• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sürecini birlikte bekleyelim

Merhaba kızlar şimdi ben 2.evliligimi yaptım ilk evliligimden 2 çocuğum var kordonlarimi baglatmistim evlendikten sonra actirdim sadece sol tüp açıldı sağ açılmadı rahmim yumurtaliklarim çok iyi esiminde sperm sayısı çok güzel tıbben bi sorun yoktu 2 yıldır gebelik için ugrasiyoruz 2 defa kimyasal geçirdim geçtiğimiz günlerde aşılama yaptırdım ilk kez sağ kapalı tupte 2 tane sol acik tupte 1 tane 23 mm yumurta varmış klomen kullandım adetin 5.gunu başladım 2martta catlatma ignesi yaptım 4 martta aşılama yapıldı ilk 2 gün ciddi ağrım oldu sonradan azaldı ama hala kasık ağrım var ara ara bel ağrısı böyle bazen adet sancisina benzer ağrı var göğüs uçlarım dokununca ağrıyor 14.gun doktor kontrole çağırdı sizce belirtiler nelerdir yardım edin lütfen her ay umut edip terskose olmaktan yoruldum

kızlar gonalf yazdıkları gun çatlatma iğnesini de reçete ediyorlar mı bilginiz varmı Zeynep kamilde ?

kızlar gonalf yazdıkları gun çatlatma iğnesini de reçete ediyorlar mı bilginiz varmı Zeynep kamilde ?
Doktor yazdıysa reçeteye verirler benim çatlatma olcağı gün yazmıştı doktor

5 Mart 2026 tarihinde aşılama yaptırdım kızlar. Daha önce 1 kez daha denemiştim olmamıştı. İstedim ki süreci beraber yaşayalım 😂 Öncekine göre ilk gün kasıklarımda sancı ve şişkinlik oldu. Bugün 2. Gün ve çok kısa sancılarla beraber belimin sol alt tarafında hafif ağrı var. Aşılama sürecinde olanlar yaşadığı belirtileri yazabilirler miiiğ 🥲 Bir de ne yiyor ne içiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz tavsiyelerinize açığım 🙏🏼
Benimde dördüncü asilamam olucak inşallah tutar

Geçen yıl bir defa kimyasal geçirdim
Ben letu kullandım sonrasında 25mm yumurtan var dedi doktor ve 2 martta overtille, 4 martta da aşılama oldum 😂 tarihlerimiz aynıııı
Şuan dubhaston kullanıyorum
Tam belimin ortasında ağrı oluyor bazen ise kasıklarım ağrıyor geçiyor yüzümde sivilce oldu az
Böyle şeyler yaşıyorum
Doktorum 18 “inde test ver dedi senin de öyle değil mi?

Aşılaması tutan var mı ya hiç denk gelmedim. Bence zaman kaybı 🥲 (1 kere yaptırdım tutmadı)
Aralık ayında benimle birlikte ilk denemesini yapan bir hasta vardı şu an hamile ilkinde tuttu nasip meselesi ☺️ Ben iğnelerimi yaptırmak için acile gitmiştim kanaması varmış onun da öyle denk gelmiştik

Geçen yıl bir defa kimyasal geçirdim
Ben letu kullandım sonrasında 25mm yumurtan var dedi doktor ve 2 martta overtille, 4 martta da aşılama oldum 😂 tarihlerimiz aynıııı
Şuan dubhaston kullanıyorum
Tam belimin ortasında ağrı oluyor bazen ise kasıklarım ağrıyor geçiyor yüzümde sivilce oldu az
Böyle şeyler yaşıyorum
Doktorum 18 “inde test ver dedi senin de öyle değil mi?
Aynen ben de dubhaston kullanıyorum şu an aynı zamanda vitaminler ve kan sulandırıcım var 19 Mart da test günüm 🫠

Yaptırdınız mı test bence erken ama ☺️ umarım pozitif olur ❤️
Evet bu sabah yaptım ama nerdeyse negatif çok çok incecik bi çizgi var gözle bile zor gözüküyo ama 8. Günüm erken mi yoksa çıkar mıydı bilmiyorum

