aaah canım yazmam mısenağlama gerçekden insan destek arıyor bizi bizden başkası anlamaz canım ben 15 nisanda adet oldum 3 gunu klomene başladım sabah aksam 1er tane içdim 23 nisanda çatlatma ignesi yapıldı 25 nisanda da aşılamam ypıldı yani adetimin 11 gunu yapılmş oldu bugun 6gunum doluyor dr 12 sonra yap test dedi kısmet olursa ben 10 nisanda yapayım dıyom duana yurekden katılıyorum ve yurekden AMİİİİİİİİN diyom canım ALLAHIM aynı anda anne olmayı nasıp etsin :ecrin_bebek::Saruboceq:
Arkadaşlar merhaba
Bugün progesteron testimi yaptırdım aşılamamın 7. günü. Progesteron değeri ise 8,12 çıktı bunun ne anlama geldiğini bilen varmı aranızda?? Meraktan çatlamak üzereyim kimse açıklayıcı birşey söylemiyor.
Arkadaşlar merhaba
Bugün progesteron testimi yaptırdım aşılamamın 7. günü. Progesteron değeri ise 8,12 çıktı bunun ne anlama geldiğini bilen varmı aranızda?? Meraktan çatlamak üzereyim kimse açıklayıcı birşey söylemiyor.
bitanem bildigim kadarıyla galiba kan testi yaptırdın eyer kan testiyse bthcg ise çok ama çoook güzel çünkü bende aşılama oldum bende 9.günü 1,36 12, gününde ise 0,00 çıktı buda olumsuz biliyıorsun ama doktorum 5,00 sonrası olumlu demişti işallah :CüvCüv:geliyor canım ama herşeyden önce hayırlısı kaydirigubbakcemile5
Alara test yaptırdın mı?:uhm:
canım merhaba,
progesteron sonuçları konusunda hiçbir fikrim yok benim aşılamamda doktor böyle bi test istemedi ama normal değerler neymiş bi baksan netten belki bi fikir edinebilirsin yani üst sınırın üstündeyse belki olumlu bişeydir geçen kızlardan biri öylebişey yazmıştı sanki
arama motorundan bi baksana netten normal değerlere inşallah gelmiştir meleğin canım benim olmadı bu aşılamada ama sağlık:1no2:
şimidden hayırlı olsunhihoyyyt
merhaba canım ,kızlar ben bugün çok korktum sabah kalktığımda kendimde bi ıslaklık hissettim lavobaya gidip baktığımda bide ne göriym adet olmuş gibi kan hemen hastaneye gidip bta hcg yaptırdım ve sonucum çok güzel perşembe günü 18.77 idi bugünde 47.67 çıktı giderek yükseliyo yani korkulacak bişey yokmuş sadece bebekler yerleşiyomuş bu gibi durumlarda kimse benim gibi korkmasın
merhaba canım ,
aşılamadan sonra kaçıncı günündesin ??a.s.
senin adına sevindim çok sevindim canımmm,,daha çok yeni ciici anne .....anneler günününe kutlarımalkisalkisalkis bana dr. 15 gün sonra belli olur dedi ama adetimin 2 .3 gün öncesine geliyo...bide idrar damı bakayım! kandamı??
Arkadaşlar yarın 12. günüm sonuç yarın belli olacak bu gece nasıl gececek hiç bilemiyorum Allah hepimizin yüzüne güler inşallah. Hiçbir belirti yok bende bakalım hayırlısı ne olur dua edin hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla alalım kucaklarımıza.
kızlar ben nisanın 25 inde aşılama yaptırdım bugün 5. günüm ama gövüs uçlarım çok acıyo ve karnım da şiş acaba bu belirtiler neye işaret ilk aşılamamda hiç böyle olmamıştı bu sefer çok umutluyum ama yinede bilemiyorum bilen varmı nolur bana yazsın neden bu belirtiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?