Aşılama sonrası günlüğüm

Merhaba yaş kaç acaba? birde belirgin bir sorun varmıydı neden aşılama tercih ettiniz?

Sizin var mı belirtiniz ? Yaş kaç?
Benim de 30 benimde 3 gündür leke şeklinde kanamam var duphaston ilaç kullanıyorum ondandır diye düşündüm kasıklarda batma ara ara ama 3. Benim bu hepsinde olmuştu bakalm benimde bugün 8. Günüm bende mi pazar versem acaba çıkar mı dersin

Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah güzel haberlerinizi alırım buradanBen maalesef dün gece regl oldum dün 14. Günümdü nasip değilmiş ilk aşılamamdı tutmadı
Hakkında hayırlısı olsun canım bende sanki regli olucam gibi geliyor ikinci aşılamadan da pek ümidim yok herşeyin hayırlısı canım

Bilmiyorum ki hiç ilkinde kan vermedin hatta evde test bile yapmadım ama bende yine ilki gibi regli olucakmısım hissindeyim bel agrım var kasıklarım da da ara ara oluyor ama afedersin idrar yaparken sanki regli olucakmısım gibi hissim oluyor

Yaşım 42. Ortopedi rahatsizligim var ordan direk aşılama tercih ettim.
Şu an nasıl mutlu olduğumu bilsen. Benim yaşım 40 ve hiç sorun olmamasına rağmen olmadı 1,5 yıl. Pazartesi hsg çekildim. Bu ay normal yolla olma ihtimalim yüksek olduğunu söyledi doktor. Eğer bu ay da olmaz ise bir sonraki adet dönemimde aşılama için ilaç kullanmaya başlayacağız dedi. İnşAllah benimde olur. Evladınızın güzel günlerini göstersin Rabbim hep.

Amin inşallah.sizinde inşallah pozitif görürsün sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Hsg cektirdim ihtimalim yüksek dediler hamile kalamadim.megerse pitihlasmam olduğu için bebek düşüyor. Aşılama yapmadan
Pitihlasma olup olmadığını baktirin derim.

Kızlar aşılama olacağı gün yanımızda birini götürmemize gerek olur mu? İşlem nerede ve nasıl oluyor bilgi verir misiniz?

Kızlar merhaba aşılamamın 8.günü bugun dayanamayıp test yaptım ilaç etkisiyle bile olsa pozitifi görebileyim diye ama yok yine tek çizgi. İlaç etkisi girmiş demek oluyor heralde vucuttan. Böyle olup pozitife dönen var mı

Benim de önceki aşılamalar da öyle oluyordu reglime 15 kala yaptıkları için bu sefer erken yaptı benim doktor. Bu arada o yaşadıkların çok normal öyle olup hamile olan çok kişi var umarım burada bekleyen herkes mutlu haberi alır

Çok erken dönebilir beklemelisin ben geçen ay 11. Gün yaptım 2.4 çıktı ve arkasına regl oldum 2. Günü gittim beta aldı doktor 6 çıktı diğer gün 5 diye düşmeye başladı kimyasal gebelik oluşmuş yani diyeceğim bir günün içinde bile yükselebilir bekle

Bu arada aynı gün olmuşuz galiba bugün 9. Gün benimde belirtilerin var mı şuan

İnşaAllah canım bugün çatlatma iğnemin 10. Günü aşılamanın 8.günü pazar yada pazartesi kan vermeyi düşünüyorum eğer regli olmazsam

Maalesef pek belirtim yok göğüs ağrım ve bel ağrım var bunlar regli öncesi belirtilerim zaten. Sende var mı herhangi bir şey
Benim bu sefer erken yaptı aşılamayı bugün 11. Günüm reglime daha 11 gün var göğüslerim de Ağrı yanma oldu baya lekelenmem ve ara kanamam oldu 5. Gün falan ama progesteron kullanıyorum ondandır diye düşündüm. Test yaptınız mı sizz

Teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah

Maalesef pek belirtim yok göğüs ağrım ve bel ağrım var bunlar regli öncesi belirtilerim zaten. Sende var mı herhangi bir şey

Kızlar ne yaptınız test yaptınız mı inşallah pozitifleri görmüşsünüzdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…