Aşılama sonrası bel ve karın ağrısı

Merhabalar ben size birsey sormak istiyorum bugün reglimin 3. Günü doktora gittim ve Gonal f 75 ile baslayalım dedi. 5. Gün sabah kontrole gideceğim fakat ben birseyi anlayamadım verilen Gonal f leri bugün mü yarın mı başlayacgm onu anlayamadım. Siz doktora gittiğinizde acaba hemen akşamına başlatmıştı. Ben yarın başlasam sorun olurmu ne yapacağım şaşırdım açıkcası

Yani muhtemelen başlarsınız ama doktorunuz daha iyi bilir eğer özelde yaptırıyosanız bi danışın. Ben dün gidince iğnem yanımda olduğu için yaptık hemen

Yani muhtemelen başlarsınız ama doktorunuz daha iyi bilir eğer özelde yaptırıyosanız bi danışın. Ben dün gidince iğnem yanımda olduğu için yaptık hemen
Devlette tedavi görüyorum hemen eczaneden aldım iğneleri ama akşam 7-9 arası gonalf ları kullan dedi ben sadece acaba gittiğim bugün mü yarın mı başlayacağım orada kafam karıştı

Devlette tedavi görüyorum hemen eczaneden aldım iğneleri ama akşam 7-9 arası gonalf ları kullan dedi ben sadece acaba gittiğim bugün mü yarın mı başlayacağım orada kafam karıştı
Eğer beşinci gün kontrolse yarın başlanır pazartesiye denk geliyo o gün

Bende regl 3. Günü gittim o gün aldım ilaçları haplara o akşam başladım iğne düzenli olsun sabah işe giderken vururum diye ona 4. Gün sabah başladım toplam beş gün kullandım beşinci günde sabah iğneyi yapıp doktora gittim kontrole zaten yumurtanın durumuna göre bakıyor bana artık hapı da iğneyi de bırakalım 2 3 gün kendi haline dedi sonra yine kontrole gittim yeterince büyümüş dedi

Hep aynı saatte vurmak önemli saatinizi ona göre belirleyin yanınıza alınacak birşey de değil hep buzdolabında durması gerekiyor çünkü

Bende bu ay ilk asilamam olcak acaba iğne vurulurken acıma oluyormu birde işlem de ağrı oluyormu biraz gerginim

Yaa aslında bana hap verilmedi sadece iğne verildi ve akşam 7-9 saat arasında düzenli iğne yap dedi. Yarın başlayacağım bende artık kısmet bugün yapmadım. Hastane de uzakta birdaha gidip soramadım.

Yaa aslında bana hap verilmedi sadece iğne verildi ve akşam 7-9 saat arasında düzenli iğne yap dedi. Yarın başlayacağım bende artık kısmet bugün yapmadım. Hastane de uzakta birdaha gidip soramadım.
Doktorunuzun dediği saati şaşmayın o halde. Ben ertesi gün başlamanızda çok sıkıntı olacağını sanmıyorum bende öyle başladım ve kontrol sırasında doktor ona göre yönlendirecektir zaten içinizi ferah tutun herşey yolunda gitsin umarım sizin içinde güzel haberlerinizi alırız

Bende bu ay ilk asilamam olcak acaba iğne vurulurken acıma oluyormu birde işlem de ağrı oluyormu biraz gerginim

Bunu bende merak ediyorum yarın ilk iğnemi vurduracağım nasıl olacak bilmiyorum bende tedirgin ve gerginim
Bende çok korkmuştum ama hiç korkulacak birşey yokmuş her sabah kendim yaptım iğnenin girişi bile hissedilmiyor çok hafif bi his yani rahat olun Allah’ın izniyle tüm emeklerimiz karşılığını bulsun güzel pozitifleri görelim

Yaa çok teşekkür ederim şuan bugün ilk vurulacağım için hastanede yaptırırım muhtemelen yarından itibaren kendim vurmaya başlarım ayrıca iyiki Zeynep Kamil hastanesine gitmişim biraz önce beni aradılar ve yanlısı kendileri düzeltti içim şuan rahat bugün itibari ile başlayacakmışım bakalım Allah isteyen herkese pozitif göstersin Aminn

Çok sevindim sizin adınıza kafanızda soru işareti kalmayacak en azından çünkü rahat olun bu süreçte stres yapmamaya çalışın. Ne kadar desemde böyle bende düşünmeden duramıyorum acaba olacak mı diye umutluyum çok

Yaa çok teşekkür ederim Evet ya malesef iyi de olsa kötü de olsa bi şekilde stres yapıyoruz. Rabbim durumlarımızı görüp bizlere merhamet etsin en tez zamanda evlat sahibi yapsın inşallah

İğne vurma yerine bağlı sanırım göbek deliğinin dört parmak sağına veya soluna öneriyorlar aşağıya doğru yaparsan damarların yoğun olduğu bölgeymiş ve morarma yapıyormuş diye gördüm bir videoda ben bir iğneyi o şekilde yapmıştım göbeğim mosmor oturmuştu Ama diğerleri yapıldığı an hissediyosun sadece sinek ısırığı gibi sonra geçiyor İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Aynen bana da o şekilde söyledi hemşire göbek deliğinden sola doğru veya sağa doğru 4 parmak sonra vuracaksın dedi inşallah güzel sonuçları alırım duanızda eksik etmeyin normalde acı eşiği düşük olanlardan biriyim HSG çekilirken bile çok canım yandı yaptıramadım narkozlu bir şekilde yaptırdım başlama esnasinda kendimi tutabildiğim kadar tutacağım bizim buradaki şehir hastanesi'nden kalıntı kaldı çok acıtmışlardı o yüzden şimdi her seferinde korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…