- 26 Ekim 2015
- 282
- 182
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni yirmi Dakika yatırdı çok su içtiğim için idrale sıkıştım yirmi dakikam dolar dolmaz lavaboya koştum. 14. gün adet gördüm tutmadı benim. sizce onunla bir etkisi var mıdırbizimde aynı 2 senedir yok bu benim ilk tedavim oda aşılama ile başladı bakalım pek ümitlenmiyorum ama hayırlısı
Beni yirmi Dakika yatırdı çok su içtiğim için idrale sıkıştım yirmi dakikam dolar dolmaz lavaboya koştum. 14. gün adet gördüm tutmadı benim. sizce onunla bir etkisi var mıdırbizimde aynı 2 senedir yok bu benim ilk tedavim oda aşılama ile başladı bakalım pek ümitlenmiyorum ama hayırlısı
bizimde aynı 2 senedir yok bu benim ilk tedavim oda aşılama ile başladı bakalım pek ümitlenmiyorum ama hayırlısı
Tüp bebeğe geçiş yapcam canım benim rahatsızlığım varken aşılamayı niye yaptı anlamadım zaten bilmiyorum Laparoskopi olucaktım aşılama tutmazsa diyeTekrar git bence bu sefer o dediklerini yapma ve dikkat et tutar ins
Hakkinda hayirlisi canm benmde 6 inci gunum bitti bakalm nolcak[/QU
Hayırlı olsun canim kaçıncı asilaman sorununuz neydi acaba? Bende 1 buçuk yıllık evliyim hiç hamile kalamadimBol bol dinlen .ben aşilamadan sonra hep dinlendim
galiba ayni gun asilama olduk insallah hayirlisi olsun hakkimizda :)Bede ayni kasik agrisi istahim artti bu sanirim progestan dan kaynakli ara ara goz kararmasi ama daha teni 6 inci gunum bunlar ilac belirtileri sanirm
Sen kacinda oldn ben 28inde oldm peki herhangi bi belirtn varmi test faln yaptnmigaliba ayni gun asilama olduk insallah hayirlisi olsun hakkimizda :)
Sen gittinmi canm testeBenimde 11. Gunum göğüs ağrısından başka belirtim yok
Yok canm yarın 14. Gün.direk kan testi yapicamSen gittinmi canm teste
Ins olmustr bizede umut olur belirtilern nelerdrYok canm yarın 14. Gün.direk kan testi yapicam
Pek sanmıyorum hiç belirtim ama iki gundur kusacak gibi oluyorum.asilamamin 8. Günü gogus ağrısından ölmek istedim resmen..ama şuan arada adet sancısı gidiyo pek bisey yok umitsizimmmmm.senin kaçıncı günün ilk asilaman miIns olmustr bizede umut olur belirtilern nelerdr