Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim inşallah üstte kalsınArkadaşlar cumartesi akşam 11 de catlatma iğnesi vurundum yumurta 17mm olmus klomenle pazartesi 11 de aşılama yapıldı ilk aşılamasi tutanlar varmı bana umit olurmusunuz
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim inşallah üstte kalsınArkadaşlar cumartesi akşam 11 de catlatma iğnesi vurundum yumurta 17mm olmus klomenle pazartesi 11 de aşılama yapıldı ilk aşılamasi tutanlar varmı bana umit olurmusunuz
Çok teşekkür ederim:)Hadi bakalım hayırlısı olsun
Merhaba bende pazartesi ilk asilamami olacagim nasil bir islem acaba acisi var miArkadaşlar cumartesi akşam 11 de catlatma iğnesi vurundum yumurta 17mm olmus klomenle pazartesi 11 de aşılama yapıldı ilk aşılamasi tutanlar varmı bana umit olurmusunuz
Vajinadan içeri rahmi m gören bir âlet yerleştiriolar spekulum denio o çok hafif ağrı oliyor o esnada doktor derin nefes al diyor zaten aşılamayı yaparken çok ağrı olmuyor hiç denecek kadar az aşılama bittikden sonra çok hafif azcik bi lekelemem oldu yarim saat yattım eve gelince dinlendim akşamına geç saate banyo yaptım ağır ıs yapmadım 4.günüm şuan kaşık agrisi bel ağrısı var aşılama esnasında sadece içine biseyler oldunu hissediosn o kdr değişik bi duygu umarım güzel sonuçlar alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin yumurtanız ne kadar büyüklükte şuan?Merhaba bende pazartesi ilk asilamami olacagim nasil bir islem acaba acisi var miRabbim 8steyen hak eden herkese evlat nasil etsin
![]()
Bendede olmustu asilama sonralarında normal bence zaten sperm hepsini almıyor biraz ara ara çıkmasi normalBende salı günü aşılamami oldum ilk aşılamam crinone jel kullaniyorum sabahlari bide dunden beri yine akıntım devam ediyor genellikle peçeteye sildigimde geliyor seffaf varmi bilgisi olan ? Simdiden tesekkur ederim![]()
18mm olmus pazar gunu ignemi yapacagim pazartesi asilama insallaaahVajinadan içeri rahmi m gören bir âlet yerleştiriolar spekulum denio o çok hafif ağrı oliyor o esnada doktor derin nefes al diyor zaten aşılamayı yaparken çok ağrı olmuyor hiç denecek kadar az aşılama bittikden sonra çok hafif azcik bi lekelemem oldu yarim saat yattım eve gelince dinlendim akşamına geç saate banyo yaptım ağır ıs yapmadım 4.günüm şuan kaşık agrisi bel ağrısı var aşılama esnasında sadece içine biseyler oldunu hissediosn o kdr değişik bi duygu umarım güzel sonuçlar alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin yumurtanız ne kadar büyüklükte şuan?
Inşallah hayırlı haberler alırız sizin ne zamanıdır olmuyor sıkıntı kimdeydi ?18mm olmus pazar gunu ignemi yapacagim pazartesi asilama insallaaah![]()
1 seneyi gecti hicbir skinti yok cok sukur esimde de bende de sorun cikmadi sebebsizInşallah hayırlı haberler alırız sizin ne zamanıdır olmuyor sıkıntı kimdeydi ?
Bende polikistik over sendormu var ve rahim filmi çekildi sağ tupun kapalı oldugu çıktı ortaya 2 yillik evliyim ve troidlerim çalışmıyordu unsiline drencim yoktu biraz yuksekti bu değerlerim hap kullaniordm ama adet dönemlerim cok düzenlidir pko teşhisi var ama belirtileri yok öyle söyleyim1 seneyi gecti hicbir skinti yok cok sukur esimde de bende de sorun cikmadi sebebsizsizin ?
![]()
Hadi insallaaaahh tutar ne zaman belli oalcak kac gun kaldiBende polikistik over sendormu var ve rahim filmi çekildi sağ tupun kapalı oldugu çıktı ortaya 2 yillik evliyim ve troidlerim çalışmıyordu unsiline drencim yoktu biraz yuksekti bu değerlerim hap kullaniordm ama adet dönemlerim cok düzenlidir pko teşhisi var ama belirtileri yok öyle söyleyimdoktor tek tuplede olur pkoylada olur sıkıntı yapma kendine dedi beklemek istemedim artık aşılama kararı aldık normalde aşılamalık bi durumun yok ama çok heycanlisin isteklisin dedi bi ay şansımızı deneyelim dedi klomen kullandım adetin 3.gününden başlayarak günde 2 defa 5 Gün kullandım toplamda 8 yumurtam vardı ama tupun biri kapalı olduğu için 4 e düştü tabi :) en büyüğü 17mm olmuştu yapalım dedi cumartesi akşam 11 de iğne vurundum pazartesi 11 de aşılamam yapıldı aşılamanın 2.günü evde ovulasyon testi kalmış dayanamadım yaptım 2.çizgi çok belirgin o bile beni o kadar mutlu etti ki demekki yumurtlamam olmuş dedim bu arada eşimin degerleri çok güzel di 88 milyon spermden 45 milyonu falan ileri hareketliydi :) rabbim hayırlısını versin inşallah biraya güzel haberler yazarız
Hadi insallaaaahh tutar ne zaman belli oalcak kac gun kaldı
Aman 10 gununuz kalmis cok sukur bakalim hayirlisi olsun4.Günüm suan 2 hafta icinde belli oluyormuş adetime de zaten 14 gün falan var ama o kadar bekleyemeyeceğim galiba 10 günü bulsun bi kan veririm değer çok da küçük olsa yine bi umut olur :) zaten 6.gününde döllenme oluyor eğer tuttuysa yerleşmeside 12 günü falan die hatırlıyorum zamanda geçmiyor rabbim ettiğimiz dualara karşılık verir inşallah bitek bana değil isteyen herkese hak edene kıymet bilene versin inş![]()
Kasiklarimda ağrı var bel ağrısı da var batma oluyor arada tabi bunu belirti sayamam ıllaki inşallah rabbimin izni ile tutmuştur söyle baktm buraya çoğunluk 2.asilamada tutmuş ama belli olmaz rabbim ol der ve olur ondan gelen herseye razıyız sağlıklı sahatli ahlaklı evlat versin hayirsizsa hayırlıya cevirsin kulun kula duasi daha makbuldür inşallah sizede en yakın zamanda nasip eder rabbim buraya güzel haberlerimizi yazarizAman 10 gununuz kalmis cok sukur bakalim hayirlisi olsun![]()