Aşılama aşılama tutma oranı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

TomakinT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
399
294
53
32
merhaba arkadaşlar .. benim bir adet aşılama denemem var fakat tutmadı.. şimdi eşime bir ilaç verildi tekrar aşılama olabilir ama tabiki yine bende bir korku

Korku neden? Ben normalde kolay hamile kalan biriyim iki başarısız aşılamam var. Başarı oranı çok yüksek değil ama tutanlar genelde tahlil ve hormonları iyi ama normal yolla hamilelik elde edilemeyen çiftler

tutmama korkusu var ve ben devlet hastanesinde yaptırdım canım cok yanmıştı iğrençtii.. bide bizim ileri hareketlimiz %3 şuanda şimdi bi ilaç kullanıyor eşim inşşallah doğal yoldan olr bende bi sıkıntı görünmüyor .. doktorum belki hiç bişeye gerek kalmaz bu ay bile kalırsın dedi ama işte hiç ümit kalmıyor insanda siz hamilemisiniz ?

benim ilk denemem 1 yıldır çocuk sahibi olamadık hayırlısıyla tutsun inşallah bayanlar dualarınızı bekliyorum
inşşah allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bi durum ve benim gibi sitresli bi iş hayatınız varsa daha da kötü oluyor herşey

inşşah allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bi durum ve benim gibi sitresli bi iş hayatınız varsa daha da kötü oluyor herşey
aynen otomotivde çalışıyorum çok stresli bir de neredeyse etrafımdaki herkes hamile herkes artık sende sıra diyip beni daha da strese sokuyorlar sizin nasıl var mı tedavi beklediğiniz bir sonuç

aynen bende hastanede calışıyorum devlet hastanesinde ve tek başıma sekreterlik yapıyorum inanın o kadar zor ki artık sitresten kaıklarım ağrıyor benim 1 aşılama negatif şimdi doktor ilaç verdi eşim kullanıoyor bizim eşimde problem varda

inşallah hayırlısı hepimizin hakkında ama moralimizi yüksek tutuyoruz

ay hayırlı olur inşallah ben 75 aldım sonuna kadar öyle devam ettim sıkıntı yapma bir gün 2 yumurtam 13 mm idi 2 gün sonra biri 19 biri 21 mm olmuş buyur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…