desene bize hep birilerinin arkasın dan bakmak kalıyor onlara özenmek kalıyor allahım bizede versin ben şimdi birde eleleme ne anlatacam diye düşünüyorum zaten o el alemin lafı daha çok beni üzüyor:bbo:
üzgünüm canım ben de bugün hasta oluyorum malesef bu da tutmadı.. bizim sorunumuz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama sperm sayımızda ve kalitemizde bi düzelme olmadı ben de de pco var. bu ikinci aşılamamdı .. 4 senedir uğraşıp duruyoruz ama sonuç hep negatiff...(senağlama
bizimkide 4,5 yıl oldu benim eşim aynısı benimde küçüken gecidigim ameliyat dolasıyla yumurtamın biri tıkanmış şimdi neyapmayı düşüyorsun bize tüp bebek dedi ama yaptırmak istemiyorum şimdi allahım ona muhtaç etmeden sanada banada versin umarım sana benden önce verirböy tatlı bebeyimiz olur
bilmiyorum ki canım napıcam bize de tüp bebek diyorlar ama içim istemiyo hiç ya o da olmazsa diye korkuyorum en azından şimdi o bi ümüt gibi.. bizim son aşılamada 11 milyon sperm vardı ama bi kısmı ölü ya da kalitesizdi.. olmadı yine ve artık madden de tükendik.. bu ay aşılama deneyemeyeceğizzz
evet vallahi aynen katılıyorum ancak böyle çekiliyoo ssenin durumun nasıl sayılarınız nasıl eşin bişe kullanıyo mu.?
kız gitinmi neyaptın
komşum geldi de iki dakka kusura bakma canım.. burdayımm. keçi boynuzunu denedik biz ama pek bi işe yartamadı nedense. sizin sayınız kaç?
arkadaşlar merhaba yazdıklarınızı okudum.ben pazar günü aşılama yaptırdım.p.tesiden itibaren göğüslerim sızlamaya başladı.özellikle göğüs uçlarına dokunamıyorum.daha önce böyle birşey olmamıştı.belimdede hafif sancı var.aşılama 16.gün yapıldı yani bugün 19.gün.adetim 28 gün sürüyor.bu kadar erken belirti olabilirmi.lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız
inşallah semacım.bende diyorum kendimimi kandırıyorum yani psikolojikmi diye.ama artık bugün 23.gün oldu.sol kasığımda baya ağrı oldu.bacaklarımsa romatizmalı gibi ağrı yapıyo.ama öyle şiddetli kasık ağrım yok bütününde.yani adet sancısı gibi bir sancım yok.son 1 hafta.belli olacak zaten.umarım hayal kırıklığına uğramam
aşılama yapılan gün yasak, ama ertesi günden itibaren bir yasak duymadım ben...bize aşılamadan sonraki 3 gün ilişki verdi doktor...hem aşılamanın normalden farkı ne kiarkadaşlar, aşılama sonrası cinsel ilişki yasak mıdır, doktorum bu konuda bir şey söylemedi, ben de sormadım, eşim çok tedirgin davranıyor, bana kalırsa problem yok, size sorayım dedim?
arkadaşlar, aşılama sonrası cinsel ilişki yasak mıdır, doktorum bu konuda bir şey söylemedi, ben de sormadım, eşim çok tedirgin davranıyor, bana kalırsa problem yok, size sorayım dedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?