• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sürecini birlikte bekleyelim

Benim hiç umudum kalmadı artık yumurtlama takibi gonal f ovitrell vs kaç kez denedim aşılama dahil. Direkt tüp bebeğe geçeceğim🥲 komşumla aynı zamanda aşılama yaptırmıştık onun da tutmadı
Aşılama tutanların gerçekten bir elin parmağını geçmiyor . Bende yaptırdım tutmadı. Ocak ayında tüpbebeğe başvurdum tüm aşamalar bitti çok şükür transfer aşamasına geldim. Umarım olur bu safer. En azında rahme bi canlı konuluyor şans artıyor.
Zaman kaybetmeden tüp bebeğe başvurun derin

Biraz önce kırmızı kan pıhtılaşma geldi başlar muhtemelen bende öyle düşünüyorum

12.gün sabah altı test yaptım tek çizgi. Elendim kızlar

Biraz ara vereceğim vücudum yoruldu Ovulasyon bile yapmayacağım biraz akışına bırakacağım
Hakkınızda hayrlısı olsun benim de regl tarihim 18i görünüyor bakalım hepimiz için hayrlısı bu mübarek gecede sıkmayın canınızı akışına bırakın vardır bir hayr

Hakkınızda hayrlısı olsun benim de regl tarihim 18i görünüyor bakalım hepimiz için hayrlısı bu mübarek gecede sıkmayın canınızı akışına bırakın vardır bir hayröyel
Öyle yapacağız Allah verdiğine de vermediğine de elhamdillah kısmetimiz neyse o biraz daha kilo veririm biraz rahatlarım sonra kendimi hazır hissettiğim zaman tekrar doktora giderim inşallah gerek kalmaz ❤️ Rabbim hepimizi sevindirsin 🩷💐

5 Mart 2026 tarihinde aşılama yaptırdım kızlar. Daha önce 1 kez daha denemiştim olmamıştı. İstedim ki süreci beraber yaşayalım 😂 Öncekine göre ilk gün kasıklarımda sancı ve şişkinlik oldu. Bugün 2. Gün ve çok kısa sancılarla beraber belimin sol alt tarafında hafif ağrı var. Aşılama sürecinde olanlar yaşadığı belirtileri yazabilirler miiiğ 🥲 Bir de ne yiyor ne içiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz tavsiyelerinize açığım 🙏🏼

Merhaba bende 4 martta oldum , bende geçen ay Gonal f çatlatma ile normal yoldan gebe kalmayı denedik maalesef negatif oldu . Bu ay yine Gonal f kullandık . Benim şiddetli adet sancısı gibi bir sancı oldu işlemde ilk aşılamam .
Şimdi ara da iğne batması minik elektrik hissi veriyor . Evde 2 gün yatacaksın dedi doktor progestan verdi oruça niyet ettim ama 2 gündür iftardan sonra istifra ediyorum .
Bende 12 martta aşılama oldum 26 mart kan verecegim sadece bel.agrim var baska hicbir belirti yok hamile degilim bence cok uzuluyorum artik her seferinde negatif olmasindan ilk aşılamam umarim tutar tutmazsa ara vermeden devam edecegim 🥹

Back
X