canım şimdiden heyecan basmıstır sanırım.insallah hamiş olursunbana da yarın aşılama yapılacak.crinone jelide daha kullanmadım.ama tedirgin oldum inşallah bende bulantı yapmaz.yani en erken yarın bulantı yapıp yapmadığını söyleyebilirim.
Sevgili Elsinore,
Ben Crino Jel'i daha önceki 2 aşılamamda kullanmıştım ve hiçbir yan etki yapmamıştı.Eğer yan etki yaptıysa,acilen doktoruna danışmanda fayda görüyorum. Ben 3. aşılamamda hamile kaldım ve aşılamadan sonra doktor Crinone Jel önermedi. Ne zaman ki beta hcg testini yaptırıp hamile olduğumu öğrendim ancak o zaman kullanmamı istedi. Şu anda kullanıyorum ve Allah'a şükür herhangi bir şikayetim yok. Her bünye farklıdır ve herkeste aynı faydayı göstermeyebilir. Bence hemen kullanmayı kes ve doktoruna danış. Belki vücuduna daha iyi gelecek bir ilaç veya jel önerir.
Valla insan daha pek anlayamıyor hamile olup olmadığını. Ben ilk beta hcg testimi büyük bir sabır ve bekleyişle 12. günde değil de 17. günde yaptırmıştım. Ondan sonra 19. günde tekrar yaptırdım. Değer 2 kattan biraz daha fazla yükselmiş. İkiz mi değil mi diye çok merak ediyorum. Bu Perşembe günü doktora gideceğim. İnşallak gebelik kesesini görebilirim. Gebelik kesesini görmedikçe ve kalp atışını duymadıkça rahat edemeyeceğim. Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah. Aslında kendi sevincimi unuttum ve buradaki arkadaşların üzüntülerini paylaşmaya çalışıyorum. Ben de o süreçlerden geçtiğim için çok iyi anlayabiliyorum. Üzüntü gözyaşları sabırla ve metanetle sonra sevinç gözyaşlarına dönüşebiliyormuş demek ki. Darısı bütün isteyenlerin başına...
Valla insan daha pek anlayamıyor hamile olup olmadığını. Ben ilk beta hcg testimi büyük bir sabır ve bekleyişle 12. günde değil de 17. günde yaptırmıştım. Ondan sonra 19. günde tekrar yaptırdım. Değer 2 kattan biraz daha fazla yükselmiş. İkiz mi değil mi diye çok merak ediyorum. Bu Perşembe günü doktora gideceğim. İnşallak gebelik kesesini görebilirim. Gebelik kesesini görmedikçe ve kalp atışını duymadıkça rahat edemeyeceğim. Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah. Aslında kendi sevincimi unuttum ve buradaki arkadaşların üzüntülerini paylaşmaya çalışıyorum. Ben de o süreçlerden geçtiğim için çok iyi anlayabiliyorum. Üzüntü gözyaşları sabırla ve metanetle sonra sevinç gözyaşlarına dönüşebiliyormuş demek ki. Darısı bütün isteyenlerin başına...
canım şimdiden heyecan basmıstır sanırım.insallah hamiş olursun
yerimseni yerimsenibenbenselam kızlar bende 3.aşılamayı oldum crinone jeli her aşılamada kullandım şimsi de 3.aşılamam olduğu için yine kullanıyorum ama hiç bi yan etkisi olmadı bana gayet iyiyim bu jel önemli rahmi destekleyip bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyo.Rabbim isteyen herkese inş enkısa zaman da hayırlı evlatar versin fisfisfis fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?