- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi sedaadeserhan
-
Ayy ne güzel silik bile olsaBunlar evde takip ettiklerim üstten 10. Öbürleri 11.gün
Yok en başta da dedim 8.günüm diye ama inşallah hamileyimdirHe bende hamilesin sandım seni
Evet bende o tarz şeyler okudum belirtileri hamilelikten olmayanlar varmışYok en başta da dedim 8.günüm diye ama inşallah hamileyimdirbende de çok belirti olmadığı için tüm aşılama muhabbetlerini okudum. Kramp karın ağrısı vs iğneden oluyormuş zaten.
İnşallah rabbim isteyen, anne baba olmayı hak eden herkese nasip etsinEvet bende o tarz şeyler okudum belirtileri hamilelikten olmayanlar varmışinşallah canım ikimizde inşallah
Naptın canım belirti var mı :)İnşallah rabbim isteyen, anne baba olmayı hak eden herkese nasip etsin
GNaptın canım belirti var mı :)
Canım benim sadece belime ağrı giriyor başka bir belirtim yok o da regl 5 günüm kaldı ondan olabilir şuan bilmiyorum.pazartesi 12.gün test vereceğim bakalım
Yok be kuzum nerde 0 0 0 :) keşke azıcık farklılık olsa iyi bari senin az kalmış beklemek ne zorSende var mı bir belirti?
Evet ya insanı mahvediyor benim dediğim gibi ilk iki gün çok ağrım vardı kasıklarımda ama çatlama ağrısıymış sonra bende de kesildi. Bugün beyaz renkte akıntım var regl me de 6 gün var. O da olabilir ama benim normalde göğüslerim büyürdü büyümedi anlamıyorum. Şimdi çalıştığım için yine idare ettim haftasını evdeyim nasıl geçer bilmiyorum.Yok be kuzum nerde 0 0 0 :) keşke azıcık farklılık olsa iyi bari senin az kalmış beklemek ne zor
Aslında düşünürsek insanlar bir aylık olunca biliyor ve belirtiler o zaman başlıyorNaptın canım belirti var mı :)
Aynen aynen ben akrabalarımdan kime desem kızım daha dur bismillah adetin geçsin diyorlar ama buradaki herkes sanki daha 5 günken belirti yaşıuor ondan bende üzülüyorum :)Aslında düşünürsek insanlar bir aylık olunca biliyor ve belirtiler o zaman başlıyor
Sonucunuz ne çıktı acaba
Sonucunuz ne çıktıAslında düşünürsek insanlar bir aylık olunca biliyor ve belirtiler o zaman başlıyor
Sizin sonucunuz ne çıktıSonucunuz ne çıktı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?