Aralık ayında benimle birlikte ilk denemesini yapan bir hasta vardı şu an hamile ilkinde tuttu nasip meselesi ☺️ Ben iğnelerimi yaptırmak için acile gitmiştim kanaması varmış onun da öyle denk gelmiştik
Benim hiç umudum kalmadı artık yumurtlama takibi gonal f ovitrell vs kaç kez denedim aşılama dahil. Direkt tüp bebeğe geçeceğim🥲 komşumla aynı zamanda aşılama yaptırmıştık onun da tutmadı

Aynen ben de dubhaston kullanıyorum şu an aynı zamanda vitaminler ve kan sulandırıcım var 19 Mart da test günüm 🫠
İnşallah güzel sonuçlar alırız inşallah

Bende 2 martta çatlatma 4 martta aşılama oldum bugün test yaptım negatife döndi demek iğne etkisini kaybetti belirgin bir belirti yok hafif göğüs hassasiyeti çok hafif arada elektrik karıncalanma gibi his yaşadım ama çok hafif çok uykum var bide oruç tutuyorum diye halsiz düşüyorum progestan fitil kullanıyorum günde 1 kere
geçen ay Gonal f ve çatlatma yaptık doğal yoldan denedik olmadı ama ben onda sağa sola bile dönemedim göğüs ağrısından aşırı kötü derece de sancı yaşamamıştım çat iğnesinin 2. Günü resmen öldüm dedim doktoru aradım parol iç dedi yumurta çatlamış olabilir daha önce hiç yaşamamıştım yüzümde sivilceler çıkmıştı çene çevresinde şuan yok mesela ve 12. 13 Gün pembe akıntı 14 gün Ramazan 1 inde adet oldum bakalım

Siz nasılsınız

Evet bu sabah yaptım ama nerdeyse negatif çok çok incecik bi çizgi var gözle bile zor gözüküyo ama 8. Günüm erken mi yoksa çıkar mıydı bilmiyorum
Bence erken o yüzden sordum özellikle erken yapmamam konusunda uyardılar tam gününde kan var diye ☺️ tam arefe günü oluyor test günüm bayram geçse öyle mi versem diyorum tam 18 Mart regl tarihi görünüyor 🤣 negatif görmek de istemiyorum ama reglim geciksin diye de beklerim sanırım

Bence erken o yüzden sordum özellikle erken yapmamam konusunda uyardılar tam gününde kan var diye ☺️ tam arefe günü oluyor test günüm bayram geçse öyle mi versem diyorum tam 18 Mart regl tarihi görünüyor 🤣 negatif görmek de istemiyorum ama reglim geciksin diye de beklerim sanırım
Regl tarihlerimiz aynıymıs benimde 18inde normalde olması gereken insallah olmam tabi 😄 pazartesi günü 14 gün doluyor ama ben cuma vericem kanı ya yarından vazgeçtimde cumaya sarkıttım😄

Bende 2 martta çatlatma 4 martta aşılama oldum bugün test yaptım negatife döndi demek iğne etkisini kaybetti belirgin bir belirti yok hafif göğüs hassasiyeti çok hafif arada elektrik karıncalanma gibi his yaşadım ama çok hafif çok uykum var bide oruç tutuyorum diye halsiz düşüyorum progestan fitil kullanıyorum günde 1 kere
geçen ay Gonal f ve çatlatma yaptık doğal yoldan denedik olmadı ama ben onda sağa sola bile dönemedim göğüs ağrısından aşırı kötü derece de sancı yaşamamıştım çat iğnesinin 2. Günü resmen öldüm dedim doktoru aradım parol iç dedi yumurta çatlamış olabilir daha önce hiç yaşamamıştım yüzümde sivilceler çıkmıştı çene çevresinde şuan yok mesela ve 12. 13 Gün pembe akıntı 14 gün Ramazan 1 inde adet oldum bakalım

Siz nasılsınız

Back
X