Değer en düşük kaçtıMerhabalar, benim 2 tane çocuğum var ikiside aşılama tedavisi ile oldu vede şuanda 3. Çocuk için aşılama tedavisine başladık inşallah buda tutar diye ümid ediyorum.Ben ileri derece pko hastasıyım kendiliğinden adet görmüyorum ilaçla (tarlusal) kullanırsam adet görüyorum buna rağmen her denemede asilamam tuttu çok şükür şuan bı oğlum bı kızım var.Rabbim isteyen herkese versin sizinkide tutar inşallah
Hayırlı olsun canım bende aşılama sürecindeyim senin nasıl başlamıştı süreç kaç yumurtan vardıMerhaba benim pozitif suan kan testlerim de iyi gidiyor
Merhaba ben ondan pek anlamadım acıkcası doktor 1 tane sol bir tane sag dedi ama soldaki gelişti tam anlamıylaHayırlı olsun canım bende aşılama sürecindeyim senin nasıl başlamıştı süreç kaç yumurtan vardı
Önemli olan gelişen yumurta canım neyle büyüttüler yumurtanı ben gonal f kullandım 2 tane 19mm yumurtam 1 tane de 17mm vardı çatlatma oldum pazartesi de aşılama olucamMerhaba ben ondan pek anlamadım acıkcası doktor 1 tane sol bir tane sag dedi ama soldaki gelişti tam anlamıyla
53 çıkmıştı ilk gebelikte kan değerimDeğer en düşük kaçtı
Allah gönlüne göre versin insallaah bende gonal f kullandım insallah güzel sonuc alırsınÖnemli olan gelişen yumurta canım neyle büyüttüler yumurtanı ben gonal f kullandım 2 tane 19mm yumurtam 1 tane de 17mm vardı çatlatma oldum pazartesi de aşılama olucam
Devam etti mi sonra53 çıkmıştı ilk gebelikte kan değerim
Aynen 4 gün sinra verdiğimde çok yükselmişti değerim ama hatırlamıyorum şuan kaça yükseldiğiniDevam etti mi sonra
Bu gün kanamam oldu kist olmuş bideAynen 4 gün sinra verdiğimde çok yükselmişti değerim ama hatırlamıyorum şuan kaça yükseldiğini
Hayırlısı olsun hakkında inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınızBu gün kanamam oldu kist olmuş bide
Canım aşılama zamanı sperm sayınız kaçtıAllah gönlüne göre versin insallaah bende gonal f kullandım insallah güzel sonuc alırsın
Merhaba 102 milyon heraldeCanım aşılama zamanı sperm sayınız kaçtı
Çok iyi inşallah tutar kaç gününüz kaldıMerhaba 102 milyon heralde
Ben suan 5+2 gebeyim keseyi gördük kalp atıslarını bekliyoruz Allahın izniyleÇok iyi inşallah tutar kaç gününüz kaldı
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımızaBen suan 5+2 gebeyim keseyi gördük kalp atıslarını bekliyoruz Allahın izniyle
Amiiiin insallahHayırlı olsun canım darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?