Çok fazla olumsuz sonuc var tedirgin olmuyor değil insan. Ne yapacaksınız tüp bebek mi ?Merhaba bende 2 kez aşılama oldum ama maalesef tutmadı sizin inşallah tutar. Progesteron da çok yan etki yapıyor
İlk aşılamam tutmadı ikinci aşılamayı yaptıralı 9 gün oldu. Benim ilk aşılamam çok sancılı geçmişti ikinci aşılamam daha iyi ama gaz, karın ağrısı, bel sırt ağrısı, göbekte sanki hamileymişim gibi bir şişkinlik maalesef yaşadığım şeyler. Galiba progestan yapıyor öyle düşünüyorum. 3 gündür de burnum kanıyor progestanın yapabileceğini söylediler tuhaf bir dönem allah yardımcımız olsun inşallah tutar hepimizin de tüp bebeğe gerek kalmaz.Selamlae , aşılamada 3. Günüm be progestan kullanmaya başlayacagım kasık agrılarım var ve iğnelerden sanırım inanılmaz bir şişkinliğim .ihtimal %20 olarak veriyor aşılama yaptırıp benim gibi bekleyen var mı birlikte fikir alısverisi yapalım.
Karın ve kasık agrılarınız var mı ? İlk aşılaması tutan var mı?
İnsallah , agızdan almıyosunuz dimi ilacı ?İlk aşılamam tutmadı ikinci aşılamayı yaptıralı 9 gün oldu. Benim ilk aşılamam çok sancılı geçmişti ikinci aşılamam daha iyi ama gaz, karın ağrısı, bel sırt ağrısı, göbekte sanki hamileymişim gibi bir şişkinlik maalesef yaşadığım şeyler. Galiba progestan yapıyor öyle düşünüyorum. 3 gündür de burnum kanıyor progestanın yapabileceğini söylediler tuhaf bir dönem allah yardımcımız olsun inşallah tutar hepimizin de tüp bebeğe gerek kalmaz.
Olumlu sonuç da var bir arkadaşım tek denemede gebe kaldı şu an KPSS çalışıyorum o yüzden çocuk stresinden uzaklaştım ınavdan sonra çok stres yaptığım bir dönemde tüp bebeğe başvurmayı düşünüyorum İnşallah o zamana kadar da Allah nasip eder deÇok fazla olumsuz sonuc var tedirgin olmuyor değil insan. Ne yapacaksınız tüp bebek mi ?
Benim aşılama olacağım günü sabahı bir kaza geçirmiştim o yüzden aşılamam çok stresli geçti tüm gün boyunca ağladım o yüzden tutacağına da hiç inanmıyordum tutmadı da zaten bence inanmak çok önemli siz tutacağınıza inanınÇok fazla olumsuz sonuc var tedirgin olmuyor değil insan. Ne yapacaksınız tüp bebek mi ?
Yok canım hayır fitil olarak kullanıyorumİnsallah , agızdan almıyosunuz dimi ilacı ?
Merhabalar, benim 2 tane çocuğum var ikiside aşılama tedavisi ile oldu vede şuanda 3. Çocuk için aşılama tedavisine başladık inşallah buda tutar diye ümid ediyorum.Ben ileri derece pko hastasıyım kendiliğinden adet görmüyorum ilaçla (tarlusal) kullanırsam adet görüyorum buna rağmen her denemede asilamam tuttu çok şükür şuan bı oğlum bı kızım var.Rabbim isteyen herkese versin sizinkide tutar inşallahSelamlae , aşılamada 3. Günüm be progestan kullanmaya başlayacagım kasık agrılarım var ve iğnelerden sanırım inanılmaz bir şişkinliğim .ihtimal %20 olarak veriyor aşılama yaptırıp benim gibi bekleyen var mı birlikte fikir alısverisi yapalım.
Çok geçmiş olsunnnnBenim aşılama olacağım günü sabahı bir kaza geçirmiştim o yüzden aşılamam çok stresli geçti tüm gün boyunca ağladım o yüzden tutacağına da hiç inanmıyordum tutmadı da zaten bence inanmak çok önemli siz tutacağınıza inanın
Merhaba bn ılk defa 22 ocakta aşılaman yaptırdım, 25 ocaktan progestan başladım, şu an ıyı gıdıyor pazartesı kan testı vereceğim ınşallah olumlu düşünüyorum çünkü 6 gündür adetim gecikiyorSelamlae , aşılamada 3. Günüm be progestan kullanmaya başlayacagım kasık agrılarım var ve iğnelerden sanırım inanılmaz bir şişkinliğim .ihtimal %20 olarak veriyor aşılama yaptırıp benim gibi bekleyen var mı birlikte fikir alısverisi yapalım.
Maşallah Allah bağışlasınMerhabalar, benim 2 tane çocuğum var ikiside aşılama tedavisi ile oldu vede şuanda 3. Çocuk için aşılama tedavisine başladık inşallah buda tutar diye ümid ediyorum.Ben ileri derece pko hastasıyım kendiliğinden adet görmüyorum ilaçla (tarlusal) kullanırsam adet görüyorum buna rağmen her denemede asilamam tuttu çok şükür şuan bı oğlum bı kızım var.Rabbim isteyen herkese versin sizinkide tutar inşallah
Merhaba yakın zamanda test yaptırdınız mı? Şuan benimde böyle çıkıyorBende bugün yaptım paylaşayım bi bakar mısın rica etsem ve suan kaçıncı günün yani senin süreç devmmı
Merhaba benim pozitif suan kan testlerim de iyi gidiyorMerhaba yakın zamanda test yaptırdınız mı? Şuan benimde böyle çıkıyor
Çok şükürMerhaba benim pozitif suan kan testlerim de iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?