Aynen bana da o şekilde söyledi hemşire göbek deliğinden sola doğru veya sağa doğru 4 parmak sonra vuracaksın dedi inşallah güzel sonuçları alırım duanızda eksik etmeyin normalde acı eşiği düşük olanlardan biriyim HSG çekilirken bile çok canım yandı yaptıramadım narkozlu bir şekilde yaptırdım başlama esnasinda kendimi tutabildiğim kadar tutacağım bizim buradaki şehir hastanesi'nden kalıntı kaldı çok acıtmışlardı o yüzden şimdi her seferinde korkuyorum
Bende öyleyim hsg yi bende anestezi alarak yaptırdım kendimi bildiğim için Aşılamada sadece vajinaya o spekulum yerleştirilirken canım yandı benim onun dışında bir problem yaşamadım.İğne de çok canımı yakmadı
Ay ben dün doktora gittim iğneyi vurdurmak için ama gerçekten hiç acımıyor Muş korkulacak bir durum değilmiş. Bundan sonrakileri evde kendim vurulacagım inşallah
Merhabalar İnşallah güzel sonuçlar alırız Bende karın ağrısı devam ediyor ama mide yanması olmadı hiç.İlk zamanlar bel kasık ağrısı yapıyordu meme hassasiyeti de çok olmuştu ama şu son günlerde sadece karnımda ağrı kaldı.Dayanamayıp test yaptım 9-10.günden itibaren iki tanesi silik çizgi ile çıktı birtanesi negatif çıktı günü beklemek benim için eziyet Sonucu erken öğrenemeyeceğimi biliyorum ama yinede vazgeçemiyorumAz kaldı şükür perşembe günü öğreneceğim
Merhabalar Ben 6 Ağustos'ta aşılama oldum bugün 6.günüm ama aşılama olduğum günden beri karın ağrım hiç geçmedi.Ve idrarda hep bıçak gibi bir ağrı saplanıyor.Bel ağrısı da eklenince gerçekten berbat hisseder oldum.Meme hassasiyeti olmuştu zaten ama sonrasında çok az memeden akıntı gibi gelmeye de başladı.Nasip olursa 21 Ağustos'ta öğreneceğim sonucu.Ama ağrılarım normal mi aynı şeyleri yaşayan varmı sormak istiyorum sizlere de
Doktorumu aradım doğumda olduğu dönüş yapamadı bana ilaçta kullanamıyorum ne olur ne olmaz diye.Sizlerde aynı sorunları yaşadınız mı acaba?
Bu arada ilk klomen kullandım sonrasında iki kutu Gonal-f 300 ve en son aşılamaya girmeden önce ovitrelle olup gittim.İğnenin yan etkisi de olabilir diye düşünüyorum.
Merhaba bende perşembe günü aşılama olacağım sonrasında yatıp dinlenmemiz ki gerekiyor bir kaç gün falan bilginiz varmı ben çalışıyorum da siz nasıl yaptınız
Merhaba bende perşembe günü aşılama olacağım sonrasında yatıp dinlenmemiz ki gerekiyor bir kaç gün falan bilginiz varmı ben çalışıyorum da siz nasıl yaptınız
Merhabalar Doktor çalışma etme demiyor benim doktorum çalışmaya devam et hiçbir sıkıntı olmaz demişti.Ama bazılarına cam silme ev temizleme gibi konularda dikkatli olmasını söylemişler.Ben ilk aşılama gününden itibaren temizliğimi de yaptım işe de gittim.Ama malesef sonucumuz negatifİnşallah güzel sonuçlar alırsın