Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mzqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah görürsün canım bende çakşır suyu hayıt tohumu çörek otu kürüne başaladım umarım hastanelik olmam tekrr aşılamamı denicen
Doktorum cuma günü gel dedi eģer güzel büyümüs kaliteli bi yjmurta olursa aşılama yaparım dedi ama olmazsa da böyle 1 2 ah kür dene kisti takip edelim dedi.Bakalım yaa nasip aslında soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlanıyor ama doktor bitmesini bekleme başla dedi bugün 4.günüm ama lekelenme gibi oluyor bende başladım bakalım.Hastanelik olmazsın yaa hepsi aynı anda kullanıliyor muymuş o bitkilerin.

Soğan kürü bende işe yaramadı inşallah sende yarar canım sağlıklı yumurtalarımız olur inşallah bu ay Kullanan var ama kullanmayın diyende var 2. Günüm oldu henüz bişeyim yok bu ay inşallah nasip olur bize ben bu kürlerden çok umutluyum aşılamada bu kadar ümitlenmemiştim bide yarın göbeğime baktırcam düşüncede olmuyomuş gebelik

Bende duydum göbek düşmesini ama açıkcası korkuyorum o tür şeylerden

Bende duydum göbek düşmesini ama açıkcası korkuyorum o tür şeylerden
Ben daha önce yaptırdım yaptırdığım ay hamile kalmıştım ama kürtaj oldum maalesef kürtaj sonrası tekrr düşe biliomuş kendin bile anlaya bilirsin düşüp düşmedigini canım sabah uyanır uyanmaz aç karınla göbeğinin deligine bastır orda atmıosa düşmüştür atıosa yerindedir korkulacak bişeyde yok bu arada agrı acı hiç bişey olmuo

Hmm hadi yaa bi bakayım bakalım bende sabah aç karna kimbilir belki de olabilir.Bende kistte olunca sanmi o gitsd olacak hibobgeloyor.Bazen burda okuyorum kistle hamile kalanda var tabi hersey nasip

Hmm hadi yaa bi bakayım bakalım bende sabah aç karna kimbilir belki de olabilir.Bende kistte olunca sanmi o gitsd olacak hibobgeloyor.Bazen burda okuyorum kistle hamile kalanda var tabi hersey nasip
Aynn öyle nasip biz naparsak yapalım rabbim ol demeyene kadar olmaz demek ki zamanı var hayırlısını nasip etsin allahım

Merhaba bende 4 gün önce yapdırdım aşılama kasıgımda ara ara gelen agrılar normal mı acaba ?

Merhaba ben İzmirde özel hastanede yaptım 18 martta. Sperm yıkama için 425, inseminasyon işlemi için 1200 TL verdim. İlk aşılamam. Bugün 4.günüm İnş olumlu sonuç alırım
Merhabalar ben de özel bir hastanede yaptırdım sizin gibi kendiliğinden çatladı direk aşılama yaptı doktor çok özür dileyerek tuttu mu acaba sizin aşılama ?

Merhabalar ben de özel bir hastanede yaptırdım sizin gibi kendiliğinden çatladı direk aşılama yaptı doktor çok özür dileyerek tuttu mu acaba sizin aşılama ?
Maalesef canım ya tutmadı. Doktorum da şaşırdı 2.ye geçtik haftaya olacağım. Dilerim sizin ki tutar

Ben 2 Gün önce oldum sadece bel ağrım hafif kasik ağrısi var belki catlatma iğnesinin etkisindedir bende bekliyorum inşallah hayırlı haber alırız 10 gün nasıl geçecek bilmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…