Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yaa sonucun çıkınca beni de etiketler misin Rabbim pozitif sonuçlar görmeyi ve iletmeyi nasip etsin inşAllahhh Ben 2 hafta dolmasını beklemek istiyorum cuma günü 2 hafta doluyo, hatta bat 2 Ekim o zamanı beklemek istiyorum tabi regl gelmezse insAllah

Ben bekleyemicem valla 12. Gün azda olsa değer çıkar diye düşünüyorum . İnsallah canim çok sağol hepimiz güzel haberi alırız insallah Etiketlerim yarin umarim hamileyim yazarak etiketlerim

Ben bekleyemicem valla 12. Gün azda olsa değer çıkar diye düşünüyorum . İnsallah canim çok sağol hepimiz güzel haberi alırız insallah Etiketlerim yarin umarim hamileyim yazarak etiketlerim

Ayy çok isterim canm inşAllah hamileyim yazarsın öyle okurum aminnnn

Bende valla ateşimi ölçüyorum 37.02 cikiyo dünden beri eşim yaniyosun diyo bana çok sicakmisim ümitleniyorum yaaaaaa

Umut her zaman var zaten ama yinede kendimizi her iki sonuca da hazırlamamız lazım. Inşallah istediğimiz güzel sonucları görmek nasip olur artık

Aşılama işlemi olduktan sonra iğne ilaç bişey kullanılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…