- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
Ya lütfen cevap verin,amin
amin inşallah aneztezi olmöuyor yok hayır ama benim ki devlet hastanesindeydi konfor hiç yoktu muayenesi işlemleri o kadar kaba ki kesinlikle devlet hastanesi önermiyorum maddi durumunuz varsa özel hastane bence
bence acı hisettim çünkü oratm cok uygun değildi dediğim gibi ve şuanda tekrar aşılama yaptırmaya korkuyorum.. ben ücret ödemedim ama kendimde hastanede çalışıyorum o yüzden doktor almadı ama aşılaamayıda güzel yapamadıYa lütfen cevap verin,
Acı hissettinizmi asilama sırasında birde ücret ne kadar ödediniz devlet hastanesinde
Devlette ücret ne kadar bilmiyorum ama aşılamam yapıldı bir saat önce öyle katlanılmıcak bir ağrı değil benim canım çok tatlıdır ben dayandıysam herkes dayanırYa lütfen cevap verin,
Acı hissettinizmi asilama sırasında birde ücret ne kadar ödediniz devlet hastanesinde
Bende kan bile veremem çok korkagimdir.tesekkur ederim ilginiz içinDevlette ücret ne kadar bilmiyorum ama aşılamam yapıldı bir saat önce öyle katlanılmıcak bir ağrı değil benim canım çok tatlıdır ben dayandıysam herkes dayanır
Ne demek bende senin gibiydim ama boşa korkmuşumBende kan bile veremem çok korkagimdir.tesekkur ederim ilginiz için
Merhaba canım tuttu mu acaba aşılamam?ben de asilama oldum 4. günündeyim.
maalesef hayır 13.gün regl oldumMerhaba canım tuttu mu acaba aşılamam?
Tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar bende sebepsiz infertelite vardı saf gibi 2.5yil bekledik oldu olacak diye hicbir sorunda yoktu bendede eşimde de...Asilama denedik ilk deneme ve suan 5haftalik gebeyim rabbim hepinize nasip etsin insallah...
Kesinlikle eşinizde sizde bir sorun yoksa beklemeyin derim bende ilk senemde kimyasal gebelik yaşamıştım boşuna beklemişim...evet uygulama anında çok fazla agrım oldu bayağı inlettim hastaneyi ama deydi:) bazılarında hiç ağrı olmuyomuş ama benim canım çok yandı. Olsun:)Tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende 2.5 yıllık evliyim daha önce dış gebelik geçirdim ama birdaha hamile kalamadım ilaçlarla falan denedik olmadı malesef. 1 ay sonra asılama tedavisine baslicaz insallah bu sefer olur çok heycanlıyım Aşılamaniz nasıl gecti acaba agrı falan yaşadınızmı ?
Durum ne canımben de asilama oldum 4. günündeyim.
Neden canımbnimki tutmadı maalesef
yani nedenini bilemem asilama %100 pozitif sonuç veren bir tedavi değil sonuçta %15-20 lik tutma oranı var bu da düşük bir oran. normal cinsel ilişkide bile oran düşük %20 lerde. umarım doktorunuz size aşılamanın başarı oranından bahsetmiştir .Neden canım
Açıkçası bahsetmedi devlet hastanesi çok fazla bilgi vermiyor özel muayene yerine gittiğimde ise bu oran doğal yolla denemenizi ile aynı dedi yani doğal yolla olmadıysa buda bir ihtimal umut dünyası yanı ya nasip dedik. Benim değerlerin ve eşimin değerleri çok iyi denemek te fayda var dedi dr çok istiyorsanız özel muayene bölümünde bu yıl sonu olmadan gebe kalırsınız dedi fakat ben hemen en son yönteme yönelmek istemedim dediğim gibi ya nasip...yani nedenini bilemem asilama %100 pozitif sonuç veren bir tedavi değil sonuçta %15-20 lik tutma oranı var bu da düşük bir oran. normal cinsel ilişkide bile oran düşük %20 lerde. umarım doktorunuz size aşılamanın başarı oranından bahsetmiştir .
aynen hayırlısı olsun herkes için sizin için de ama ben asilama düşünmüyorum.artik. ben de şansımı denedim sadece yazın tup bebeğe başlamayı düşünüyorumAçıkçası bahsetmedi devlet hastanesi çok fazla bilgi vermiyor özel muayene yerine gittiğimde ise bu oran doğal yolla denemenizi ile aynı dedi yani doğal yolla olmadıysa buda bir ihtimal umut dünyası yanı ya nasip dedik. Benim değerlerin ve eşimin değerleri çok iyi denemek te fayda var dedi dr çok istiyorsanız özel muayene bölümünde bu yıl sonu olmadan gebe kalırsınız dedi fakat ben hemen en son yönteme yönelmek istemedim dediğim gibi ya nasip...
36 saat sonracatlatma ignesi olduktan kac saat sonra dr asilamayi yapti
benim dr 48 saat sonrasina soyledi kafam karisti genelde 36 saat sonra diyorlar ama36 saat sonra
sonuc ne oldu sizin36 saat sonra
8.günüm bekliyorumsonuc ne oldu sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?