz olsun inşallah

Ayy inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi bizde hayırlısıyla pozitif sonuç alalım regl olacakmışım gibi ağrı var bende de kasık ve belde sol tarafım özellikle bir de gaz maalesef çok fazla karnımın şişliğinden zor yatıyorum bazen. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dua edin bizlere de Allah isteyen herkesin gönlüne göre nasip etsin

Belirtilerimiz benziyor benimde sağ taraftaydi ağrım. Amin inşallah Rabbim gönlümüzdekini versin hepimize

Amiiin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…