Merhaba bende 4 martta oldum , bende geçen ay Gonal f çatlatma ile normal yoldan gebe kalmayı denedik maalesef negatif oldu . Bu ay yine Gonal f kullandık . Benim şiddetli adet sancısı gibi bir sancı oldu işlemde ilk aşılamam .5 Mart 2026 tarihinde aşılama yaptırdım kızlar. Daha önce 1 kez daha denemiştim olmamıştı. İstedim ki süreci beraber yaşayalımÖncekine göre ilk gün kasıklarımda sancı ve şişkinlik oldu. Bugün 2. Gün ve çok kısa sancılarla beraber belimin sol alt tarafında hafif ağrı var. Aşılama sürecinde olanlar yaşadığı belirtileri yazabilirler miiiğ Bir de ne yiyor ne içiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz tavsiyelerinize açığım
Onun dışında dikkat ediyorum. Ağır kaldırmıyorum ev işleri yapmıyorum en azından pazartesiye kadar böyle olacak dikkat etmekte fayda varMerhaba bende 4 martta oldum , bende geçen ay Gonal f çatlatma ile normal yoldan gebe kalmayı denedik maalesef negatif oldu . Bu ay yine Gonal f kullandık . Benim şiddetli adet sancısı gibi bir sancı oldu işlemde ilk aşılamam .
Şimdi ara da iğne batması minik elektrik hissi veriyor . Evde 2 gün yatacaksın dedi doktor progestan verdi oruça niyet ettim ama 2 gündür iftardan sonra istifra ediyorum .
İnşallah sizin mideniz bulanıyor muUmarım pozitif olur. Bende ev işi kesinlikle yapmıyor eğilmiyor uzanmıyorum bir yerlere. Oruç tutmuyorum ben kazasını sonra yaparım diye düşünüyorum şahsen korkuyorum biraz yememe içmeme dikkat ediyorum. Bende gonal f kullandım her iki aşılamada da. İlkinde progestan vermişti doktorum onu bu ay değiştirdi farklı bir kaç ilaç ekledi. İşlem sonrası için de kan sulandırıcı verdi. Bel sokumumda ağrı oluyor dediğiniz gibi hafif elektriklenme gibi. Umarım pozitif haber alırız bayram müjdemiz olur
Beni biraz oruç etkiliyor gece geç yatıyorum .öğlene doğru uyanıyorumBende 2 martta ilk aşılamamı oldum. Doktor susuz kalmamaya cok dikkat et dediği için oruç tutmuyorum insallah kazasını ileriki zamanlarda yaparım. Normal günlük hayatıma devam ediyorum herhangi bir ekstra dikkat ettiğim bir şey yok insallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Uyku düzenide önemli vücudun dinlenmesi gerekiyorBeni biraz oruç etkiliyor gece geç yatıyorum .öğlene doğru uyanıyorum
Bana doktor ne yumurta büyüklüğünü söyledi ne de rahim kalınlığını devlet olunca sanırım bilgi vermiyorlarkızlar ben de 2 martta çatlatma iğnesi oldum 19 17 ve 15 mmlik yumurtalar vardı 3 martta aşılama yapıldı umarım çatlamışlardır, sizlerin rahim kalınlığı kaçtı acaba bendeki tek sorun o gözüküyor, herkese bol şans
ben de şehir hastanesinde yaptırdım, aşılama günü kaç mm olmuş çatlamış mı çatlamamış mı bakmadılar direkt aşılamayı yaptılar garip yaniBana doktor ne yumurta büyüklüğünü söyledi ne de rahim kalınlığını devlet olunca sanırım bilgi vermiyorlar
Aşılama günü muayene bile olmadımben de şehir hastanesinde yaptırdım, aşılama günü kaç mm olmuş çatlamış mı çatlamamış mı bakmadılar direkt aşılamayı yaptılar garip yani
Aşılama günü muayene bile olmadım
Bence belirti için şuan çok erken zaten progestan fitil kullanıyorum onun yan etkileri aşırı çok etkiledi beni gebelik belirtisi olsa bile anlamam heryerim ağrıyorbaştan sağma iş ya amaç biraz da 3 aşılama yapıp tüp bebeğe geçirmek sanırım. belirtileriniz var mı ben de yumurtalıklarda ve alt kasıkta batmalar oluyor geçen kontrole gittiğimde kistik yapılar var dedi çatlayıp çatlamadığı belli değil yumurtadan geriye kalan kalıntı da olabilir dedi ama çatladıysa niye hala ağrıyor ki kist mi yaptı acaba diye kafayı yiyorum
ben de fitil kullanıyorum bu progesteron yükseldikçe ağrı yapıyor karındaBence belirti için şuan çok erken zaten progestan fitil kullanıyorum onun yan etkileri aşırı çok etkiledi beni gebelik belirtisi olsa bile anlamam heryerim ağrıyor
İlk günden beri aşırı göğüs hassasiyeti var yani tarif bile edemiyorum geceleri yatakta dönemiyorum ağrıdan bel ağrısıda var kasık ağrısı da. Günde kaç adet kullanıyorsunuzben de fitil kullanıyorum bu progesteron yükseldikçe ağrı yapıyor karında
İlk günden beri aşırı göğüs hassasiyeti var yani tarif bile edemiyorum geceleri yatakta dönemiyorum ağrıdan bel ağrısıda var kasık ağrısı da. Günde kaç adet kullanıyorsunuz
Yaa insallah değildir bende günde 3 kere kullanıyorumaynısı ya bu iğneler beni mahvetti yumurtalar çok büyüdü kistleşti bence onun ağrısı bu. ben günde 2 kez alıyorum
Yaa insallah değildir bende günde 3 kere kullanıyorum