- 2 Haziran 2022
- 93
- 18
- 38
- 36
Yani muhtemelen başlarsınız ama doktorunuz daha iyi bilir eğer özelde yaptırıyosanız bi danışın. Ben dün gidince iğnem yanımda olduğu için yaptık hemenMerhabalar ben size birsey sormak istiyorum bugün reglimin 3. Günü doktora gittim ve Gonal f 75 ile baslayalım dedi. 5. Gün sabah kontrole gideceğim fakat ben birseyi anlayamadım verilen Gonal f leri bugün mü yarın mı başlayacgm onu anlayamadım. Siz doktora gittiğinizde acaba hemen akşamına başlatmıştı. Ben yarın başlasam sorun olurmu ne yapacağım şaşırdım açıkcası
Devlette tedavi görüyorum hemen eczaneden aldım iğneleri ama akşam 7-9 arası gonalf ları kullan dedi ben sadece acaba gittiğim bugün mü yarın mı başlayacağım orada kafam karıştıYani muhtemelen başlarsınız ama doktorunuz daha iyi bilir eğer özelde yaptırıyosanız bi danışın. Ben dün gidince iğnem yanımda olduğu için yaptık hemen
Eğer beşinci gün kontrolse yarın başlanır pazartesiye denk geliyo o günDevlette tedavi görüyorum hemen eczaneden aldım iğneleri ama akşam 7-9 arası gonalf ları kullan dedi ben sadece acaba gittiğim bugün mü yarın mı başlayacağım orada kafam karıştı
Ama pazara denk geliyor pazartesi 6.gün oluyor ben pazar iğne yapmayacakmıym yani acabaEğer beşinci gün kontrolse yarın başlanır pazartesiye denk geliyo o gün
Vallahi canım hiç yanlış yönlendirmiyim eğer doktora gidebiliyosan yakınsa randevu almadan bi sor derimAma pazara denk geliyor pazartesi 6.gün oluyor ben pazar iğne yapmayacakmıym yani acaba
Bende regl 3. Günü gittim o gün aldım ilaçları haplara o akşam başladım iğne düzenli olsun sabah işe giderken vururum diye ona 4. Gün sabah başladım toplam beş gün kullandım beşinci günde sabah iğneyi yapıp doktora gittim kontrole zaten yumurtanın durumuna göre bakıyor bana artık hapı da iğneyi de bırakalım 2 3 gün kendi haline dedi sonra yine kontrole gittim yeterince büyümüş dediMerhabalar ben size birsey sormak istiyorum bugün reglimin 3. Günü doktora gittim ve Gonal f 75 ile baslayalım dedi. 5. Gün sabah kontrole gideceğim fakat ben birseyi anlayamadım verilen Gonal f leri bugün mü yarın mı başlayacgm onu anlayamadım. Siz doktora gittiğinizde acaba hemen akşamına başlatmıştı. Ben yarın başlasam sorun olurmu ne yapacağım şaşırdım açıkcası
Bende bu ay ilk asilamam olcak acaba iğne vurulurken acıma oluyormu birde işlem de ağrı oluyormu biraz gerginimMerhabalarBen 6 Ağustos'ta aşılama oldum bugün 6.günüm ama aşılama olduğum günden beri karın ağrım hiç geçmedi.Ve idrarda hep bıçak gibi bir ağrı saplanıyor.Bel ağrısı da eklenince gerçekten berbat hisseder oldum.Meme hassasiyeti olmuştu zaten ama sonrasında çok az memeden akıntı gibi gelmeye de başladı.Nasip olursa 21 Ağustos'ta öğreneceğim sonucu.Ama ağrılarım normal mi aynı şeyleri yaşayan varmı sormak istiyorum sizlere de
Doktorumu aradım doğumda olduğu dönüş yapamadı bana ilaçta kullanamıyorum ne olur ne olmaz diye.Sizlerde aynı sorunları yaşadınız mı acaba?
Bu arada ilk klomen kullandım sonrasında iki kutu Gonal-f 300 ve en son aşılamaya girmeden önce ovitrelle olup gittim.İğnenin yan etkisi de olabilir diye düşünüyorum.
