• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama Sonucu Pozitif Olanlardan Tavsiyeler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

EsrSvm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
2.892
2.174
83
Kızlar Merhaba,
İlk aşılamamı geçen ay yaptırdım fakat olumsuz oldu.Ara vermeden 2. Aşılama için iğnelerle başladım.Gonal f in 7. Günü bugün.Pozitif olan arkadaşlar aşılamanın tuttuğu ay ilişki sıklığınız nasıldı ? Ekstra yaptığınız şeyler oldu mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸

Kızlar Merhaba,
İlk aşılamamı geçen ay yaptırdım fakat olumsuz oldu.Ara vermeden 2. Aşılama için iğnelerle başladım.Gonal f in 7. Günü bugün.Pozitif olan arkadaşlar aşılamanın tuttuğu ay ilişki sıklığınız nasıldı ? Ekstra yaptığınız şeyler oldu mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
Biz aşılama dışında sadece bir kere ertesi gün birlikte olduk o kadar 2 yumurta vardı ikisi de tuttu ama sürekli dinlendim test gününe kadar 5 gün Merional 3 gün gonal f & femera kullandım 2 yumurta büyüdü tuttu onlarda

Kızlar Merhaba,
Bir de aşılama sonrası 1 saat yattım tuvalete kalkmadım. Eve gelince de hep yattım o gün boyu il dışında yaptırmıştık arabada bile yatarak geldim 2 saat yolu

Biz aşılama dışında sadece bir kere ertesi gün birlikte olduk o kadar 2 yumurta vardı ikisi de tuttu ama sürekli dinlendim test gününe kadar 5 gün Merional 3 gün gonal f & femera kullandım 2 yumurta büyüdü tuttu onlarda
Gözünaydın canım çok sevindim adına ❤️ İnşalalah bana da nasip olur 🤲🏻

Bir de aşılama sonrası 1 saat yattım tuvalete kalkmadım. Eve gelince de hep yattım o gün boyu il dışında yaptırmıştık arabada bile yatarak geldim 2 saat yolu
Bende il dışında yaptırıyorum.Uzanıyım öyleyse bende bol bol dinlenmek lazım anlaşılan 🌺

Bende il dışında yaptırıyorum.Uzanıyım öyleyse bende bol bol dinlenmek lazım anlaşılan 🌺
Kesinlikle yat özellikle aşılamadan sonra 1-2 gün iş yapma aşılamadan sonrada kalma bana kalk demişlerdi yine de 1 saati tamamlayıp öyle kalktım

İkiz gebelik mi oluştu?

evet kız ikisi de sadece aşılamanın ertesi akşam ilişki önerdi başka da olmadı 😁
Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin kızlarınızı 🧿🧿🧿🧿
Aşılamadan sonra herhangi belirti yaşadınız mı ???? Aşılama gününden beri bel kasık ağrılarım var .

Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin kızlarınızı 🧿🧿🧿🧿
Aşılamadan sonra herhangi belirti yaşadınız mı ???? Aşılama gününden beri bel kasık ağrılarım var .
Amin teşekkür ederim ☺️ Test yapmadan bir iki gün önce adet ağrım oldu onun dışında belirti olmadı birde 9. 10. Gün göğüslerim ağrımıştı ☺

Back
X