• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sürecini birlikte bekleyelim

Aşılama günüyle beraber 8.gunum pazartesi kan vericem bende, gebelik testiyle takip yaptım bugün iğnenin etkisi bitti ,sizin kaçıncı gününüz
Benim 7.günüm 26sinda kan verecegim tam gününe kadar beklemeyi stres yapmamayi düsünüyorum bakalim araya bayramda girecek en azindan kafamdan atmak istiyorum insallah tutmustur sizinde

Meraba ayni gün olmusuz insallah tutar benimde test günün 26sı direkt kan verip sonuca bakicam evde test vs yapmak istemiyorum lütfen haberleselimm sizin sonucunuzu da cok merak ediyorum🤲🏻🩷 rabbim dualarimizi kabul etsinn
Yaaa haberleselim evet ayni kafadayiz evde test asla yapmak istemiyorum negatif cikarsan bile en azindan kanda göreyim aminn insallah allah razi olsun isteyen bakabilecek durumu olan herkese nasip etsin rabbim🤲🏻🩷🧿

Merhabaa sonucunuz belli oldu muuu benim 2 gün gecikti adetim testler negatif ama sol kasığım sanki adetmişim gibi durmadan ağrıyor kist olusmus olabilir mi yaa

evet negatif benim maalesef , kist oluşmuş bu ay aşılama da denenmeyecek dinlenicem, bir kontrole gidin kistleşmiş olabilir

evet negatif benim maalesef , kist oluşmuş bu ay aşılama da denenmeyecek dinlenicem, bir kontrole gidin kistleşmiş olabilir
Akıntı var mıydı peki sizde normal yumurtlama akıntısı yoksa hiç yok muydu

Akıntı var mıydı peki sizde normal yumurtlama akıntısı yoksa hiç yok muydu

olmuştu aşılamadan 1 gün önce , zaten soldaki büyük yumurta çatlamış sağdakiler çatlatma iğnesi yapıldığı gün küçüklerdi 15mm kadar, sonradan çatlamayıp büyümeye devam etmişler en sonunda kist oldular regl oldum hala duruyorlar 🙄

Kızlar selammm yarın test günüm sabah kan vereceğim. Bugün adetimin 1. Günüydü adet olmadım ve su gibi renksiz kokusuz bir akıntım var aynı belirtileri yaşayan var mı

Yok olmadım muayene peki adet olana kadar fitili kullandınız mı yoksa bıraktınız mı fitili önceden
Beta sonucu gelene kadar kullanmıştım. Kusura bakmayın araya karışmış cevabınız şimdi gördüm. Negatif sonuç gördüğüm gün kesmiştim ve 2 gün içinde adet oldum

Beta sonucu gelene kadar kullanmıştım. Kusura bakmayın araya karışmış cevabınız şimdi gördüm. Negatif sonuç gördüğüm gün kesmiştim ve 2 gün içinde adet oldum
Bende yarın son kez test yapıp bırakayım ozaman doktor adet olana kadar bırakma demişti ama adet olamıxam herhalde kullanırke.

Kaç Kere hastaneye gidip geliyoruz acaba çalışanlar nasıl izin aldılar dinlemezsek

Kızlar güncelleme yapıyorum kan verdim sonuç negatif

Aşılama tutanların gerçekten bir elin parmağını geçmiyor . Bende yaptırdım tutmadı. Ocak ayında tüpbebeğe başvurdum tüm aşamalar bitti çok şükür transfer aşamasına geldim. Umarım olur bu safer. En azında rahme bi canlı konuluyor şans artıyor.
Zaman kaybetmeden tüp bebeğe başvurun derin
Önümüzdeki ay başlayacağım kesinlikle katılıyorum size

Hayırlısı olsun hakkınızda bundan sonra ne yapacaksınız

Kızlar güncelleme yapıyorum kan verdim sonuç negatif
Hayırlısı olsun aşılaması tutan sayısı sanırım 2-3 kisi oluyo ya forumda tek tük kişi tuttu diyo insallah bi sonrakine hepimize nasip olur 🥺

Merhaba herkese, letu + gonal f 75+ ovitrelle ve 11 martta aşılama oldum. 3 yumurtam oluşmuştu; 20-19-17. Aşılama gününü sayarsak 9-10-11. Günler ovitrelle etkisini takip etmek için test yaptım. Ve testlerdeki çizgi koyulaşmaya başladı ben de bugün kan verdim ve 14.7 çıktı. Doktorum yarın tekrarlamamı istedi. Biraz endişeliyim. Evet 11. Gün belki de 10. Gün çok erken ama böyle erken ve az değerlerde öğrenip devam edenleri görüp umutlanmak istiyorum.

Merhaba herkese, letu + gonal f 75+ ovitrelle ve 11 martta aşılama oldum. 3 yumurtam oluşmuştu; 20-19-17. Aşılama gününü sayarsak 9-10-11. Günler ovitrelle etkisini takip etmek için test yaptım. Ve testlerdeki çizgi koyulaşmaya başladı ben de bugün kan verdim ve 14.7 çıktı. Doktorum yarın tekrarlamamı istedi. Biraz endişeliyim. Evet 11. Gün belki de 10. Gün çok erken ama böyle erken ve az değerlerde öğrenip devam edenleri

hangi idrar testlerini kullandın 14 hcg yi hangi test tespit ediyor merak ettim

Merhaba herkese, letu + gonal f 75+ ovitrelle ve 11 martta aşılama oldum. 3 yumurtam oluşmuştu; 20-19-17. Aşılama gününü sayarsak 9-10-11. Günler ovitrelle etkisini takip etmek için test yaptım. Ve testlerdeki çizgi koyulaşmaya başladı ben de bugün kan verdim ve 14.7 çıktı. Doktorum yarın tekrarlamamı istedi. Biraz endişeliyim. Evet 11. Gün belki de 10. Gün çok erken ama böyle erken ve az değerlerde öğrenip devam edenleri görüp umutlanmak istiyorum.

Back
X