Aşılama AŞILAMA SONRASI BELİRTİLER

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım

Kızlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. 2 sene boyunca burda hep küçücük bi umut aradım. Umarım benim paylaşımımda birilerine umut olur. 29 martta ilk aşılamamı oldum. 2 yıl boyunca iğne klomen hepsini defalarca denedim olmadı. Bi sorunda yoktu. Hsg çektirdim normal çıktı. En son aşılama sırasında serviksde stenoz (darlık) saptandı. Spermler hiç yumurtalara ulaşmıyormuş bile. İlk aşılamayla çok şükür tuttu. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Eklentiler

• 7A6FFF2C-926A-4118-A665-88E0ABDD3B39.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 171
Inanamiyorum aynı şeyleri bende yaşadım rahim dar olduğundan spermler ulaşamıyormuş meğer rabbime şükür çok güzel bi duygu kaç haftaliksiniz?

Inanamiyorum aynı şeyleri bende yaşadım rahim dar olduğundan spermler ulaşamıyormuş meğer rabbime şükür çok güzel bi duygu kaç haftaliksiniz?
Bugün aşılamadan sonraki 12. Günüm. Yarın kan tahlili vercem doktor o zaman kaç haftalık olduğunu söyler heralde. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Şöyleki rahim filmi çekilirken anlaşılmadı ama aşılama oldugunda cok zorlandım o kadar canım yandiki sanki doğum yapiyo gibi bağırdım islem bitti doktor söyledi dar olduğunu canim
Benim hiç acimadi alttan muayene gibiydi . Acaba benim rahmim genismi :)

Şöyleki rahim filmi çekilirken anlaşılmadı ama aşılama oldugunda cok zorlandım o kadar canım yandiki sanki doğum yapiyo gibi bağırdım islem bitti doktor söyledi dar olduğunu canim
Hmm anladim, rahim filmi cektirmeye gerek yok demisti bana dr hic cektirmeden tup bebek yaptirmistim. Simdi senden duyunca aklima takildi oyle bisey olabilir mi diye

Çok mutlu oldum inşallah bizde o güzel duyguyu tadarız

Kızlar merhaba ben ayın 13 ünde aşılama yaptırdım yapılırken çok ağrım oldu ve o günden beri aşırı karın şişliği gaz sıkıntısı yaşıyorum ve ağrılarım ilk günkü gibi olmasada devam ediyor ve sanki içerde biryerler kesilmiş gbi kasıklarım acıyor dokununca hareket edince yani aşılamadan beri sürekli rahatsızım çoğu kişi hemen normal hayatına dönmüş ama ben o günden 5 aylık hamileymiş gibi şiş bi karınla yaşıyorum . Aranızda böyle durumlar yaşayan varmı acaba

Bende seninle aynı şeyleri yaşadım canım. Ve halende yaşıyorum. Ama şükür ki aşılamam tuttu. Doktor 8. Haftaya kadar şişkinliğin devam eder dedi. Korkma inşallah sonu güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…