Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mzqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğanı kaynatıp sabah akşam aç karınla 10 gün boyunca içtim ama bende faydası olmadı deneyip o ay hamile kalan varmış sizde deneyin belki işe yarar sizde .. çakşır kökünü alıp kaynatıyosun sabah akşam 15 gün içiliomuş dün gördüm burda paylaşmış biri o ay hamile kalmış yanında incirde yicem eşimede içircem.. bu çakşırın hazır olanıda var eşim kullanmıştı bu kez kendim kaynatıp denicem bide şey yapıcam soğan kabuğu maydonoz ve sütü kaynatıyosun ilk sıcagı çıkınca üstüne oturcaksın terleyene kadar kalkmıcan adet bitikten ertesi gün yapıon bu dediklerimi bide düzenli 2 3 günde bi ilişki denicem inşllah işe yarar sende dene canım belki bu olcak bize derman heee aşılama yapmak istiyosan bişey diyemem ama ben soğudum zaten dedim bi kere denicem aşılamayı olursa olur olmazsa bırakcam bi süre doktoru koca karı tariflerini denicem

Bende ilk asilamam olumsuz olunca umudjmu kaybetmistim.Sonra bir tanıdığimın 3.asilamadan sonra bamkle kaldigini ögrendim ve bu bana umut oldu bakalim doktorumla görüsücem ilac kjllandkrmadan asklam yaparsa belki olurum.3.ye kadar sansimi denemek istiyorum.O tanıdığım bana umut oldu.Zaten buda olmzsa artik bende biraz birakicam bitkisel kurlere yonelicem.Nasip bakalim

Hakkınızda hayırlısı inşallah 3. Tutar güzel haberini bekliyorum

Ben maalesef adet oldum yaa 15.günümde lekem gelmeye basladı sonrada devamı geldi.İnşaAllah sen güzel haberler alırsın
Allah'ım razı olsun rabbim sana bu güzel ayın hürmeti ile güzel haberi sereflendirsin ben ne umitliyim ne ümitsiz rabbim biliyor o kadar umitlendim ki bu yollarda artık arada bekliyorum dua ederek

Allah'ım razı olsun rabbim sana bu güzel ayın hürmeti ile güzel haberi sereflendirsin ben ne umitliyim ne ümitsiz rabbim biliyor o kadar umitlendim ki bu yollarda artık arada bekliyorum dua ederek
Aynen canım yaa bende öyle bu 2.asılamamdı.Ikisinde de kendimi çok yükseltmedim ama umudum da hep vardı.Bakalım eğer uhgun olursa 3.yü yaptirmayı düşünüyorum.Bi defa ilaç kullanmadan sadece llan yumurtamla olmayı istiyorum.Çünkü çikolata kistim vardı ilaçalrin etkisiyle büyüdü ve yeni bir kist daha oluştu.Cumartesi günü kontrole gideceğim.İnşaAllah bi aksilik olmaz da 3.yü de olabilirim.

Hiç birakma olur mu ? Bak bu benim 2.asilamam ve bir tüp bebek tedavisi de gördüm . 2 sene de bir sürü klomen,duphaston ovitrelle ,aşılama ,sonra tüp bebek,sonra yine aşılama . Ve şuan bu olmasa da bu adetimle hemen yine başlayacağım üst üste rabbim bize güç versin peşinden gidelim yeter . Yaşım 32 oluyor bırakamam bu durumu . Psikolojikmen de güçlü olmamamız lazım

Tabi ki kesinlikle umudumuzu kaybetmemiz lazım.Bakalım 3.yü olabilorsem olacağım ama buda olmazsa biraz da bitkisel tedavilere yöneleyim diyorum.Ben 26 yaşındayım tüp bebek için biraz daha beklenmeli mi diye düşünüyorum.Zaten biraz daha olmazsa illaki tüp bebek tedavisine geçeriz.Ama inşaAllah gerek kalmaz ikimize de.Rabbim bu mübarek ayların hürmetine nasip eder inşaAllah.Sizin ilk çocuğunuz mu?Bizim ilk olucak nasip olursa.

Benim ilk olacak inşallah Allah biliyor ya birtane nasip olsun , 2.icin asla böyle caba vs göstermem ben Rabbimden böyle dua ettim hayırlısı ile birtane evlat nasip etsin inşallah 2.si için bu kadar hirpalamam kendimi . Kuzum. Deneyin ama çokta bekletme tüp bebek için çünkü zaman geçtikçe şuan ki yumurta kalite rezervini bulamayabilirsin Rabbim dilerim hiçbirine gerek kalmadan nasip eder etmedi mi hayırlı şekilde tedavini olursun . Kaç senelik evlisin . Bak tüp bebekte de önemli bu örnek veriyorum 3 4 senedir deneyip olmuyorsa dusunmelisin iyi bir doktorla inşallah gerek kalmaz ama tüp bebek göz korkutan bir durum değil ben daha 2 seneme girmedim evliligimde ve daha yeni 1.senem oldu o ay tüp bebeğe başladım önemli olan erkeğin sperm durumu ve kadının yumurta durumu nasıl

Bende iki senelik evliyim nisanın 14 ünde iki sene biticek.Tabi haklısınız her gecen zman bizim aleyhimize işliyor.Hersey Allah ın takdiri nasibimizde tüp bebekle hamile kalmak varsa tedavimizi elbette oluruz.InşaAllah gerek kalmaz da en kısa zamanda o güzel duyguları yasarız.Esimde de bende de bir sıkıntı yok.Iste benim cikolata kistim var doktor engel değil diyor.Rabbimin yazdığı bi zman vardır inşaAllah o zaman yakındır.Ne demiş Mevlana "Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil.Ne zman bilmem yeter ki o kapıda durmayı bil".Ben olacağına inanıyorum Allah ın izniyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah.

Amin amin amin inan yazdığına içtenlikle amin dedim . Bizi bilen bizden başka ve Allah'tan başkası yok . Ben eşimden neredeyse 0 destek gördüm her zaman eşim çok sabırsız herşeyi kafaya takan biri ama ben ise sabırlı ,inanç duyguları sağlam biriyim ve inanıyorum o gördüğüm rüyalar hayra hep alamet ve kavuşacağım birgün . Rabbim bizlere de bu sınavı vermiş yeter ki elimizden geleni yapalım biz üzerimize düşeni

Kesinlikle biz eşimle şunu diyoruz biz insan olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Beşer llarak bize ne düşüyorsa yapıyoruz.Verecek olan Hz.Allah elimizden dua etmekten başka birşey gelmez.Allah razı olsjn eşim bana destek oliyor benk teselli ediyor.Oda üzülüyor her negatif sonuçta ama benim hanımda hep güçlü durup beni teselli ediyor.Ikimizde inançlı insanlarız.Zaten Hz.Allah a olan inancımız olmasa kaldıramayız bazı şeyleri.Birgün bizim de duamız kabul olucak inşaAllah.

Hayırlısı olsun yaa bana doktorum soğan suyu icebilirsin dedi bende bugün basladım.İnşaAllah faydasını görürüm.
İnşallah görürsün canım bende çakşır suyu hayıt tohumu çörek otu kürüne başaladım umarım hastanelik olmam tekrr aşılamamı denicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…