insallah hayirli haberler aliriz canim ben igne asamasindayim gonal f vuruldum yarin kontrol var insallahAşılama yaptırıp tutanlar belirtilerini yazabilir mi?
Gonal f ne oluyorinsallah hayirli haberler aliriz canim ben igne asamasindayim gonal f vuruldum yarin kontrol var insallah
Benim aşılama yapıldı canım 3.güninsallah hayirli haberler aliriz canim ben igne asamasindayim gonal f vuruldum yarin kontrol var insallah
yumurta büyütme gelistirme igne canimGonal f ne oluyor
hayirli olur insaallah canim guzel haberler olur insaallah agrilimi oluyor canim benim korkum var agri olucak diyeBenim aşılama yapıldı canım 3.gün
Ben kullanmadım onuyumurta büyütme gelistirme igne canim
Agrı oluyor ama korkmaha
hayirli olur insaallah canim guzel haberler olur insaallah agrilimi oluyor canim benim korkum var agri olucak diye
gerek duymamoslardir benim catlama sorunum var genelde veriyolarmis ama bilmiyorum canim bende ilk yapiyorumBen kullanmadım onu
Ovitelle verdiler bana aşılamadan 36 saat önce. Vuruyorsungerek duymamoslardir benim catlama sorunum var genelde veriyolarmis ama bilmiyorum canim bende ilk yapiyorum
onuda aldirdilar bana yumurtam gelistikten sonra onu vurvakmisim onlar söyleceklermisOvitelle verdiler bana aşılamadan 36 saat önce. Vuruyorsun
Evetonuda aldirdilar bana yumurtam gelistikten sonra onu vurvakmisim onlar söyleceklermis
Aşılamanın 3.günü nasıldınBende aşılamamın 10. Günündeyim belirti çok ama hepsi kullandığım crinone jelin yan etkiler maalesef zaten daha çok erken beklemedeyim hakkımızda herşeyin hayırlısı
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin . Böyle haberler duyumca umudum daha da artıyor.Kızlar merhaba aşılamadan sonra 2gun pembe renk akintim oldusonra kesildi hafifte agrım vardı bitti..hepsi..2mart ta aşılama yapıldı 15inde idrar baktım ilk defa 2.cizgiyi silikte olsa gördüm ve ertesi gün beta 92ydi....inanılmaz bir duygu rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin kızlar.
Kasık ağrısı vardı göğüslerim şişti acıyoduAşılamanın 3.günü nasıldın
hamilemisinz şimdi..Kızlar merhaba aşılamadan sonra 2gun pembe renk akintim oldusonra kesildi hafifte agrım vardı bitti..hepsi..2mart ta aşılama yapıldı 15inde idrar baktım ilk defa 2.cizgiyi silikte olsa gördüm ve ertesi gün beta 92ydi....inanılmaz bir duygu rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin kızlar.
Maalesef adet oldum dün akşamhamilemisinz şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?