Aşılama Aşılama tedavisine başladık... Yardım!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Jannefel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
2.070
2.451
133
Kızlar merhaba. Biz 9 aylık bekleyişten sonra tedavi kararı aldık. Bir tüp bebek merkezinde Aşılama yapılacak. İğneleri aksam saati bir hastanede yaptırmamızı söylediler. Aklıma yatmadı yardımcı olur musunuz? Anlıyorlar mi bu ignelerden? Akşam saati olduğu için acile gidicez sanırım. Aşılama süreci nasıl bir süreç? Ağrılı mi?

Aklınıza ne yatmadı ki? İğneleri saatinde yaptırmaya özen gösterin. Ağrılı sancılı bir süreç değil rahat olun. Aşılama yöntemiyle bir oğlum oldu benimde inşallah sizinde sağlıklı bir bebeğiniz olur.

ağrılı bir süreç değil fakat neden iğnelerinizi kendiniz vurmuyorsunuz da hastenede vurduruyorlar anlamadım basit aslında sadece saatinde vurman gerekiyor

Harika ya Allah bağışlasın ilk aşılamada mı oldu bebeğiniz? Bende bir problem yok ama eşimde hareket yavaşlığı var, doktor aşılamada genel başarı olasılığı çok düşük dedi ama biz yine de şansımızı denemek istedik. Siz iğneleri hastanede mi yaptırmıştınız peki?

kendin yapabilirsin.
tüp bebekte bile kendin yapıyorsun.
dr.un mu hastanede yaptır dedi ki?
zor bir süreç değil zaten.

ağrılı bir süreç değil fakat neden iğnelerinizi kendiniz vurmuyorsunuz da hastenede vurduruyorlar anlamadım basit aslında sadece saatinde vurman gerekiyor
Bana kendim vurabileceğime dair birşey söylemediler, hastane ortamında ve muhakkak akşam 6'dan sonra vurduracaksınız dediler. Bir de saati şaşmaması gerekiyomuş. İğne vurulduktan sonra bi sıkıntı hissediliyor mu? çünkü ben işyerime yakın bir polikliğine yaptırsam diyorum ama iğneden hemen sonra arabama binip eve dönmem gerekiyor, mesafe de uzak.

kendin yapabilirsin.
tüp bebekte bile kendin yapıyorsun.
dr.un mu hastanede yaptır dedi ki?
zor bir süreç değil zaten.
Evet hastane ortamında yapılacak dediler. nasıl yapacağını bilen biri olduğundan emin olun ve ilacı hazırlarken gözleyin diye de tembihlediler. Sağlık ocağı da olur dendi ama 6'dan sonra açık sağlık ocağı yok tabi

Esimin teyzesi de ikinci asilamasini olacak . ilki tutmadi, ayrica ignelerini kocasi yapmis yani bir yerde yaptirmasina gerek gormedi. Asilamayi da zaten doktor yapio.

yok canım iğnenin ne ağrısı ne sızısı var ben hem aşılıma hem tüp bebek te kendim yaptım bana da 4-8 arası vurulacak dendi 8 de vurduysan yarın 8 de vurcaksın koldan göbekten vurabiliyorsun

yok canım iğnenin ne ağrısı ne sızısı var ben hem aşılıma hem tüp bebek te kendim yaptım bana da 4-8 arası vurulacak dendi 8 de vurduysan yarın 8 de vurcaksın koldan göbekten vurabiliyorsun
Bana kalçadan vuruluyor dedi hemşireler, kalçadan kendim vuramam sanırım. reçete ve ilaç formuna baktım kalçadan yazıyor

Esimin teyzesi de ikinci asilamasini olacak . ilki tutmadi, ayrica ignelerini kocasi yapmis yani bir yerde yaptirmasina gerek gormedi. Asilamayi da zaten doktor yapio.
Farklı bir iğneden mi bahsediyoruz ki acaba? benim reçetemde ve ilaç formumda kalçadan yapılacak diyor. Kalçadan kendim yapamam sanırım. Doktor ve hemşireler de hiç bahsetmedi

bende asilama ile hamile kaldim ama igneleri evde kendim gobekten vuruyordum sanirim sizin igneniz farkli agrili sizili bir durum yok sadece ignelerden kaynakli biraz hassas bir donemden geciyorsunuz insallah guzel olr sizin icin

Amin. İlk aşılamada oldu oğlum 18 yaşında şuan :) Bana kendin yapabilirsin demişlerdi ama ben hastanede yaptırdım iğneyi daha güvenli. Umudunuzu hiç kaybetmeyin olacak gözüyle bakın.

neyi gözlemleyeceğini de söyledi mi

anladığım kadarı ile o çatlatma iğnesi

ve ondan 36 saat sonra da spermleri verecek

aşılama için saat verdi mi

iğne bende hiçbir şey yapmamıştı

benimki tüp bebekti

gece 2 de gittik olduk iğnemi geldik yattık

Bana kalçadan vuruluyor dedi hemşireler, kalçadan kendim vuramam sanırım. reçete ve ilaç formuna baktım kalçadan yazıyor

iki ayrı form var galiba

ben de burada öğrendim çatlatmanın da kendi kendine yapılanı olduğunu

sizinki kalçadan imiş yaptıracaksınız bir yerde acilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…