- 13 Eylül 2020
- 182
- 41
- 48
- 30
Kesinlikle regl olana kadar umut vardır.İnşaAllah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız.Tabi ki yazarım.Beklediğim snçta olsaydı en ufak bi belirti olurdu tedaviyi bıraktığımda bile daha çok belirtim oluyodu gerçi regl olmayana kadar hala bi Umut var sonucunuzu yazın lütfen merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
İnşallah canımKesinlikle regl olana kadar umut vardır.İnşaAllah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız.Tabi ki yazarım.
Merhaba test yaptınız mı merak ediyorum sonucunuzuKesinlikle regl olana kadar umut vardır.İnşaAllah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız.Tabi ki yazarım.
Merhaba bend olmadı canım ama kişiden kişiye deqişir agrılar kaçıncı gününüz bugünKızlar birsey sorucam , çatlatma iğnesinden sonra yumurtanın catlamama ihtimali var mı ? Ben doktora sordum çatlat dedi . Ama benim sol tarafımda bayağı ağrı var özellikle idrara sıkııirken sizde de oldu mu bu durumu kist filan olmaz demi ovitrelleyi vurdugumuz halde
Merhaba bend olmadı canım ama kişiden kişiye deqişir agrılar kaçıncı gününüz bugün
Birden fazla vardı ama önemli olan 2 tanesi dedi , biri sağ biri solda ama doktor sagdakine odaklanmıştı . Benim sol karın altımda cok ağrı var ilk günden beri ama bugün 6.gün yani aşılama olduğum günden beri 6 gündür solum agiriyor doktora bizzat sordum çatlar demi evet korkma çatlar dedi ovitrelle ileMerhaba bend olmadı canım ama kişiden kişiye deqişir agrılar kaçıncı gününüz bugün
Benimde aşılamanın ilk günü karnımda ağrılar oldu sonraki günler hiç bişey olmadı belki tuttu ondan olabilir agrılarBirden fazla vardı ama önemli olan 2 tanesi dedi , biri sağ biri solda ama doktor sagdakine odaklanmıştı . Benim sol karın altımda cok ağrı var ilk günden beri ama bugün 6.gün yani aşılama olduğum günden beri 6 gündür solum agiriyor doktora bizzat sordum çatlar demi evet korkma çatlar dedi ovitrelle ileinşallah catlamistir.kiste dönüşmesin de ben çünkü dedim üst üste yaptırayım asilamayi tutmasada
İnşallah inşallahBenimde aşılamanın ilk günü karnımda ağrılar oldu sonraki günler hiç bişey olmadı belki tuttu ondan olabilir agrılar
Bugün aşılamanın 15.günü daha adet olmadım.Geçen aşılamamda 16.günü gelmişti adetim.O yüzden bende eğer yarın da olmazsam perşembe günü teste gideceğimMerhaba test yaptınız mı merak ediyorum sonucunuzu
Başka hangi ilacı kullandınız yumurta geliştirmek için klomen falan kullandınız mı?Ben iki aşılamamda da klomen kullandım.Zaten bir tane 3 cm lik çikolata kistim vardı.İkinci aşılamadan once doktora gittiğimde kistim biraz büyümüş ve yanında yeni kist oluşmuş.Ilaclar etki eder dedi doktor.Bende ilk aşılamamda sağ tarafımda ağrılar hissetmiştim.Hatta umutlanmıştım.Ama maalesef yeni bir kist sahibi oldum.Ama herkeste aynızamanda olmaz belki sizinki aşılamanın tuttuğünun belirtisidir.Kontrkle gidene kadar bilemezsiniz.Kızlar birsey sorucam , çatlatma iğnesinden sonra yumurtanın catlamama ihtimali var mı ? Ben doktora sordum çatlat dedi . Ama benim sol tarafımda bayağı ağrı var özellikle idrara sıkııirken sizde de oldu mu bu durumu kist filan olmaz demi ovitrelleyi vurdugumuz halde
Aminnn canım inşallah güzel haberlerini bekliyorumİnşallah inşallahyumurtada ağrı var bariz belli . Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Bu benim 2.aşılamam , 1 de tüp bebek tedavisi gördüm. Tüp bebekte kimyasal yaşadım... Dilerim rabbim bana bu mutluluğu kendi doğduğum gunde nasip ederçok zorlu yollardan geçtim ve hiç pes etmedim bu tutmamış olursada pes etmeyeceğim sizde etmeyin Rabbim nasip etsin inşallah hepimize
Merhaba .Başka hangi ilacı kullandınız yumurta geliştirmek için klomen falan kullandınız mı?Ben iki aşılamamda da klomen kullandım.Zaten bir tane 3 cm lik çikolata kistim vardı.İkinci aşılamadan once doktora gittiğimde kistim biraz büyümüş ve yanında yeni kist oluşmuş.Ilaclar etki eder dedi doktor.Bende ilk aşılamamda sağ tarafımda ağrılar hissetmiştim.Hatta umutlanmıştım.Ama maalesef yeni bir kist sahibi oldum.Ama herkeste aynızamanda olmaz belki sizinki aşılamanın tuttuğünun belirtisidir.Kontrkle gidene kadar bilemezsiniz.
