Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mzqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı zamanda olduk aşılamayı tutmadığını bile bile pes etmeden günde 2 3 kere test yapıyorum vallha tebrik ederim sizi nasıl

Bende öyleyim adet olunca bile belki üstüne görmüşümdür diye yapıyorum neys yalnız deqilmişim
Kesinlikle yalnız değilsiniz.Ama ben artık olurjna bıraktım ya kafamı rahatlatmaya çalısıyorum.Bu aşılamamda sanki aşılama olmamış gibi hisettim kendimi tabi ki dikkat ettim yine çok fazla ağır birseyler kaldırmamaya falan ama rutinbyaşantıma da devam ettim.Şuan çok rahatım olursa çok mutlu olucam.Olmazsa da tabiki üxülucem her negatif etstten sonra üzüldüğüm gibi.Ama demekki daha nasibimde yokmuş diyeceğim.Hersey Hz.Allah ın elinde bizler elkmizden geleni yapıyoruz.Bakıyorum biz bu kadarbuğraşırken bazı insanların tek seferde hamile kalmaları felan gerçekten mucize.

Sabır ... Bizimde bebeğimizin resmi ile göz yaşlarımıza boğulacağımız anlar gelecek herşeyin hayırlı bir zamanı var elbette Rabbim nasip etsin inşallah hepimize
Amiiin kesinlikle öyle nasipten öteye köh yok demişler.İnsaAllah en kısa zamanda o güzel haberle göz yaslarına boğuluruz

Bende sizin gibi oluruna bırakmak istiyorum ama elimde değil çok takıyorum kafaya isteyenlerin hemen oluyoda neden bizimde hiç bi sorunumuz yokken yıllardır ugraşıp tomarla para döküoz.. rabbimin bize sınavı demekki sonucum negatif çıkarsa çok üzülcem yıprancam diodum ama yok öyle olmadı EWt üzüldüm ağladım 1 saat snra geçti normalde çatlatma iğnesi yaptığım olumsuz sonuç aldığımda bile günlerce aglardım bu kez ndn böyle oldum bilmiom ama iyiki böyle oldum en başta hiç bişey hissetmiom yok diodum ve yanılmadım artık doktoru bırakıcam yani bi süre kışa kadar otlar var koca karı şeyleri bide onları deniyim şifanın nerden geleceği belli olmaz

Insan bi süre sonra alışıyor.Mesela artık biz negatif görmeye alıştığımız için daha az tepki vermeye basliyoruz.Ama dediğiniz gibi bende her testten sonra ağliyorum sonra demekki daha değil diye kendiminteselli ediyorum.Ama inanınıyorum birgün bizde o pzoitif haberini alacağız yeterki istemekten vazgeçmeyelim.Bakmayın siz bana takmıyorjm diyorum ama her an aklımın bi köşesinde hamilelkk düşüncesi var.Sadece testte acele etmeyerek kendkmi tutmaya calisiyorum.Bende şuan hamile değilsem nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum.Doktor kistlerintakip edeceğiz gerekirse ameliyat edicez dedi ya da tüp bebek dedi.Ben sjan ameliyat olmak istemiyorum.Tüp bebek için de erken gibi geliyor bilmiyorum.Suan tek umudum hamile kalmış olmak çünkü hamile kalırsam kistler küçülürmüş ve doğjm esnasında alırim dedi doktor.

Yoksa bende sizin hesap soğan kürü vs bitkisel şeylere yöneleceğim.

Canım regl oldun mu ben hala olmadım gidip gelip test yapıyorum tabiki negatif normal mi acaba olmamam aşılama sonrası gecikme olur mu ?
Benimde dün akşamdan beri az az kahverengi lekenmem oldu.Ama sanırım artık çoğalacak galiba çünkü ağrım var.Hmm bence kan testi yaptır derim.Bugünde olmadıysan yaptır ben olmasaydım yarın yaptiracaktım.Hala bi umut belkide adetim çoğalamz diyorum ama sanmıyorum.

Dün gece hafif leke geldi pembe bişeydi oldum dedim sabah kalktım baktım şimdi hala bişey yk

Az önce yine test yaptım negatif sanırım stresten gelmio
Tabi stresinde etkisi vardır.Bende her ne kadar tamam adet oldum desemnde son ana kadar acaba dedim ama tabi ki yine devami geldi.Hayırlısı oldun ne diyrlim herşeyin bir zamanı var demek ki daha şimdi değil.Ben nirgün o güzel haberi alacağımıza inanıyorum.

İnşallah canım inşallah önümüzdeki ay nasip olur ben bu ay çakşırla inciri denicem sizde deneyin derim şifanın nerden geleceği belli olmazmış

İnşallah canım inşallah önümüzdeki ay nasip olur ben bu ay çakşırla inciri denicem sizde deneyin derim şifanın nerden geleceği belli olmazmış
Nasıl bir kür bu tarif eder misiniz neye faydası varmış?Bende bi kararsızlık var kistlerim soğan kürü içmeyi düşünüyorum.Bir de acaba ilaç kullanmadan olan yumurtamla 3.asılamayı mı olsam diyorum.3.de hamile kalanlar da var belki bizim nasibimizde de 3. De hamile kalmak vardır.Kafam karışık belki de doktor ameliyat olma gerek diyecek ama olmakta istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…