Aşılama sürecini birlikte bekleyelim

Ara ara gaz ağrısımı kasık ağrısı mı çözemediğim hafif bir ağrı var adet ağrısından daha az

Siz naptini en son kan vermistiniz suan durum nedir güzel haberler gelsin insallah
Merhaba benim bu ayki aşılamam tuttu dün kan verdim 35.8 çıktı 2 günde bir kan takibi yapicam , birde şey sormak istiyorum size benim 2 gündür adet olucakmisim gibi ağrım var normalmi sizdede oluyormuydu ters birşey olucak diye korkuyorum

selam arkadaşlar, gelecek ay aşılama yaptıracaz özelde, fiyat olarak biraz bilgi alabilir miyim? aşılama özelde 12 bin dedi, gonal f fiyatını bilen var mı?

selam arkadaşlar, gelecek ay aşılama yaptıracaz özelde, fiyat olarak biraz bilgi alabilir miyim? aşılama özelde 12 bin dedi, gonal f fiyatını bilen var mı?
Özelde boşuna aşılama yaptırmayın bence değmez. Doğal yoldan pek farkı yok. Gonal f fiyatları nette yazıyor. Ben de geçen sene özelde yaptırdım pişmanım. Ya devlette deneyin ya da direkt tüp bebeğe geçin derim tecrübelerime dayanarak

Merhaba kusura bakma ancak görebiliyorum cook sevindim insallah sag salim kucaginiza alirsiniz evet olmaz mi kasik agrisi gögüs hassasiyeti ben cok yasadim hatta korktum ilk basta asilama tutmadi hasta olcam diye sonra kan testi verdim belirtimde yoktu cünkü hic morelini bozma suan ne kadarliklar

Çok teşekkür ederim,İnşallah Perşembe günü ultrason için gidicem, ama son adet tarihime göre 5 hafta 4 günlük

Çok teşekkür ederim,İnşallah Perşembe günü ultrason için gidicem, ama son adet tarihime göre 5 hafta 4 günlük
Ayyy masallah cok sevindim bizde bugun 9+2 olduk rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip eder insallah canim

Yaa çok güzel, amin inşallah sağlıkla kavuşuruz
Merhaba arkadaşlar ben 4kere asilama yaptım şimdi doktorumu değiştirdim klomen ovitrelle verdi çatlatma iğnesi yaptım şimdi duphaston dekort ve proxfemim kullanıyorum bu ilaçları kullanana varmi acaba nasıl etkileri oluyor

Merhaba ben aşılama günüyle beraber 11.gün çatlatma iğnesi 12. Günüm beta verdim 18.7 çıktı sizce iğneden dolayı mı yüksek çıktı

`