Eşim çok pimpiriklidir :) hayatta vuramaz çekinir.olabilir kalçadan da eşinde yapabilir ama dr ne dediyse onu uygula
Civarımda hastaneler var da inanın acilini görseniz, kolu bacağı kırık insanları bile saatlerce bekletiyorlar. Benim iğnemin yüzüne bakmazlar :) tüp bebek merkezinin böyle bi iğne verip gidin akşam acillerde yaptırın demesi benim aklıma yatmadı işte. soru işareti kaldı kafamdaiki ayrı form var galiba
ben de burada öğrendim çatlatmanın da kendi kendine yapılanı olduğunu
sizinki kalçadan imiş yaptıracaksınız bir yerde acilde
Eşim çok pimpiriklidir :) hayatta vuramaz çekinir.
Civarımda hastaneler var da inanın acilini görseniz, kolu bacağı kırık insanları bile saatlerce bekletiyorlar. Benim iğnemin yüzüne bakmazlar :) tüp bebek merkezinin böyle bi iğne verip gidin akşam acillerde yaptırın demesi benim aklıma yatmadı işte. soru işareti kaldı kafamda
canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin bende 2 aşılama yaptırdım ve tutmadı ben aşılama ya çok inanan biri değilim ha tutanları da var adetin 2.günü gidiyorsun ilaç ve iğneler veriyorlar onları zamanında kullanıyorsun ve devamlı seni kontrele çağırıyorlar yumurtalarına bakıyorlar uygun gördükleri zaman 1gün öncesinden çatlatma iğnesi vurduruyorlar 1 gün aradan sonra seni ve eşini hastaneye çağırıyorlar eşinden sperm alıp yıkayıp sana enjekte ediyorlarYa arkadaşlar banada dr aşılama önerdi ama ben merak ediyorum nasıl oluyor acaba bu süreçler... ama hem bende hemde eşimde hiç bi sorun yok.. şansım yüksek mi düşük mü bilemedim
evte haklısınız erken gitmek şart. burada herkes kendin yap deyince doktorumu arayıp dordum o iğne başka bir iğneymiş zaten. benimki hastanede yapılması gerekiyomuşaçıkçası genelde öyle yapıyorlar
biz o nedenle tüp bebeğimizi de hastanede yaptırdık
acıbadem idi bizimki oranın acilinde yaptırdık
hatta para verelim dedik de pakete dahil demişlerdi
özel hastaneye gidin
reçeteniz yanında olunca yaparlar çok pahalı da olmaz
saatinden az da önce gidin ki saatini oradaki yoğunluk nedeni ile geçirmeyin
evte haklısınız erken gitmek şart. burada herkes kendin yap deyince doktorumu arayıp dordum o iğne başka bir iğneymiş zaten. benimki hastanede yapılması gerekiyomuş
Halen tedavi oluyor musunuz? Allah isteyen herkesi yavrusuyla en kısa zamanda kavuştursun inşallah. Ben de çok inanmıyorum eşim de çok ihtimal vermiyor. Doktorumuz bile % 7 olasılığı geçmez ama siz bilirsiniz dedi. Ama doktor yakınımız, binde bir bile olsa aşılamayı deneyin diye ısrar etti. Allah yardım eder inşallahcanım rabbim hepimizin gönlüne göre versin bende 2 aşılama yaptırdım ve tutmadı ben aşılama ya çok inanan biri değilim ha tutanları da var adetin 2.günü gidiyorsun ilaç ve iğneler veriyorlar onları zamanında kullanıyorsun ve devamlı seni kontrele çağırıyorlar yumurtalarına bakıyorlar uygun gördükleri zaman 1gün öncesinden çatlatma iğnesi vurduruyorlar 1 gün aradan sonra seni ve eşini hastaneye çağırıyorlar eşinden sperm alıp yıkayıp sana enjekte ediyorlar
Doktoruma sordum sizin dediğiniz farklı bir iğneymiş. Bana nedense bunu yazdı, hergün hastaneye gidip kalçadan vurdurmam gerekiyoryok canım iğnenin ne ağrısı ne sızısı var ben hem aşılıma hem tüp bebek te kendim yaptım bana da 4-8 arası vurulacak dendi 8 de vurduysan yarın 8 de vurcaksın koldan göbekten vurabiliyorsun
evet canım 2.tüp bebek için tedaviye başlıcaktım ama kilo var bende erteledim kilo vericem sonraHalen tedavi oluyor musunuz? Allah isteyen herkesi yavrusuyla en kısa zamanda kavuştursun inşallah. Ben de çok inanmıyorum eşim de çok ihtimal vermiyor. Doktorumuz bile % 7 olasılığı geçmez ama siz bilirsiniz dedi. Ama doktor yakınımız, binde bir bile olsa aşılamayı deneyin diye ısrar etti. Allah yardım eder inşallah
sen ilacın ismini diyince anladım zaten bende kullandım onu kalça dan yapılıyor o mesela ben o iğneyi 2 toz 1 su olarak kullandımDoktoruma sordum sizin dediğiniz farklı bir iğneymiş. Bana nedense bunu yazdı, hergün hastaneye gidip kalçadan vurdurmam gerekiyor
Amin canım benim ama eşimle ikimizde de sorun yok ya acaba tutar mı ki ya... bu arada senin 2 aşılama olmamış ya şuan durumun ne var mı bebişin yoksa tedaviye devam mı ediyorsun???canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin bende 2 aşılama yaptırdım ve tutmadı ben aşılama ya çok inanan biri değilim ha tutanları da var adetin 2.günü gidiyorsun ilaç ve iğneler veriyorlar onları zamanında kullanıyorsun ve devamlı seni kontrele çağırıyorlar yumurtalarına bakıyorlar uygun gördükleri zaman 1gün öncesinden çatlatma iğnesi vurduruyorlar 1 gün aradan sonra seni ve eşini hastaneye çağırıyorlar eşinden sperm alıp yıkayıp sana enjekte ediyorlar
Yan etki olmuş muydu?sen ilacın ismini diyince anladım zaten bende kullandım onu kalça dan yapılıyor o mesela ben o iğneyi 2 toz 1 su olarak kullandım
Bu akşam ilk iğneyle başlıycaz canım. cumartesi doktoruma kontrole gidicem.Jannefel canım ne zaman başlıyorsun tedaviye
Peki canım iğneler ne için yapılıyor aşılama tutsun diye mi yumurtaları çatlakmak için miBu akşam ilk iğneyle başlıycaz canım. cumartesi doktoruma kontrole gidicem.
Çatlatma iğnesi ayrı diye biliyorum. Sen yaptırdın mı yaptırmayı mı düşünüyorsun?Peki canım iğneler ne için yapılıyor aşılama tutsun diye mi yumurtaları çatlakmak için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?