Yaa aslında bana hap verilmedi sadece iğne verildi ve akşam 7-9 saat arasında düzenli iğne yap dedi. Yarın başlayacağım bende artık kısmet bugün yapmadım. Hastane de uzakta birdaha gidip soramadım.Bende regl 3. Günü gittim o gün aldım ilaçları haplara o akşam başladım iğne düzenli olsun sabah işe giderken vururum diye ona 4. Gün sabah başladım toplam beş gün kullandım beşinci günde sabah iğneyi yapıp doktora gittim kontrole zaten yumurtanın durumuna göre bakıyor bana artık hapı da iğneyi de bırakalım 2 3 gün kendi haline dedi sonra yine kontrole gittim yeterince büyümüş dedi
Bunu bende merak ediyorum yarın ilk iğnemi vurduracağım nasıl olacak bilmiyorum bende tedirgin ve gerginimBende bu ay ilk asilamam olcak acaba iğne vurulurken acıma oluyormu birde işlem de ağrı oluyormu biraz gerginim
Allah yardımcımız olsun inşallahBunu bende merak ediyorum yarın ilk iğnemi vurduracağım nasıl olacak bilmiyorum bende tedirgin ve gerginim
Doktorunuzun dediği saati şaşmayın o halde. Ben ertesi gün başlamanızda çok sıkıntı olacağını sanmıyorum bende öyle başladım ve kontrol sırasında doktor ona göre yönlendirecektir zaten içinizi ferah tutun herşey yolunda gitsin umarım sizin içinde güzel haberlerinizi alırızYaa aslında bana hap verilmedi sadece iğne verildi ve akşam 7-9 saat arasında düzenli iğne yap dedi. Yarın başlayacağım bende artık kısmet bugün yapmadım. Hastane de uzakta birdaha gidip soramadım.
Bende bu ay ilk asilamam olcak acaba iğne vurulurken acıma oluyormu birde işlem de ağrı oluyormu biraz gerginim
Bende çok korkmuştum ama hiç korkulacak birşey yokmuş her sabah kendim yaptım iğnenin girişi bile hissedilmiyorBunu bende merak ediyorum yarın ilk iğnemi vurduracağım nasıl olacak bilmiyorum bende tedirgin ve gerginim
Hepimiz için hayırlı olsn.Rabbbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahAllah yardımcımız olsun inşallahkeşke acıları çekelim de sonunda mutlu olalım . İğnelerim daha gelmedi bende 3 veya 4 gün sonra vuruncam
Yaa çok teşekkür ederim şuan bugün ilk vurulacağım için hastanede yaptırırım muhtemelen yarından itibaren kendim vurmaya başlarımBende çok korkmuştum ama hiç korkulacak birşey yokmuş her sabah kendim yaptım iğnenin girişi bile hissedilmiyorçok hafif bi his yani rahat olun Allah’ın izniyle tüm emeklerimiz karşılığını bulsun güzel pozitifleri görelim
Çok sevindim sizin adınıza kafanızda soru işareti kalmayacak en azından çünkü rahat olun bu süreçte stres yapmamaya çalışın. Ne kadar desemde böyle bende düşünmeden duramıyorum acaba olacak mı diye umutluyum çokYaa çok teşekkür ederim şuan bugün ilk vurulacağım için hastanede yaptırırım muhtemelen yarından itibaren kendim vurmaya başlarımayrıca iyiki Zeynep Kamil hastanesine gitmişim biraz önce beni aradılar ve yanlısı kendileri düzeltti içim şuan rahat bugün itibari ile başlayacakmışım bakalım Allah isteyen herkese pozitif göstersin Aminn
Yaa çok teşekkür ederimÇok sevindim sizin adınıza kafanızda soru işareti kalmayacak en azından çünkü rahat olun bu süreçte stres yapmamaya çalışın. Ne kadar desemde böyle bende düşünmeden duramıyorum acaba olacak mı diye umutluyum çok
İğne vurma yerine bağlı sanırım göbek deliğinin dört parmak sağına veya soluna öneriyorlar aşağıya doğru yaparsan damarların yoğun olduğu bölgeymiş ve morarma yapıyormuş diye gördüm bir videoda ben bir iğneyi o şekilde yapmıştım göbeğim mosmor oturmuştuBende bu ay ilk asilamam olcak acaba iğne vurulurken acıma oluyormu birde işlem de ağrı oluyormu biraz gerginim
Aynen bana da o şekilde söyledi hemşire göbek deliğinden sola doğru veya sağa doğru 4 parmak sonra vuracaksın dedi inşallah güzel sonuçları alırım duanızda eksik etmeyinİğne vurma yerine bağlı sanırım göbek deliğinin dört parmak sağına veya soluna öneriyorlar aşağıya doğru yaparsan damarların yoğun olduğu bölgeymiş ve morarma yapıyormuş diye gördüm bir videoda ben bir iğneyi o şekilde yapmıştım göbeğim mosmor oturmuştuAma diğerleri yapıldığı an hissediyosun sadece sinek ısırığı gibi sonra geçiyor İnşallah güzel sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?