- Konu Sahibi mutlutablo
-
Evet ama, bi türlü mutlu olamadım sürekli dedim ilaç etkisi iğne etkisi yok kuruma çizgisi derken derken Bi bırakmadım eşim de mutlu olsunYaaa 9.gunde mi öğrenmiş oldun yani
Anladımmm. Folik ve balık yağı verdi baba. Profesyonel vermedi.Aramizda 1 gun var
Progesteron verdi bir de folik asit
Progesteron bebek tutunsun rahim duvari kalinlassin diye veriliyor
Deme deme olumsuz dusunme sakinEvet ama, bi türlü mutlu olamadım sürekli dedim ilaç etkisi iğne etkisi yok kuruma çizgisi derken derken Bi bırakmadım eşim de mutlu olsun
Kullan canım aksatmaAnladımmm. Folik ve balık yağı verdi baba. Profesyonel vermedi.
O zaman sende perşembe cuma öğrenmiş olursun. Çok heyecanlı
YaaaKullan canım aksatma
Ay evet cok heyecanliyim
6.gunum ya igne etkisi devam ediyor test yaptim dayanamadim
Ben şuan 20 haftalık gebeyim zatenDeme deme olumsuz dusunme sakin
YaaaaBen şuan 20 haftalık gebeyim zatenama o an öyle olmuştu inanamadım mutlu olmaktan korktum sonra negatif çıkar diye
Aynen canim 8 veya 10 gunde geciyorYaaadevam ediyor muymuş bari, genelde 8 günde geçiyor diyorlar
Of bugün benimde aşırı midem bulanıyor. Bel ağrım bugün geçti dün vardı. Bi değişik bişey bu yaAynen canim 8 veya 10 gunde geciyor
Bugün mesela dünden beri bel ağrısı mide bulantısı göğüs hassasiyeti olusmaya basladi
Belim sanki kopacak,kasimda boyle batma var
Beklemek yoruyor yaOf bugün benimde aşırı midem bulanıyor. Bel ağrım bugün geçti dün vardı. Bi değişik bişey bu ya
Sen iğnenin 8. Gününde negatif mi gördün şimdi? Tekrar ne zaman yapacaksınAynen canim 8 veya 10 gunde geciyor
Bugün mesela dünden beri bel ağrısı mide bulantısı göğüs hassasiyeti olusmaya basladi
Belim sanki kopacak,kasimda boyle batma var
Öyle olsa keşkeBeklemek yoruyor ya
Bizim mercimekler geldi de bizi mi bekletiyor nedir
Yok canım bugün 7.gunSen iğnenin 8. Gününde negatif mi gördün şimdi? Tekrar ne zaman yapacaksın
Aaa anladım. Ben direkt kan verecektim. İğne etkisi için takip etmeli miyim ?Yok canım bugün 7.gun
Dün yaptim ben test etkisi geciyor mu diye devam ediyordu
Bugün yapmadim henuz
Ama catlatma ignesi ile denedigim dönemlerde gebelik testine hep 7 veya 8.gun baslardim
O sana kalmış canim,ben tez canli biriyim catlarim bide tecrubem varya aşılama dışında o yüzdenAaa anladım. Ben direkt kan verecektim. İğne etkisi için takip etmeli miyim ?
Bende çok tezcanlıyım. Eşim durduruyor boşuna üzüleceksin diye :/ sende akıntı var mı. Bende 2 gündür beyaz alıntı da başladı.O sana kalmış canim,ben tez canli biriyim catlarim bide tecrubem varya aşılama dışında o yüzden
Ve kişiden kişiye de degisiyor kimisi kanda öğreniyor kimisi testte
Var canim olmaz miBende çok tezcanlıyım. Eşim durduruyor boşuna üzüleceksin diye :/ sende akıntı var mı. Bende 2 gündür beyaz alıntı da başladı.
Ben ilaç kullanmıyorum eski iğnelerin etkisidir belkiVar canim olmaz mi
Progesteron da kullaniyorum ya onun etkiside var
Amin Allah razı olsun sana da isteyen herkese nasip etsin rabbimYaaaabize umut oldun oyyy
Maşallah maşallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim
Olsun canım olumsuz düşünmüyoruz inşallahBen ilaç kullanmıyorum eski iğnelerin etkisidir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?