bence hamilesin
bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyim?Kızlar, 13 Mayıs'ta gece çatlatma iğnesi oldum, 15 Mayıs'ta aşılama yaptırdım, adetime 5 gün kala il kahverengi ertesi gün normal bir şekilde kanama yaşadım adet olduğumu düşündüm, doktora gittiğimde kan testi yapmadı sadece ultrasondan baktı ve çatlamamış yumurtaların var dedi, Yasmin hapı verdi sonraki adetine kadar kullan adet döneminde yine gel dedi, ama ben de merakıma yenildim ve sağlık ocağında bugün test verdim. Beta HCG 45,2 çıktı. Aşılamadan 15 gün sonra bu değer normal mi, sizce hamile miyim? Kimyasalda da böyle olur mu? Pazartesi tekrar gideceğim ama çok endişeleniyorum. Bu süreçte 3 tane de idrar testi yaptım biri belirgin 2 tanesi silik çift çizgi çıktı. Sizce durum nedir, beni aydınlatır mısınız. (Eğer hamileysem de ilk gebeliğim olacak)
Aşılamadan 15 gun sonra tahminimce kesin sonuctur degerın ilacı inşallah kullanmamışsındır bu kandan 2 yada 4 gun sonra tekrar kan ver doktorunu degıstır bence emin olmadan bu ilacı vermesı hata yenı olduvu için zaten ultrasonda gozukmeyecegunı bılır kan alması gerekırdi inşallah hersey istediğin gibi olurKızlar, 13 Mayıs'ta gece çatlatma iğnesi oldum, 15 Mayıs'ta aşılama yaptırdım, adetime 5 gün kala il kahverengi ertesi gün normal bir şekilde kanama yaşadım adet olduğumu düşündüm, doktora gittiğimde kan testi yapmadı sadece ultrasondan baktı ve çatlamamış yumurtaların var dedi, Yasmin hapı verdi sonraki adetine kadar kullan adet döneminde yine gel dedi, ama ben de merakıma yenildim ve sağlık ocağında bugün test verdim. Beta HCG 45,2 çıktı. Aşılamadan 15 gün sonra bu değer normal mi, sizce hamile miyim? Kimyasalda da böyle olur mu? Pazartesi tekrar gideceğim ama çok endişeleniyorum. Bu süreçte 3 tane de idrar testi yaptım biri belirgin 2 tanesi silik çift çizgi çıktı. Sizce durum nedir, beni aydınlatır mısınız. (Eğer hamileysem de ilk gebeliğim olacak)
maalesef çok az yükselmiş 49 olmuş, kimyasala dönecek ama tutunabilir belki dedi doktorbence hamilesin
Öncelikle ben devlet hastanesinde prof'a muayene oluyorum. 1,5 senedir korunmasız deniyoruz ama olmuyordu, ikimizde de her şey normal adetim çok düzenli ama anlayamadık neden olmadığını. Son 3 ayın bir döngüsünü Klomenle geçirdim, gebelik olmamıştı. Ertesi ay Gonal-f yumurta büyütücü iğne ile Ovitrelle çatlatma iğnesi verdi doktor. Her gün aynı saatte iğneyi vurmaya özen gösterdim. Yumurtlama günüme 1,5 gün kala çatlatma iğnesini oldum sonra da yumurtalamamın pik olduğu gün eşim hastanede örnek verdi örnek yıkandı ve aynı gün aşılamayı tamamladı doktor. Allah isteyen herkese nasip etsin herkese kolaylık versin, biz çok az süredir çocuk sahibi olmaya çalışmamıza rağmen beni bu süreç çok yıprattı nedense.bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
Çok güzel anlatmışsınız bakalım biz neler yapacağız..Öncelikle ben devlet hastanesinde prof'a muayene oluyorum. 1,5 senedir korunmasız deniyoruz ama olmuyordu, ikimizde de her şey normal adetim çok düzenli ama anlayamadık neden olmadığını. Son 3 ayın bir döngüsünü Klomenle geçirdim, gebelik olmamıştı. Ertesi ay Gonal-f yumurta büyütücü iğne ile Ovitrelle çatlatma iğnesi verdi doktor. Her gün aynı saatte iğneyi vurmaya özen gösterdim. Yumurtlama günüme 1,5 gün kala çatlatma iğnesini oldum sonra da yumurtalamamın pik olduğu gün eşim hastanede örnek verdi örnek yıkandı ve aynı gün aşılamayı tamamladı doktor. Allah isteyen herkese nasip etsin herkese kolaylık versin, biz çok az süredir çocuk sahibi olmaya çalışmamıza rağmen beni bu süreç çok yıprattı nedense.
