Harika ya Allah bağışlasın ilk aşılamada mı oldu bebeğiniz? Bende bir problem yok ama eşimde hareket yavaşlığı var, doktor aşılamada genel başarı olasılığı çok düşük dediAklınıza ne yatmadı ki? İğneleri saatinde yaptırmaya özen gösterin. Ağrılı sancılı bir süreç değil rahat olun. Aşılama yöntemiyle bir oğlum oldu benimde inşallah sizinde sağlıklı bir bebeğiniz olur.
kendin yapabilirsin.Harika ya Allah bağışlasın ilk aşılamada mı oldu bebeğiniz? Bende bir problem yok ama eşimde hareket yavaşlığı var, doktor aşılamada genel başarı olasılığı çok düşük dediama biz yine de şansımızı denemek istedik. Siz iğneleri hastanede mi yaptırmıştınız peki?
Bana kendim vurabileceğime dair birşey söylemediler, hastane ortamında ve muhakkak akşam 6'dan sonra vurduracaksınız dediler. Bir de saati şaşmaması gerekiyomuş. İğne vurulduktan sonra bi sıkıntı hissediliyor mu? çünkü ben işyerime yakın bir polikliğine yaptırsam diyorum ama iğneden hemen sonra arabama binip eve dönmem gerekiyor, mesafe de uzak.ağrılı bir süreç değil fakat neden iğnelerinizi kendiniz vurmuyorsunuz da hastenede vurduruyorlar anlamadım basit aslında sadece saatinde vurman gerekiyor
Evet hastane ortamında yapılacak dediler. nasıl yapacağını bilen biri olduğundan emin olun ve ilacı hazırlarken gözleyin diye de tembihlediler. Sağlık ocağı da olur dendi ama 6'dan sonra açık sağlık ocağı yok tabikendin yapabilirsin.
tüp bebekte bile kendin yapıyorsun.
dr.un mu hastanede yaptır dedi ki?
zor bir süreç değil zaten.
yok canım iğnenin ne ağrısı ne sızısı var ben hem aşılıma hem tüp bebek te kendim yaptım bana da 4-8 arası vurulacak dendi 8 de vurduysan yarın 8 de vurcaksın koldan göbekten vurabiliyorsunBana kendim vurabileceğime dair birşey söylemediler, hastane ortamında ve muhakkak akşam 6'dan sonra vurduracaksınız dediler. Bir de saati şaşmaması gerekiyomuş. İğne vurulduktan sonra bi sıkıntı hissediliyor mu? çünkü ben işyerime yakın bir polikliğine yaptırsam diyorum ama iğneden hemen sonra arabama binip eve dönmem gerekiyor, mesafe de uzak.
Bana kalçadan vuruluyor dedi hemşireler, kalçadan kendim vuramam sanırım. reçete ve ilaç formuna baktım kalçadan yazıyoryok canım iğnenin ne ağrısı ne sızısı var ben hem aşılıma hem tüp bebek te kendim yaptım bana da 4-8 arası vurulacak dendi 8 de vurduysan yarın 8 de vurcaksın koldan göbekten vurabiliyorsun
Farklı bir iğneden mi bahsediyoruz ki acaba? benim reçetemde ve ilaç formumda kalçadan yapılacak diyor. Kalçadan kendim yapamam sanırım. Doktor ve hemşireler de hiç bahsetmediEsimin teyzesi de ikinci asilamasini olacak . ilki tutmadi, ayrica ignelerini kocasi yapmis yani bir yerde yaptirmasina gerek gormedi. Asilamayi da zaten doktor yapio.
olabilir kalçadan da eşinde yapabilir ama dr ne dediyse onu uygulaBana kalçadan vuruluyor dedi hemşireler, kalçadan kendim vuramam sanırım. reçete ve ilaç formuna baktım kalçadan yazıyor
Adı menogon canımilaçların adı ne ?
Amin. İlk aşılamada oldu oğlum 18 yaşında şuan :) Bana kendin yapabilirsin demişlerdi ama ben hastanede yaptırdım iğneyi daha güvenli. Umudunuzu hiç kaybetmeyin olacak gözüyle bakın.Harika ya Allah bağışlasın ilk aşılamada mı oldu bebeğiniz? Bende bir problem yok ama eşimde hareket yavaşlığı var, doktor aşılamada genel başarı olasılığı çok düşük dediama biz yine de şansımızı denemek istedik. Siz iğneleri hastanede mi yaptırmıştınız peki?
tamam evet onu polikilinklerde hastanelerde vurdurabilirsin ben onu çatlatmada kullanmıştımAdı menogon canım
Evet hastane ortamında yapılacak dediler. nasıl yapacağını bilen biri olduğundan emin olun ve ilacı hazırlarken gözleyin diye de tembihlediler. Sağlık ocağı da olur dendi ama 6'dan sonra açık sağlık ocağı yok tabi
Bana kalçadan vuruluyor dedi hemşireler, kalçadan kendim vuramam sanırım. reçete ve ilaç formuna baktım kalçadan yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?