Aşılama sonrası...

bizimde aynı 2 senedir yok bu benim ilk tedavim oda aşılama ile başladı bakalım pek ümitlenmiyorum ama hayırlısı
Beni yirmi Dakika yatırdı çok su içtiğim için idrale sıkıştım yirmi dakikam dolar dolmaz lavaboya koştum. 14. gün adet gördüm tutmadı benim. sizce onunla bir etkisi var mıdır

bizimde aynı 2 senedir yok bu benim ilk tedavim oda aşılama ile başladı bakalım pek ümitlenmiyorum ama hayırlısı
Beni yirmi Dakika yatırdı çok su içtiğim için idrale sıkıştım yirmi dakikam dolar dolmaz lavaboya koştum. 14. gün adet gördüm tutmadı benim. sizce onunla bir etkisi var mıdır

Ultrason nedeni ile zaten ilk ve son denemem di gitmedim daha sonra çok üzüldüm çok rabbim tekrarlattırmasın kimseye resmen hayal kırıklığı na uğradım sebebi doktoru n gazı ydı kesin konuştu olur vs

Hsg istedi mi doktor bende öyle başladım üç kere çatlatma sonra sı tahlil simir hsg çekildi sonuç tüpler kapalı çıktı verilen sıvı ile sağ açıldı sol yapışıklık varmış aşılama oldum olmafd işte üç yılı aştı evliliğim

Rabbim inşallah yüzünü güldürür hayırlı evlat nasip etsin benim tutmadı bari sizlerin tutsun o duygu tarif edilemez hayal kırıklığı hee bi de farkeder zaten adet olmana yakın belirtiler olursa anlarsın zaten benim oldu anlamıştım dayanamadım test yaptım negatif ertesi gün hasta oldum
Hakkinda hayirlisi canm benmde 6 inci gunum bitti bakalm nolcak[/QU

Back
X