Tamamdır çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, bir de progesteron değerinize baktırdinizmi aşılamadan sonraMerhaba ben de 4 martta oldum aşılama oruç tutuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, bir de progesteron değerinize baktırdinizmi aşılamadan sonraMerhaba ben de 4 martta oldum aşılama oruç tutuyorum
Amin insallah siz ne zaman test yapcaksınız
Progesteron değerine tekrar baktırmak gerekir miTamamdır çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, bir de progesteron değerinize baktırdinizmi aşılamadan sonra
Ben bilmiyorum onu doktor onun için bişey demedi adetin 1 hafta gecikirse gel dedi bana sadeceProgesteron değerine tekrar baktırmak gerekir mi
Ben bugün aşılama oldum doktorum 16 Mart'ta gel progesteron ver 23 undede beta bakicaz dediProgesteron değerine tekrar baktırmak gerekir mi
16sına kadar progrsteron kullanmayacak mısınızBen bugün aşılama oldum doktorum 16 Mart'ta gel progesteron ver 23 undede beta bakicaz dedi
Merhaba öncelikle umarım pozitif sonuç alırsınız ben tutmuyorum açıkçası korkuyorum biraz üstüne bir de salgına tutuldum kaç gündür fena durumdayım. Oruç tutup tutmamak sana kalmış bana da hemşire bir zararı olmaz ama protein ağırlıklı beslen suyu bol iç falan demişti ben riske atmak istemediğim için tutmuyorum açıkçasıMerhaba bende bugün aşılama oldum, doktorum progesteron verdi yarından itibaren her akşam 2 tane kullanicam,şuan belirtileriniz neler birde oruç tutuyor musunuz,bana hemşire tutabilirsin dedi ama tereddutteyim birde ilk aşılamam
Nasıl yani 1 haftalık mı bakacak acaba ben 5 martta aşılama yaptırdım 19 Mart test günü dedilerBen bugün aşılama oldum doktorum 16 Mart'ta gel progesteron ver 23 undede beta bakicaz dedi
Gebelik testi pozitif çıkarsa bırakıcam çıkmazsa adet oluncaya kadar16sına kadar progrsteron kullanmayacak mısınız
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz pozitifi görürüz, ya bendede kırgınlık var salgına düşücem diye korkuyorum, banada tutabilirsin dedi ama susuz kalıcaz ya ondan dolayı tedirginim birazMerhaba öncelikle umarım pozitif sonuç alırsınız ben tutmuyorum açıkçası korkuyorum biraz üstüne bir de salgına tutuldum kaç gündür fena durumdayım. Oruç tutup tutmamak sana kalmış bana da hemşire bir zararı olmaz ama protein ağırlıklı beslen suyu bol iç falan demişti ben riske atmak istemediğim için tutmuyorum açıkçası
Valla 16 Mart'ta gel progesteron değerine bakicaz 23 marttada betaya bakicaz dediler, yani aşılama gününü sayarsak 13.gun betaya bakılacakNasıl yani 1 haftalık mı bakacak acaba ben 5 martta aşılama yaptırdım 19 Mart test günü dediler
Yok baktırmadımTamamdır çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, bir de progesteron değerinize baktırdinizmi aşılamadan sonra
Cuma yaparım test idrarla çıkana kadar İnşalah aşırı belirtim de yok. Biraz arada sancı oluyor elektrik gibi ama dün gece çok fena sıtma gibi birşey yaşadım , resmen dondum inanılmaz terledim böyle birşey yaşayan var mı ? Çok fenaydı su gibi oldum ama grip değilimAnladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Benim de sol tarafım ağrıyor bir iki saattir başından beri çok kötü değil göğüs ağrım hassas sadeceKızlar genelde gördüğüm göğüs ağrım olmadı henüz, bugün yedinci günüm
Bel ağrım beşinci güne kadar yoğundu dünden beri azaldı dün kısa bir süre bacak ağrım oldu akşam
Bugün yani yedinci günümde kasık ağrılarımda artış var
Regl olacak gibi ağrıyor
Ve ilk günden beri erken uykum geliyor
Hamgisi ilaç hangisi rahim etkisi bilmiyorum
Sizlerın nasıl
İnşallah pozitif sonucu alırsınızCuma yaparım test idrarla çıkana kadar İnşalah aşırı belirtim de yok. Biraz arada sancı oluyor elektrik gibi ama dün gece çok fena sıtma gibi birşey yaşadım , resmen dondum inanılmaz terledim böyle birşey yaşayan var mı ? Çok fenaydı su gibi oldum ama grip değilim
Meraba ben de bugun aşılama oldum duphaston ilaç verdi sabah akşam kullanıcam ama çok fazla akıntım var şeffaf normal mi bu acaba sizde de oldu mu o yüzden sormak istedim kasık ağrım vardı ilk saattlerde şuan geçti ama akıntı sürekli geliyorBen bugün aşılama oldum doktorum 16 Mart'ta gel progesteron ver 23 undede beta bakicaz dedi
Benim akıntım aşılama öncesi gün ve aşılama günü oldu sonrasına artık ta beşinci günden beri oluyor ama az ve minik minik, herkeste değişiyorMeraba ben de bugun aşılama oldum duphaston ilaç verdi sabah akşam kullanıcam ama çok fazla akıntım var şeffaf normal mi bu acaba sizde de oldu mu o yüzden sormak istedim kasık ağrım vardı ilk saattlerde şuan geçti ama akıntı sürekli geliyor
Merhabalar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız, herkeste farklı olabiliyor aşılamadan önce çok fazla akıntım vardı benimde ama asilamadan sonra biraz durdu önceki kadar çok değil ama dünden beri kasik ağrım var benimde,birde bana progesteron fitil verildiMeraba ben de bugun aşılama oldum duphaston ilaç verdi sabah akşam kullanıcam ama çok fazla akıntım var şeffaf normal mi bu acaba sizde de oldu mu o yüzden sormak istedim kasık ağrım vardı ilk saattlerde şuan geçti ama akıntı sürekli geliyor
Fitil ile hap arası fark var mı bana hap verdi neden acabaMerhabalar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız, herkeste farklı olabiliyor aşılamadan önce çok fazla akıntım vardı benimde ama asilamadan sonra biraz durdu önceki kadar çok değil ama dünden beri kasik ağrım var benimde,birde bana progesteron fitil verildi