Aşılama Tecrübeleriniz

mutlutablo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
3.159
2.155
83
Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar aktif oldum ve aşılama yaptırıp neler yaşadıniz paylasir misiniz?
Test ile kaç gün kanda kac gun sonra öğrendiniz?
Belirtiler var mıydı?
Turunmasi icin neler yaptiniz gibi gibi

Merhaba testi 8.gğn yaptım dayanamadım negatif ti 9 ve sonrası hep pozitif çıktı kanı 15. Günde verdim. Belirtim yoktu sadece sağ yumurtalığımda Bi şişlik dolgunluk hissi vardı dokununca ağrıyordu tutunması için Hiçbirşey yapmadım hayatıma normal devam ettim ağırlık kaldırmadan tutarsa, düşmesin diye

Merhaba,yaaa suan hamile misiniz?
Ben ilk dusugumde catlatma ignesi ile hamile kaldim benimde 11.gun belli olmustu ama tabii düşük oldu.
Şuan ben de agir asla kaldirmiyorum yukariya uzanmiyorum benimde tek belirtim gaz yumurta sisligim ve ara ara mide bulantilarim oluyor
Şuan 6.gunume girdim Çarşamba veya persembe test yapmayi düşünüyorum meraktan icim icimi yiyor

Kan testi de pozitif miydi sizin ? Ben 10. Günde kan vereceğimde. Doğru sonuç alır mıyım sizce?

Kan testi de pozitif miydi sizin ? Ben 10. Günde kan vereceğimde. Doğru sonuç alır mıyım sizce?
Evet kanda 8 ile ogrendim ertesi gün doktoruma haber verdim hemen gel dedi tekrar kan alindi 58 idi 2 gün sonra 200 kusurdu cok guzel yukseldi ama benim annem yatalak bizimle yasiyor onu banyo yaptirayim diye kendimi zorlayinca kanama alani olustu düştü kendi hatam miydi nasibi mi yoktu bilmiyorum 6,5 haftalikken kaybettik
Bu yüzden aşılama da umudum var çünkü yine sağdan yumurtladim ve sagdan tutmustu
10.gunde test yapacagim diye heyecanla bekliyorum

Çok üzüldüm canıııım. inşallah bu defa evladına kavuşursun sonucu bize de haber ver

Merhaba canım aynı durumları benm de ilk aşılamam tutmuştu düşük yaptım şimdi 2. Ye yaptık aşılamayı bekliyorum

Merhaba canım aynı durumları benm de ilk aşılamam tutmuştu düşük yaptım şimdi 2. Ye yaptık aşılamayı bekliyorum
Benim ilk aşılama tecrübem ama umutluyum çünkü ilk bebisimde ki gibi asiri dikkat edip agir hicbisey ellemiyorum yemek dışında evde is yapmiyorum
İs yerinde de sadece oturup arada yürüyorum
Umudumuzu asla yitirmemek adina belirti aramamak en güzeli inşallah musmutlu sonuclar yazariz buraya

Evet canım belirtiler değişiyor zaten. Haklısın güzel haberler verelim inşallah

Kızlar siz tecrübelisiniz. Bana doktor ilaç falan hiç bişey vermedi. Normal mi?

Evet hamileyim çatlatma iğnesi bende işe yaramamıştı kist olmuştu bende sizde o yaradıysa buda tutar diye düşünüyorum bende kendimi tutamadım erken test yapmıştım

Ben kan testini 15. Gün verdim doktorum 12. Gün demişti o an gidememiştim bence iki gün bekleyin on ikinci gün gidin doğru dürüst tam sonuç veriyor kan her zaman, evet benim ki 15.gğn beta 595 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…