Aşılama sonrası hiç belirtim yok tutmamış mıdır :(

Şuan 8.günüm belim ağrıyor biraz ama bu da iğnenin etkisi olabilir. Kendini neden diye streslendirme. Umarım bir an önce olur pozitife de döner. Büyümüş yumurtan kaç taneydi onunla da alakalı oluyormuş yani yumurta çoksa çatlatma iğnesi daha çok ağrı yapıyormuş gibi

Benim eşimde sperm sıkıntısı var o sebeple aşılama denendi canım benim yumurtalarım kendisi büyüyor güzel yani büyüdü ultrasonla bakıldı ertesi güne çatlatma iğnesi verdi ondan sonraki günde aşılama yaptı

Sağımda bitane yumurtam büyümüştü anlayacağın

Sağımda bitane yumurtam büyümüştü anlayacağın
Tamam o zaman zaten bir tane yeterli oluyor sperm de de biz milyondan bahsediyoruz ama bir tane oluyor. O yüzden çatlatma etkisini çok hissetmemiş olabilirsin. Ki bence bu daha güzel 7-8. Günde arkadaşında dediği gibi bir belirti olsa anlarsın hemen.Benim eşimde aşılama günü nöbetten uykusuz geldiği için normal testlerinin yarısı kadar çıktı. Allahtan ümit kesilmez deyip bende senin gibi 10.günden sonra belirti bekliyorum

Sen şuan hamile misin canım

Sen şuan hamile misin canım
Yok söylediğim gibi belirti bekliyorum biraz kadınlar kulübündeki herşeyi okumuş olabilirim. Genellikle belirtiler iğne etkisi 10. Günden sonra iğnenin etkisi sıfırlanıp sonra yeniden artıyormuş. Dr un bana dediği zıplama, ağır kaldırma ama hayatına devam et. Bende şuan kararsızım 10.gün test versem mi yoksa biraz daha sabredip mi versem

He bende hamilesin sandım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…