- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 3
Amin tesekkür ederimm allah razi olsunYaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına aldirsin inşallah
Ben bugün oldum aşırı kolay yani adı kendinden büyük bir şey diyebilirim alttan muayeneden daha kolay fazla mana yüklemişim onu fark ettim ağlama krizleri falan yani ha iliski ha aşılama hatta ilişkiden de kolay
herhangi bir ağrın varmı şuan pekiYarım saat yatırdılar sonra günlük hayatına devam et dediler
Merhaba benim bu ayki aşılamam tuttu dün kan verdim 35.8 çıktı 2 günde bir kan takibi yapicamSiz naptini en son kan vermistiniz suan durum nedir güzel haberler gelsin insallah
Özelde boşuna aşılama yaptırmayın bence değmez. Doğal yoldan pek farkı yok. Gonal f fiyatları nette yazıyor. Ben de geçen sene özelde yaptırdım pişmanım. Ya devlette deneyin ya da direkt tüp bebeğe geçin derim tecrübelerime dayanarakselam arkadaşlar, gelecek ay aşılama yaptıracaz özelde, fiyat olarak biraz bilgi alabilir miyim? aşılama özelde 12 bin dedi, gonal f fiyatını bilen var mı?
Merhaba kusura bakma ancak görebiliyorum cook sevindim insallah sag salim kucaginiza alirsiniz evet olmaz mi kasik agrisi gögüs hassasiyeti ben cok yasadim hatta korktum ilk basta asilama tutmadi hasta olcam diye sonra kan testi verdim belirtimde yoktu cünkü hic morelini bozma suan ne kadarliklarMerhaba benim bu ayki aşılamam tuttu dün kan verdim 35.8 çıktı 2 günde bir kan takibi yapicam, birde şey sormak istiyorum size benim 2 gündür adet olucakmisim gibi ağrım var normalmi sizdede oluyormuydu ters birşey olucak diye korkuyorum
Çok teşekkür ederim,İnşallah Perşembe günü ultrason için gidicem, ama son adet tarihime göre 5 hafta 4 günlükMerhaba kusura bakma ancak görebiliyorum cook sevindim insallah sag salim kucaginiza alirsiniz evet olmaz mi kasik agrisi gögüs hassasiyeti ben cok yasadim hatta korktum ilk basta asilama tutmadi hasta olcam diye sonra kan testi verdim belirtimde yoktu cünkü hic morelini bozma suan ne kadarliklar
Ayyy masallah cok sevindim bizde bugun 9+2 olduk rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip eder insallah canimÇok teşekkür ederim,İnşallah Perşembe günü ultrason için gidicem, ama son adet tarihime göre 5 hafta 4 günlük
Yaa çok güzel, amin inşallah sağlıkla kavuşuruzAyyy masallah cok sevindim bizde bugun 9+2 olduk rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip eder insallah canim
Merhaba arkadaşlar ben 4kere asilama yaptım şimdi doktorumu değiştirdim klomen ovitrelle verdi çatlatma iğnesi yaptım şimdi duphaston dekort ve proxfemim kullanıyorum bu ilaçları kullanana varmi acaba nasıl etkileri oluyorYaa çok güzel, amin inşallah sağlıkla kavuşuruz