Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mzqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle regl olana kadar umut vardır.İnşaAllah ikimizde hayırlı sonuçlar alırız.Tabi ki yazarım.

Kızlar birsey sorucam , çatlatma iğnesinden sonra yumurtanın catlamama ihtimali var mı ? Ben doktora sordum çatlat dedi . Ama benim sol tarafımda bayağı ağrı var özellikle idrara sıkııirken sizde de oldu mu bu durumu kist filan olmaz demi ovitrelleyi vurdugumuz halde

Merhaba bend olmadı canım ama kişiden kişiye deqişir agrılar kaçıncı gününüz bugün

Merhaba bend olmadı canım ama kişiden kişiye deqişir agrılar kaçıncı gününüz bugün

Birden fazla vardı ama önemli olan 2 tanesi dedi , biri sağ biri solda ama doktor sagdakine odaklanmıştı . Benim sol karın altımda cok ağrı var ilk günden beri ama bugün 6.gün yani aşılama olduğum günden beri 6 gündür solum agiriyor doktora bizzat sordum çatlar demi evet korkma çatlar dedi ovitrelle ile inşallah catlamistir.kiste dönüşmesin de ben çünkü dedim üst üste yaptırayım asilamayi tutmasada

Benimde aşılamanın ilk günü karnımda ağrılar oldu sonraki günler hiç bişey olmadı belki tuttu ondan olabilir agrılar

Benimde aşılamanın ilk günü karnımda ağrılar oldu sonraki günler hiç bişey olmadı belki tuttu ondan olabilir agrılar
İnşallah inşallah yumurtada ağrı var bariz belli . Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Bu benim 2.aşılamam , 1 de tüp bebek tedavisi gördüm. Tüp bebekte kimyasal yaşadım... Dilerim rabbim bana bu mutluluğu kendi doğduğum gunde nasip eder çok zorlu yollardan geçtim ve hiç pes etmedim bu tutmamış olursada pes etmeyeceğim sizde etmeyin Rabbim nasip etsin inşallah hepimize

Merhaba test yaptınız mı merak ediyorum sonucunuzu
Bugün aşılamanın 15.günü daha adet olmadım.Geçen aşılamamda 16.günü gelmişti adetim.O yüzden bende eğer yarın da olmazsam perşembe günü teste gideceğim

Başka hangi ilacı kullandınız yumurta geliştirmek için klomen falan kullandınız mı?Ben iki aşılamamda da klomen kullandım.Zaten bir tane 3 cm lik çikolata kistim vardı.İkinci aşılamadan once doktora gittiğimde kistim biraz büyümüş ve yanında yeni kist oluşmuş.Ilaclar etki eder dedi doktor.Bende ilk aşılamamda sağ tarafımda ağrılar hissetmiştim.Hatta umutlanmıştım.Ama maalesef yeni bir kist sahibi oldum.Ama herkeste aynızamanda olmaz belki sizinki aşılamanın tuttuğünun belirtisidir.Kontrkle gidene kadar bilemezsiniz.

Aminnn canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba .
Benim gonal f 75 kullandım 5 gün . Biri sağ biri sol da 2yumurtam.olustu doktorum sagdakine odaklandı daha fazla bende hatta sordum hocam çatlatma iğnesi ikisini de catlatir mi evet dedi inşallah catlamistir ikiside .
Ağrım yoktu ama aşılama günü itibariyle başladı 6 gündür de devam ediyor sol tarafımda göbek deliği altına dek devam eden bir ağrı özellikle idrara sıkışınca oluyor inşallah kist olmamıştır çünkü eger bunda güzel sonucu alamazsam direkt 3.ye başlamak istiyorum

Bugün aşılamanın 15.günü daha adet olmadım.Geçen aşılamamda 16.günü gelmişti adetim.O yüzden bende eğer yarın da olmazsam perşembe günü teste gideceğim
Aynı zamanda olduk aşılamayı tutmadığını bile bile pes etmeden günde 2 3 kere test yapıyorum vallha tebrik ederim sizi nasıl dayanıyorsunuz test yapmadan

Amin inşaAllah kist değildir.Doktorlar zaten aşılama öncesi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyir.Yani en azından benim doktorum bakıyor.

Aynı zamanda olduk aşılamayı tutmadığını bile bile pes etmeden günde 2 3 kere test yapıyorum vallha tebrik ederim sizi nasıl dayanıyorsunuz test yapmadan
Iki senelik evliyim ve bazen adet olduğumü bile bile test yaptığım oldu.Hem kan hem idrar.Hep negatifi görunce artık bi fobi oluştu bende ne kadar gec negatifi görürsem kadar iyi diyorumDün neredeyse alıcaktım idrar testi.Ama kendimi frenledim hayır yapmicaksın dedim.

Amin inşaAllah kist değildir.Doktorlar zaten aşılama öncesi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyir.Yani en azından benim doktorum bakıyor.
Benim aşılamadan 2gun önce baktı boyutlarını değerlendirip ona göre çatlatma.ignesi saati verdi 36 saat öncesi iğneyi yaptım sonra da aşılama oldu 38.saatte inşallah kist değildir ama kist olması için 30mml olması lazimmis bu öyle büyük bir yumurta değildi çünkü dozum bile kalmamıştı 4 gün gonal f 75 vurdum sağdaki 19ml.olmustu en son soldaki de 16 filandi ve solum agiriyoe yani 30 mll olması için ne ilaç ne de çatlatma.zamani uzun kalmadı inşallah değildir inşallah güzel haberin eseridir

Amin inşaAllah.Ya benimde yumrtan kiste dönüşmüş demedi doktor.Yeno bir çikolata kistin oluşmuş dedi.Elime bir de kistin ultrason görüntüsünü verdi.Herkese bebeğinin resmine bakar mutlu olur.Benim nasibime de kist düştü dedim.Gülüyorum artık yapacak birsey yok.

Sabır ... Bizimde bebeğimizin resmi ile göz yaşlarımıza boğulacağımız anlar gelecek herşeyin hayırlı bir zamanı var elbette Rabbim nasip etsin inşallah hepimize

Bende öyleyim adet olunca bile belki üstüne görmüşümdür diye yapıyorum neys yalnız deqilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…