Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya canım bilmiyorumki doktor vermediyse gerek görmedi demekki bence kafana göre içme
ne olur ne olmaz sonra keşke deme...
zaten sanırım onu düşük olmasın bebek oluşursa rahme kolay tutunsun diye veriyo doktor belki senin hormonal değerlerini yeterli görmüştür.

amin canım çok sağol.senin yumurtan erken gelişiyo demekki.ben bu denemeden ümitli değilim kistim vardı bir ay ilaç kullandım geçmemişti.yine de yaptılar .aaaah inşallah güzel haberi verirsin bari sizlerin sevincini paylaşalım.bekliyoruuum:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Arkadaşlar merhaba
Bugün progesteron testimi yaptırdım aşılamamın 7. günü. Progesteron değeri ise 8,12 çıktı bunun ne anlama geldiğini bilen varmı aranızda?? Meraktan çatlamak üzereyim kimse açıklayıcı birşey söylemiyor.

canım merhaba,
progesteron sonuçları konusunda hiçbir fikrim yok benim aşılamamda doktor böyle bi test istemedi ama normal değerler neymiş bi baksan netten belki bi fikir edinebilirsin yani üst sınırın üstündeyse belki olumlu bişeydir geçen kızlardan biri öylebişey yazmıştı sanki
arama motorundan bi baksana netten normal değerlere inşallah gelmiştir meleğin canım benim olmadı bu aşılamada ama sağlık:1no2:
şimidden hayırlı olsunhihoyyyt

bitanem bildigim kadarıyla galiba kan testi yaptırdın eyer kan testiyse bthcg ise çok ama çoook güzel çünkü bende aşılama oldum bende 9.günü 1,36 12, gününde ise 0,00 çıktı buda olumsuz biliyıorsun ama doktorum 5,00 sonrası olumlu demişti işallah :CüvCüv: geliyor canım ama herşeyden önce hayırlısı kaydirigubbakcemile5

Canım yok beta hcg değil bu onu cumartesi yaptıracağım. Bugün tam 10. günüm bekliyorum bakalım. Sonucun 0 çıkması kadar üzücü bi durum yok ben çok fazla yaşadığım için bu durumu Allah bir daha göstermesin demekten başka yapabileceğimiz birşey çok. Sen neler yapıyorsun aşılama yada tüp bebek yaptırdınmı tekrar?

Haklısın yaa.Bana çoğu yaptır dedi ama ben de beklemeye karar verdim.Zaten belirti falan yok.önceden adet dönemine bir hafta varken göğüslerim şişerdi şimdi tam tersine.psikolojim bozuldu iyice.sabır sabır diyorum sürekli.inşallah hayırlı haberler veririz canım.hayırlısını diliyorum hep.Mevla görelim neyler,O neylerse güzel eyler.senağlama

Canım benim sakın üzülme olurmu. Allah hayırlısını versin benimde kaçıncı hüsranım bunda da pek umudum yok ama yinede Allahtan ümit kesilmez diye uğraşıp duruyoruz işte. Tekrar denersin hatta hemen tüp bebeğe geç bence benim bu sefer olmazsa tekrar aşılama yapmayacağım. Birbirimize haber verelim yine tamam mı öpüyorumm.

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum daa...çoğu arkadaş aşılama sonrası adet belirtileri yaşıyoo...bense iğnelere başladığım günden beri karnımda şişlik ,kasıklarımda ağrı ,göğüslerimde şişlik bel ağrısı ,idrar yaparken yumurtalıklara baskıyı aşılamaya kadar hep hissettim ...aşılama yapıldığı ilk günde hafif adet sancısı 2.günde şiddetli sancı 3. gün biraz rahattım ..sonrasında yine başladı ve devam da ediyor.

kızlar ben bugün çok korktum sabah kalktığımda kendimde bi ıslaklık hissettim lavobaya gidip baktığımda bide ne göriym adet olmuş gibi kan hemen hastaneye gidip bta hcg yaptırdım ve sonucum çok güzel perşembe günü 18.77 idi bugünde 47.67 çıktı giderek yükseliyo yani korkulacak bişey yokmuş sadece bebekler yerleşiyomuş bu gibi durumlarda kimse benim gibi korkmasın

merhaba canım ,
aşılamadan sonra kaçıncı günündesin ??a.s.

merhaba canım ,
aşılamadan sonra kaçıncı günündesin ??a.s.

yarenb canım ben 14. günümdeyim bu arada ben ilk testimi çarşamba yapmıştım oraya perşembe yazmışım yalnışlıkla yani tam adet olma tarihim ama allaha şükür atlattım galiba sabahki olayı :dance:

senin adına sevindim çok sevindim canımmm,,daha çok yeni ciici anne .....anneler günününe kutlarımalkisalkisalkis bana dr. 15 gün sonra belli olur dedi ama adetimin 2 .3 gün öncesine geliyo...bide idrar damı bakayım! kandamı??

canım kan kesin sonuç idrar yanıltıyo bazen zaten 15. gün yaptıracaksan varsa kanda kesin çıkar 12 günde kana karışıyo benimki gibi inşallah vardır canım hayırlı haberlerini bekliyorum:teselli:

Arkadaşlar yarın 12. günüm sonuç yarın belli olacak bu gece nasıl gececek hiç bilemiyorum Allah hepimizin yüzüne güler inşallah. Hiçbir belirti yok bende bakalım hayırlısı ne olur dua edin hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla alalım kucaklarımıza.

canım hadi hayırlı haberini alalım sende inşallah bizim gruba girersin dualarımız seninle müjdeni bekliyoruz...

merhaba boncuk güzel haberi almışsın hayırlı olsun .çook güzel bir haber.5.günündeki bu belirtiler devam etti mi düne kadar?bizi bilgilendirirsen sevinirim
şimdiden gözün aydın canım.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…