- 22 Şubat 2019
- 142
- 122
- 33
- 29
Anladım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canımCanım bende belirti hiç olmadı hiçbirşey hissetmedim 2 martta aşılamam olmuştu 16martta beta bakalım demişti doktor dayanamadım öylesine 15inde idrar testi yaptım cıktı:) asıl suanda belirtileri yaşıyorum açıkçası ağrılar sislik falan
benim de tutmadı tup bebek e gidicem önümüzdeki ayTutmadı adet oldum
Inanamiyorum aynı şeyleri bende yaşadım rahim dar olduğundan spermler ulaşamıyormuş meğer rabbime şükür çok güzel bi duygu kaç haftaliksiniz?Kızlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. 2 sene boyunca burda hep küçücük bi umut aradım. Umarım benim paylaşımımda birilerine umut olur. 29 martta ilk aşılamamı oldum. 2 yıl boyunca iğne klomen hepsini defalarca denedim olmadı. Bi sorunda yoktu. Hsg çektirdim normal çıktı. En son aşılama sırasında serviksde stenoz (darlık) saptandı. Spermler hiç yumurtalara ulaşmıyormuş bile. İlk aşılamayla çok şükür tuttu. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Bugün aşılamadan sonraki 12. Günüm. Yarın kan tahlili vercem doktor o zaman kaç haftalık olduğunu söyler heralde. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınInanamiyorum aynı şeyleri bende yaşadım rahim dar olduğundan spermler ulaşamıyormuş meğer rabbime şükür çok güzel bi duygu kaç haftaliksiniz?
Maşallah Allah isteyen hepimize nasip etsin inşallah :)Anladım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım
bunu yani rahimin dar olduğunu nasıl tespit ettiler, Rahim filmiyle mi?Inanamiyorum aynı şeyleri bende yaşadım rahim dar olduğundan spermler ulaşamıyormuş meğer rabbime şükür çok güzel bi duygu kaç haftaliksiniz?
Canım 15.gün idrarda çıkmıştı kanda 16.gün saptandı benim allah kucagina almayi nasip etsinBugün aşılamadan sonraki 12. Günüm. Yarın kan tahlili vercem doktor o zaman kaç haftalık olduğunu söyler heralde. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Şöyleki rahim filmi çekilirken anlaşılmadı ama aşılama oldugunda cok zorlandım o kadar canım yandiki sanki doğum yapiyo gibi bağırdım islem bitti doktor söyledi dar olduğunu canimbunu yani rahimin dar olduğunu nasıl tespit ettiler, Rahim filmiyle mi?
Benim hiç acimadi alttan muayene gibiydi . Acaba benim rahmim genismi :)Şöyleki rahim filmi çekilirken anlaşılmadı ama aşılama oldugunda cok zorlandım o kadar canım yandiki sanki doğum yapiyo gibi bağırdım islem bitti doktor söyledi dar olduğunu canim
Bilemiyorum canım doktoruna sorman lazımBenim hiç acimadi alttan muayene gibiydi . Acaba benim rahmim genismi :)
Tşk ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Pazertesi beta hcg 19 gelmişti bugün 87 olmuşCanım 15.gün idrarda çıkmıştı kanda 16.gün saptandı benim allah kucagina almayi nasip etsin
Hmm anladim, rahim filmi cektirmeye gerek yok demisti bana dr hic cektirmeden tup bebek yaptirmistim. Simdi senden duyunca aklima takildi oyle bisey olabilir mi diyeŞöyleki rahim filmi çekilirken anlaşılmadı ama aşılama oldugunda cok zorlandım o kadar canım yandiki sanki doğum yapiyo gibi bağırdım islem bitti doktor söyledi dar olduğunu canim
slm canim ilk asilamada mi tuttu ben ikinciyi olucam allah izin verirse adet oldum pazartesi hastaneyegidicemTşk ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Pazertesi beta hcg 19 gelmişti bugün 87 olmuş
Evet canım çok şükür ilk aşılamada tuttu. Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah.slm canim ilk asilamada mi tuttu ben ikinciyi olucam allah izin verirse adet oldum pazartesi hastaneyegidicem
Evet canım çok şükür ilk aşılamada tuttu. Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah.
Sonuç nedirOvitelle verdiler bana aşılamadan 36 saat önce. Vuruyorsun
Çok mutlu oldum inşallah bizde o güzel duyguyu tadarızKızlar merhaba aşılamadan sonra 2gun pembe renk akintim oldusonra kesildi hafifte agrım vardı bitti..hepsi..2mart ta aşılama yapıldı 15inde idrar baktım ilk defa 2.cizgiyi silikte olsa gördüm ve ertesi gün beta 92ydi....inanılmaz bir duygu rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin kızlar.
Bende seninle aynı şeyleri yaşadım canım. Ve halende yaşıyorum. Ama şükür ki aşılamam tuttu. Doktor 8. Haftaya kadar şişkinliğin devam eder dedi. Korkma inşallah sonu güzel olacak.Kızlar merhaba ben ayın 13 ünde aşılama yaptırdım yapılırken çok ağrım oldu ve o günden beri aşırı karın şişliği gaz sıkıntısı yaşıyorum ve ağrılarım ilk günkü gibi olmasada devam ediyor ve sanki içerde biryerler kesilmiş gbi kasıklarım acıyor dokununca hareket edince yani aşılamadan beri sürekli rahatsızım çoğu kişi hemen normal hayatına dönmüş ama ben o günden 5 aylık hamileymiş gibi şiş bi karınla yaşıyorum . Aranızda böyle durumlar yaşayan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?