- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
BEnde yeni sustum valla aglamaktan leşim çıktıBenim daha 13. günüm kanamam başladı çok kötüyüm
Adet mi oldun kız ben de olmayı bekliyorum gecikme z ins
BEnde yeni sustum valla aglamaktan leşim çıktı
Napalim nasibimizde yok . Ağla içini boşalt tutma kendini
Eşime kendimden çok üzüldümistesemde susamıyorum sussamda boş boş bakıyorum dinlenince yine başlıyor....
Hayırlısı olsun bacım ondan sonra aşılama mı olucak sin kaçıncı olucak?Evet diyebilirim ağrım var zaten lavaboya çıktım ve gördüm, normalde de adetim az az gelir zaten aynı şekilde yine
Hayırlısı olsun bacım ondan sonra aşılama mı olucak sin kaçıncı olucak?Evet diyebilirim ağrım var zaten lavaboya çıktım ve gördüm, normalde de adetim az az gelir zaten aynı şekilde yine
Ah kuzum ya..Eşime kendimden çok üzüldümçaresiz çaresiz suratıma bakıyo adam
Ooooooof offfff
Ooooooof offfff
Ooooooof offfff
Eşime kendimden çok üzüldümçaresiz çaresiz suratıma bakıyo adam
Ooooooof offfff
Hayırlısı olsun bacım ondan sonra aşılama mı olucak sin kaçıncı olucak?
Kan testi oldun mu belki yerleşme kanamasidirAşılama olmuştum zaten ve bugün tam aşılama günüyle birlikte 13. günüm adetime 1 hafta vardı oysaki... Tekrar yaptırcak mıyız bilmiyorum eşimle herhangi bisey konuşmadık henüz, o da bende çok umutla bekliyoduk ama olmadı yine yıkıldık
Kan testi oldun mu belki yerleşme kanamasidir
Tam hatirlayamadm kafam karışık bu aralar malum bacım. . Tekrar soruyosam aynı soruları k bakmaAşılama olmuştum zaten ve bugün tam aşılama günüyle birlikte 13. günüm adetime 1 hafta vardı oysaki... Tekrar yaptırcak mıyız bilmiyorum eşimle herhangi bisey konuşmadık henüz, o da bende çok umutla bekliyoduk ama olmadı yine yıkıldık
Ama belli olmaz bakmasan iyice emin ol kan testi yaptır kalbinde rahat eder hem.. Daha önce çok kanaması olup yerleşme olduğunu öğrenen bile gördüm benHayır yaptırmadım kan testi ama yerleşme olsa leke şeklinde olur bildiğim reglim bu imkansız yerleşme olması
Tam hatirlayamadm kafam karışık bu aralar malum bacım. . Tekrar soruyosam aynı soruları k bakma
Ama belli olmaz bakmasan iyice emin ol kan testi yaptır kalbinde rahat eder hem.. Daha önce çok kanaması olup yerleşme olduğunu öğrenen bile gördüm ben
İnşaallah sevinç ten olur haber ver bizeNormal adetimden hiç hiç bi farkı yokki canm ihtimal veremiyorum o yüzden bilmiyorum yinede inşallah öyledir de üzgün gözyaşları sevinç gözyaşlarına döner
OffBende gelmeden mesajla söyledim geldiğinde beni böyle görünce daha telaş yapicak daha kötü olucak diye inanmadı bile inanmak istemedi yada şaka yapıyosun dimi daha erken zaten süpriz mi yapcaksın dedi yemin edip doktora attigim mesajı görünce inandı doğru olduğuna. Çok inanmıştım olucaktı bizimde meyvemiz ama yine dilimizde 2 cümle "nasip değilmiş"
İnşaallah sevinç ten olur haber ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?