Aşılama sperm hakkında yardım

kursunmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
47
0
86
40
İstanbul
Kızlar perşembe aşıma ayapdırcam. Doktorum spermi yıkamadan kullancağını söyledi bu şekilde daha iyi sonuçlar alınmış. Kafama takıldı sizce nasıl bu şekilde pozitif sonuç aln varmı ? Beynim karman çorman

valla canım ben de cuma günü aşılama yaptırdım ve eşimin spermleri yıkandı. bildiğim kadarıyla sperm yıkama işleminde meni bazı özel işlemlerden geçirilerek istenmeyen maddeler ayrılıyor ve geriye sağlıklı hücreler kalıyor. ama doktorun öyle söylediğine göre bir bildiği vardır heralde. bizim sperm sayı ve hareketliliği azdı belki o yüzden yapılmıştır yıkama işlemi. İnşallah hepimiz hayırlısıyla beklediğimiz sonuçları alırız en kısa zamanda. Allah yardımcın olsun...

bikaç yerde okudum eğer erkek sperm değerleri normalse yıkanmadanda yapılabilir yazıyor ama çok nadir yapılan bi uygulama eşimde sorun yok bende pko var o yüzden aşılama yapdırıyoruz. az kaldı yarın bu saatlerde çokdan aşılanmış olcam inşallah .
hayat cım umarım başarılı sonuçlar alırsın sende bende tüm isteyenelrde..

canım ben iki kez yaptırdım yıkandı duyumlarımda yıkınıyor olması yıkanmadan rahme konursa niey aşılama yapılıyor ozaman en haraketlileri ayrılıp konması lazım bana yanlış uygulama geldi malesef canım

Canım ne yaptın yapıldı mı aşılaman? İnşallah güzel sonuçlanır kendine dikkat et fazla yorulma Rabbim işlerini kolaylaştırsın:Saruboceq:

Canım ne yaptın yapıldı mı aşılaman? İnşallah güzel sonuçlanır kendine dikkat et fazla yorulma Rabbim işlerini kolaylaştırsın:Saruboceq:

dün yapıldı canım çok teşekkürler sorduğun için. yıkanmadan yapıldı. fazla sayıda yumurtam vardı . doktorun dediğine göre başarılı geçmiş işlem. spermler hiç geri gelmemiş.genelde azda olsa geri çıkan oluyomuş. bakalım kısmet artık 15 gün geçmek bilmez. inşallah güzel sonuçlar alırım ben ve tüm isteyenler.

yok oyle degil arkadaslar...asilamada rahim agzi engeli de asilarak direkt gidilebilcek son noktaya birakiliyor spermler..normalde rahim agzinda salgilanan bi sivi var..bu sivi spermlerin icindeki gereksiz tum maddeleri ayikliyor,zayif spermleri geride birakiyor ve herhangi bi enfeksiyona karsi rahime gecise izin vermiyor..o nedenle spermler yikaniyor ki icerde herhangi bi ariza cikmasin..kalitesi yada sayisiyla ilgili degil yani..en iyileri seciliyor temizleniyor ve yollaniyor:1ninca:

çok şükür aşılama tutdu haber vermek istedim. Endişe etsemde sperm için sorun o0lmadı şükür.

:lepi:çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı başımıza dualarını eksik etme. Hamilelerin duası kabul olurmuş :))

Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. çok garip bi duygu . Hepiniz yaşayın inşallah. Ismen aklımda tutamıyorum ama öğrendiğim günden beri tüm dileyenlere dua ediyorum. Inşallah kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…