Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun inşallah daha erken zaten doktorda 15. Gun yap dedi bana sizin ilk denememi kac yumurtaniz vardiBenim 12.günüm bugün bi idrar testi negatif ama umudum devam ediyorAllah büyük
Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmayı hepimize nasip etsin
Hadi insallah olur nasil yumurtalar peki buyuklugu. Benim 2 adetti biri 21 digeri 20Beeeen :) Aşılama tedavisi olacağım ama yumurta takibi aşamasındayız henüz kontrole gideceğim.
InşallahHayirlisi olsun inşallah daha erken zaten doktorda 15. Gun yap dedi bana sizin ilk denememi kac yumurtaniz vardi
Evet benimde ilk bugun 12.30 da oldum 20 ve 21 gelismisti dunde iste catlatma ignesi vuruldum sabah 11 de. Simdi 2 yumurta gelismisya 2side catliyormu acabaInşallahilk denemem 2 yumurtam gelişti 18 ve 16 idi boyutları. Sizin ilk mi kaç yumurtanız oluştu bugün mu oldunuz aşılamanizi
Esinizin sperm yikama sonucu nasıldı peki sperm sayisi hızı vs. IyimiydiInşallahilk denemem 2 yumurtam gelişti 18 ve 16 idi boyutları. Sizin ilk mi kaç yumurtanız oluştu bugün mu oldunuz aşılamanizi
Sabah belli olucak hiç bir fikrim yokHadi insallah olur nasil yumurtalar peki buyuklugu. Benim 2 adetti biri 21 digeri 20
Ben letu kullandım adetin 2. Gunu basladm 5 gun sanah aksam kullandm sonra 2 yumurta gelişmeye basladi 20 ve 21 olumca dunde igneyi yaptirdim iste bakalim nasipSabah belli olucak hiç bir fikrim yokGönül f kullandım ben iğne kaç gün sürer bilmiyorum. Sende nasıl ilerledi süreç ?
Valla beklemek cok zormus takmamaya calisiyorm ama duramiyorumYaaaa hadi hayırlısı pozitif sonucunu bekliyor olacağım :)
Aaaa kimyasal yaşamak çok zordur muhakkak. Ben pozitifi hiç görmedimYaa cok teşekkür ederim insallah hepimizin pozitif olur ben bide 2 kimyasal yaşadım
Aaaa kimyasal yaşamak çok zordur muhakkak. Ben pozitifi hiç görmedimbir buçuk yıldır evliyim ama olmadı malesef. Bende o bekleme aşamasına geçmek için sabırsızlanıyorum
Bende çikolata kisti vardı sol tarafımda. Boyut olarak küçük dediler ama engel olabilirmiş. Nasip tamamen artık