Aşılama sonrası bel ve karın ağrısı

Bende öyleyim hsg yi bende anestezi alarak yaptırdım kendimi bildiğim için Aşılamada sadece vajinaya o spekulum yerleştirilirken canım yandı benim onun dışında bir problem yaşamadım.İğne de çok canımı yakmadı

Ay ben dün doktora gittim iğneyi vurdurmak için ama gerçekten hiç acımıyor Muş korkulacak bir durum değilmiş. Bundan sonrakileri evde kendim vurulacagım inşallah

Merhaba sonucunu ne oldu acaba ?

Merhaba bende perşembe günü aşılama olacağım sonrasında yatıp dinlenmemiz ki gerekiyor bir kaç gün falan bilginiz varmı ben çalışıyorum da siz nasıl yaptınız

Merhaba bende perşembe günü aşılama olacağım sonrasında yatıp dinlenmemiz ki gerekiyor bir kaç gün falan bilginiz varmı ben çalışıyorum da siz nasıl yaptınız
Merhabalar Doktor çalışma etme demiyor benim doktorum çalışmaya devam et hiçbir sıkıntı olmaz demişti.Ama bazılarına cam silme ev temizleme gibi konularda dikkatli olmasını söylemişler.Ben ilk aşılama gününden itibaren temizliğimi de yaptım işe de gittim.Ama malesef sonucumuz negatifİnşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…