Aşılama sonrası yoğun ağrı

Benimde öyle olmazsa artık tüp bebeğe geçicez maliyetler çok yüksek o yüzden beklemem gerekicek bir süre hayırlısı bakalım

Bulantı kusmam yeni oldu bu arada dün oldu o yüzden hcg hormonunun artmasından dolayı olabilir mi belirti diye düşündüm

Bulantı kusmam yeni oldu bu arada dün oldu o yüzden hcg hormonunun artmasından dolayı olabilir mi belirti diye düşündüm
Olabilir cnm bulantı. Haa bak nediycem söylemeyi unutrum sana cnm bundan e gün önce yani 7. Gecesi benim uykumdan uyandıracak kadar gece bulantı ile uyandım ama kusturmuyor ama fena ediyo benim de öyle oldu . Acaba tutunma belirtisi mi diyecegim de her şeyi de belirti ye yoruyoruz cnm ya kafayı yemezeek iyi valla. E gün önce arkadaşim.hamile.oldugunu öğrendi bı tane belirtisi yok. Hala da yokmuş bizde mi acaba sorun

Herkeste farklı oluyor canım bilmiyorum ki. Ben 10dan fazla kez kustum sabaha kadar kan tahlilimde de bi şey çıkmadı enfeksiyon falan anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…