aşılama kaç kere denenmeli?
rica ederimanladım canm saolsın.
Aşılaman tuttumumerhaba arkadaşlar .. benim bir adet aşılama denemem var fakat tutmadı.. şimdi eşime bir ilaç verildi tekrar aşılama olabilir ama tabiki yine bende bir korku
Aşılaman tuttumu
hayırlı olsun inşallah tutar kaçıncı deneme acababen de asilama oldum 4. günündeyim.
benim ilk denemem 1 yıldır çocuk sahibi olamadık hayırlısıyla tutsun inşallah bayanlar dualarınızı bekliyorumhayırlı olsun inşallah tutar kaçıncı deneme acaba
inşşah allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bi durum ve benim gibi sitresli bi iş hayatınız varsa daha da kötü oluyor herşeybenim ilk denemem 1 yıldır çocuk sahibi olamadık hayırlısıyla tutsun inşallah bayanlar dualarınızı bekliyorum
aynen otomotivde çalışıyorum çok stresli bir de neredeyse etrafımdaki herkes hamile herkes artık sende sıra diyip beni daha da strese sokuyorlar sizin nasıl var mı tedavi beklediğiniz bir sonuçinşşah allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bi durum ve benim gibi sitresli bi iş hayatınız varsa daha da kötü oluyor herşey
inşallah hayırlısı hepimizin hakkında ama moralimizi yüksek tutuyoruzaynen bende hastanede calışıyorum devlet hastanesinde ve tek başıma sekreterlik yapıyorum inanın o kadar zor ki artık sitresten kaıklarım ağrıyorbenim 1 aşılama negatif şimdi doktor ilaç verdi eşim kullanıoyor bizim eşimde problem varda
Merhaba canım, biraz özel bir detay olacak ama cevaplamak istersen ne kadara mal oldu acaba?ben de asilama oldum 4. günündeyim.
2700 falan ilaçlarla beraberMerhaba canım, biraz özel bir detay olacak ama cevaplamak istersen ne kadara mal oldu acaba?
Merhaba bende aşılama olacağım şuan iğne kullanıyorum ilk aşılamam 1 hafta oldu ama yumurtalarımda büyüme olmadı ilacın dozunu artırdı yarın tekrar gideceğim bakalımben de asilama oldum 4. günündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?