Aynı zamanda olduk aşılamayı tutmadığını bile bile pes etmeden günde 2 3 kere test yapıyorumBugün aşılamanın 15.günü daha adet olmadım.Geçen aşılamamda 16.günü gelmişti adetim.O yüzden bende eğer yarın da olmazsam perşembe günü teste gideceğim
Amin inşaAllah kist değildir.Doktorlar zaten aşılama öncesi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyir.Yani en azından benim doktorum bakıyor.Merhaba .
Benim gonal f 75 kullandım 5 gün . Biri sağ biri sol da 2yumurtam.olustu doktorum sagdakine odaklandı daha fazla bende hatta sordum hocam çatlatma iğnesi ikisini de catlatir mi evet dedi inşallah catlamistir ikiside .
Ağrım yoktu ama aşılama günü itibariyle başladı 6 gündür de devam ediyor sol tarafımda göbek deliği altına dek devam eden bir ağrı özellikle idrara sıkışınca oluyor inşallah kist olmamıştır çünkü eger bunda güzel sonucu alamazsam direkt 3.ye başlamak istiyorum
Iki senelik evliyim ve bazen adet olduğumü bile bile test yaptığım oldu.Hem kan hem idrar.Hep negatifi görunce artık bi fobi oluştu bende ne kadar gec negatifi görürsem kadar iyi diyorumAynı zamanda olduk aşılamayı tutmadığını bile bile pes etmeden günde 2 3 kere test yapıyorumvallha tebrik ederim sizi nasıl dayanıyorsunuz test yapmadan
Benim aşılamadan 2gun önce baktı boyutlarını değerlendirip ona göre çatlatma.ignesi saati verdi 36 saat öncesi iğneyi yaptım sonra da aşılama oldu 38.saatte inşallah kist değildir ama kist olması için 30mml olması lazimmis bu öyle büyük bir yumurta değildi çünkü dozum bile kalmamıştı 4 gün gonal f 75 vurdum sağdaki 19ml.olmustu en son soldaki de 16 filandi ve solum agiriyoe yani 30 mll olması için ne ilaç ne de çatlatma.zamani uzun kalmadı inşallah değildir inşallah güzel haberin eseridirAmin inşaAllah kist değildir.Doktorlar zaten aşılama öncesi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyir.Yani en azından benim doktorum bakıyor.
Amin inşaAllah.Ya benimde yumrtan kiste dönüşmüş demedi doktor.Yeno bir çikolata kistin oluşmuş dedi.Elime bir de kistin ultrason görüntüsünü verdi.Herkese bebeğinin resmine bakar mutlu olur.Benim nasibime de kist düştü dedim.Benim aşılamadan 2gun önce baktı boyutlarını değerlendirip ona göre çatlatma.ignesi saati verdi 36 saat öncesi iğneyi yaptım sonra da aşılama oldu 38.saatte inşallah kist değildir ama kist olması için 30mml olması lazimmis bu öyle büyük bir yumurta değildi çünkü dozum bile kalmamıştı 4 gün gonal f 75 vurdum sağdaki 19ml.olmustu en son soldaki de 16 filandi ve solum agiriyoe yani 30 mll olması için ne ilaç ne de çatlatma.zamani uzun kalmadı inşallah değildir inşallah güzel haberin eseridir
Sabır ... Bizimde bebeğimizin resmi ile göz yaşlarımıza boğulacağımız anlar gelecekAmin inşaAllah.Ya benimde yumrtan kiste dönüşmüş demedi doktor.Yeno bir çikolata kistin oluşmuş dedi.Elime bir de kistin ultrason görüntüsünü verdi.Herkese bebeğinin resmine bakar mutlu olur.Benim nasibime de kist düştü dedim.Gülüyorum artık yapacak birsey yok.
Bende öyleyimIki senelik evliyim ve bazen adet olduğumü bile bile test yaptığım oldu.Hem kan hem idrar.Hep negatifi görunce artık bi fobi oluştu bende ne kadar gec negatifi görürsem kadar iyi diyorumDün neredeyse alıcaktım idrar testi.Ama kendimi frenledim hayır yapmicaksın dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?