Aşılama sureci hl

kegdrt

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
75
8
6
27
Kzilar bugün asilama yaptirdim yaptiran varmi
Süreci birlikte takip edelimm

Beeeen :) Aşılama tedavisi olacağım ama yumurta takibi aşamasındayız henüz kontrole gideceğim.

Benim 12.günüm bugün bi idrar testi negatif ama umudum devam ediyor Allah büyük Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmayı hepimize nasip etsin

Benim 12.günüm bugün bi idrar testi negatif ama umudum devam ediyor Allah büyük Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmayı hepimize nasip etsin
Hayirlisi olsun inşallah daha erken zaten doktorda 15. Gun yap dedi bana sizin ilk denememi kac yumurtaniz vardi

Hayirlisi olsun inşallah daha erken zaten doktorda 15. Gun yap dedi bana sizin ilk denememi kac yumurtaniz vardi
Inşallah ilk denemem 2 yumurtam gelişti 18 ve 16 idi boyutları. Sizin ilk mi kaç yumurtanız oluştu bugün mu oldunuz aşılamanizi

Inşallah ilk denemem 2 yumurtam gelişti 18 ve 16 idi boyutları. Sizin ilk mi kaç yumurtanız oluştu bugün mu oldunuz aşılamanizi
Evet benimde ilk bugun 12.30 da oldum 20 ve 21 gelismisti dunde iste catlatma ignesi vuruldum sabah 11 de. Simdi 2 yumurta gelismisya 2side catliyormu acaba

Sabah belli olucak hiç bir fikrim yok Gönül f kullandım ben iğne kaç gün sürer bilmiyorum. Sende nasıl ilerledi süreç ?
Ben letu kullandım adetin 2. Gunu basladm 5 gun sanah aksam kullandm sonra 2 yumurta gelişmeye basladi 20 ve 21 olumca dunde igneyi yaptirdim iste bakalim nasip

Yaa cok teşekkür ederim insallah hepimizin pozitif olur ben bide 2 kimyasal yaşadım

Yaa cok teşekkür ederim insallah hepimizin pozitif olur ben bide 2 kimyasal yaşadım
Aaaa kimyasal yaşamak çok zordur muhakkak. Ben pozitifi hiç görmedim bir buçuk yıldır evliyim ama olmadı malesef. Bende o bekleme aşamasına geçmek için sabırsızlanıyorum

Peki sizde sorun varmiydi. Bende yaklasik 2 senedir evliyim ama hicbir sorun yok ne bende ne esime
Aaaa kimyasal yaşamak çok zordur muhakkak. Ben pozitifi hiç görmedim bir buçuk yıldır evliyim ama olmadı malesef. Bende o bekleme aşamasına geçmek için sabırsızlanıyorum

Bende çikolata kisti vardı sol tarafımda. Boyut olarak küçük dediler ama engel olabilirmiş. Nasip tamamen artık

İki yumurtam oluşmuş biri sağ biri sol. Birine 12 mm dedi ama diğerini hatırlamıyorum cumaya kadar kullan tekrar gel kontrole dedi. Sen ne yaptın test yaptın mı bugün ?

benım daha test yapmama cok var 10 11 gün bekleyecegim, 12mm iyi zaten olusur daha hangi ilacı verdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…