Anladım teşekkür ederim ben de adet olmayı bekliyorum Ekim'de aşılama bende düşünüyorum
Amin inşallah insanın pek umudu kalmıyor ama bakalım 2 Ekim adet günüinşallah adetin değil bebeğin gelir
Amin inşallah insanın pek umudu kalmıyor ama bakalım 2 Ekim adet günü
Ayy inşallah siz de güzel haber alırsınızBenimde bat 2 Ekim
İnsallah olumlu sonuç alırsın canim çok dua edelimAnladım teşekkür ederim ben de adet olmayı bekliyorum Ekim'de aşılama bende düşünüyorum ☺
İnşallah hepimiz olumlu sonuc alırız . Biz de 2020 ye bebeklerimizle gireriz inşallah,İnsallah olumlu sonuç alırsın canim çok dua edelim
Evet bebekimmm AminnKan vereceksin dimi inşallah olumlu çıkar unutma etiketlemeyi
Ayy inşallah siz de güzel haber alırsınız
Hanimlar size bişey sormak istiyorum ilk korunmayı bıraktığımız ay adete 3 gün varken kan testi yaptırmıstim 7 çıkmıştı sonuç sonra adetim 3 gün geçti tekrar gidip kan verecektim ki şiddetli ağrılı sancılı kanamam başladı yani sormak istediğim bu kimyasal gebelik mi olmuş oluyor
Amin inşallahBenim bi fikrim yok doğrusu yaşayan yada bilgisi olan yazar mutlaka canm, inşallah bidaki ay bebeğin seninle olur
Canim sonuç negatif maalesefinşAllahhh hepimiz güzel sonuçlar verelim hayırlısıyla❤
Canim sonuç negatif maalesef
Bilmiyorum aradım sordum negatif dedilerYaa kaç çıktı değerin
Bilmiyorum aradım sordum negatif dediler
Kızlar negatif çıktı tahmin ettiğim gibi 2. Asilama yolu göründü bana
Tam 15 canimYaaKaçıncı günündü canm seninde ?
Tam 15 canim
Adet mi oldun kız ben de olmayı bekliyorum gecikme z insBenim daha 13. günüm kanamam başladı çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?