İnşallah her şey gönlünüzce olsun, sizin durumunuzda benimki gibiyse denemenizde fayda var. Allah boncuk bebişler nasip eylesin inşallahÇok güzel anlatmışsınız bakalım biz neler yapacağız..
Değerlerin 48 saatte 2 kat artması lazım canım. Doktor değerlendirdi mi artışı? Bir de testleri aynı saatlerde mi verdin?Bugün önceki testten sonra yeni bir test yaptım 91.7 olmuş kızlaar, inşallah böyle devam eder
Doktor hayırlı olsun iki kat artmış bu iyi bir şey dedi, ikisini de sabah saatlerinde vermiştim hatta üçünü de ama yavaş bir artış olmuştu ilk ikisi arasında belki de o zaman çok yenidir diye düşündüm, gerçi şu an yine iki katı 3 günde artmış ama bakalım birkaç gün sonra yeniden test vereceğimDeğerlerin 48 saatte 2 kat artması lazım canım. Doktor değerlendirdi mi artışı? Bir de testleri aynı saatlerde mi verdin?
Pazar günü verdiğiniz testi dikkate almak lazım doğru :) 2 kat artmış oluyor bu durumda hemen hemen. İnşallah güzel bir artış olur iki gün sonra daDoktor hayırlı olsun iki kat artmış bu iyi bir şey dedi, ikisini de sabah saatlerinde vermiştim hatta üçünü de ama yavaş bir artış olmuştu ilk ikisi arasında belki de o zaman çok yenidir diye düşündüm, gerçi şu an yine iki katı 3 günde artmış ama bakalım birkaç gün sonra yeniden test vereceğim
Hayırlı olsun canım doktorlar direk kestirip atıyor bende ovitrelle kullandım 10. Gün kanamam oldu 3 gün sürdü beta 7 çıktı kimyasal gebelik dedi doktorum takip bile önermedi ben dayanamadım 5 gün sonra kan verdim 74 olmuş bugün tekrar kan verdim 1394 çıktı %60lık artık yeterli gören doktorlar da var artışı beğenmeyen doktorlarda şimdi de dış gebelik diyorlar ama ağrım sızım yokÇarşambadan sonra bugün aynı hastanede aynı saatte yeni bir test yaptırdım sonuç 560 kızlar
Çok teşekkür ederiimHayırlı olsun canım doktorlar direk kestirip atıyor bende ovitrelle kullandım 10. Gün kanamam oldu 3 gün sürdü beta 7 çıktı kimyasal gebelik dedi doktorum takip bile önermedi ben dayanamadım 5 gün sonra kan verdim 74 olmuş bugün tekrar kan verdim 1394 çıktı %60lık artık yeterli gören doktorlar da var artışı beğenmeyen doktorlarda şimdi de dış gebelik diyorlar ama ağrım sızım yok
1394 görünmez diyip zahmet edip bakmadı salı günü gel dedi yarın inşallah keseyi görürüzÇok teşekkür ederiimbana da doktor ultrasondan bakıp çatlamamış yumurtaların var demiti ve o ay yumurtlama olmasın diye yasmin diye bi hap verdi, merakıma yenilmesem hapı kullanmaya devam edecektik hiç test falan yok, sonra yavaş artınca dış gebelikten şüphelendi ama en son keseyi gördük şükür şimdi sıra kalp atışlarında, darısı başınıza inşallah dış gebelik çok tehlikeliymiş alttan muayenede görünebilecek şekle geldiyse hiç geç kalmayın sağlığınız için
Ben de bunu anlamıyorum, şüpheleniyorsan kontrol altında tut, en azından bir dene, tamam karın muayenesinde görünmez belki de alttan 1300 görünür yani, inşallah görürsünüz, görünce haber edin1394 görünmez diyip zahmet edip bakmadı salı günü gel dedi yarın inşallah keseyi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?