Aşılama sonrası günlüğüm

Yok canım neden yanlış anlayımBizim sebepsiz Infertilite diye geçiyor canım. Görünür de hıc bır sorun yok ama 16 aydır olmuyor
Anladım vakti değil herhalde,öyle derler ya hani.. rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize umarım Rabbim aratmadan en yakın zamanda verir

Merhaba bende perşembe günü aşılama olacağım aşılama sonrası yatıp dinlenmemiz lazım mı bir kaç gün bilginiz varmı acaba?

Kızlar bugün 12. Günüm yine test yaptım negatif ve insan tanıyor vücudunu kesin regl olucam her an. tamamen yitirdim ben umudumu inşallah sizler güzel haberler verirsiniz bu ay nasip değilmiş demekki çok üzgünüm

Merhaba bende perşembe günü aşılama olacağım aşılama sonrası yatıp dinlenmemiz lazım mı bir kaç gün bilginiz varmı acaba?
Merhaba, 20-25 dakikaya kadar yatıyorsunuz sonrasında rutin hayatınıza geri dönüyorsunuz. Bunun normal bir cinsel birliktelikten farki yok, sadece spremlerin kalitesini artirip gideceği mesafeyi kisaltiyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır

Benim adetimin 10.günüydü adet olduğumda çağırmadı beni sadece haber verdim ve bana randevu verdiler çok teşekkür ederim cevap verdiğin için

Merhaba kızlar bugün ikinci aşılamamın 7. Günü bugün veya yarın kan versem mi diye düsünüyorum ilk aşılamam da hiç kan veya idrar testi yapmadım. Zaten kan verirsin dedikleri günden üç gün önce adet oldum ve tutmadı. Progestan kullanıyorum sabah akşam iki şer tane demişlerdi ama ilk aşılamam da ilaç beni çok etkiledi ikinci aşılamam da bir kaç gün iki şer olarak başlayıp sonra teke düşürdüm. 7-8 günlerde kan verip olumlu sonuç alan varmı ? Normalde haftaya cuma kan vermeye gel dedi doktorum adet olmazsam tabi.

Merhaba canım 7. Gün çok erken bence çatlatma iğnesi olduysan zaten onun etkisi ilk 10-12 gün vücuttan atılmıyor diyorlar kişiden kişiye değişiyor o yüzden iğne etkisiyle pozitif görürsün muhtemelen. İğne olmadıysa da döllenme sonrası tutunma hemen olmuyor ancak tutunmadan sonra hamilelik hormonu yükselmeye başlıyor. Biraz daha beklemeni öneririm bu yüzden

Herkese inşallah hepinize pozitif görürsünüz.2023 yılında aşılamayla oldum. Şuan sagliklikli oğlum var 20aylik.
Aşılama ağrısı olmuyor 1dk bile sürmüyor.kasmayin.
HAstanede aşılama olduğum gün 30dk yattım.ewe vardığımda hemen yattım ayakları altına yastık koydum yattım. Fazla temizlik yapmadım. Mutfakta yukarda alacak
şeyler almadım.zorlamayin kendini. Kabız olmamaya çalışın. ağır ürün kaldirmayin. Bol bol su icin. Aşılamayla ilk 2 gün girmedim 3.gun duşa girdim ılık yıkayın. İdrar testi erken yapmayın 11gun yapın hafif çizgi çıkıyor. 14gun kan verdim pozitif öğrendim .

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben 22 Ağustos da aşılama oldum bugün 8. Günüm 3 gündür lekeler ve ara kanamalar oldu duphaston kullanıyorum benim durumumu yaşayan var mı aranız da

Bu benim 3. Aşılamam diğerleri hep takvimde ovulasyon günüme gelmişti bu defa erken yaptı bugün 8. Günüm aşılama da reglime de 13 gün var daha böyle olan var mı

Benim 8. Günüm bence şuan çok erken vermek için mutlaka 12. Günü beklemelisin

İlk aşılamayla mı oldu acaba sağlıkla büyüsün

Canım çok teşekkür ederim çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma iğnesi vuruldugum günü saymazsam bugün 9. günü

Her hangi bir belirtiniz var mı yaş kaç acaba
Yaş 30. 3.5 senelik evliyim pcos var. Belirti olarak sağ kasık sızlamalarım oluyor bazen sol kasık. Hafif gögüs ucu ve gögüs yanlarımda hassasiyet var ama gögüs hassasiyetim gonal-f kullanırken başlamıştı zaten bel agrım da var hafif şekilde. Çok yogun ağrılarım yok açıkcası bazen anlık sızlatıp geçiyor. Doktor 5 eylül cuma kan vermeye gelirsin demişti, yani pazara kadar adet olmazsam pazar kan vermeyi düsünüyorum aşılamanın aşılama günü harici 9. günü olucak çatlatma iğnesinin de 11. günü olucak.

Canım çok teşekkür ederim çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma iğnesi vuruldugum günü saymazsam bugün 9. günü
Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah güzel haberlerinizi alırım buradanBen maalesef dün gece regl oldum dün 14. Günümdü nasip değilmiş ilk aşılamamdı tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…