kızlar bende pcosum. bu şekilde aşılama tutan varmı. bende ilk adetle aşılamaya başlayavağım
Allah kucağına almayı nasip etsin bugün ben de kontrole gittim biri 12 diğeri 13 mm olmuş yumurtalar bende de sebepsiz di umut oldun bana önümüzdeki çarşamba ya da perşembe büyük ihtimal olucal aşılamam çok heyecanlıyım ve çook korkuyorumKızlar bende sebepsiz infertelite vardı saf gibi 2.5yil bekledik oldu olacak diye hicbir sorunda yoktu bendede eşimde de...Asilama denedik ilk deneme ve suan 5haftalik gebeyim rabbim hepinize nasip etsin insallah...
Bendede 2 yumurta olurmustu canım biri 19 biri 20de catlatti doktor ertesi günde aşılama oldu işte...amin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler.Rabbim yüzünü güldürsünAllah kucağına almayı nasip etsin bugün ben de kontrole gittim biri 12 diğeri 13 mm olmuş yumurtalar bende de sebepsiz di umut oldun bana önümüzdeki çarşamba ya da perşembe büyük ihtimal olucal aşılamam çok heyecanlıyım ve çook korkuyorum
Ben de de aynı durum var herhalde Çarşamba inşallah yapılır sebepsiz bizim deAllah kucağına almayı nasip etsin bugün ben de kontrole gittim biri 12 diğeri 13 mm olmuş yumurtalar bende de sebepsiz di umut oldun bana önümüzdeki çarşamba ya da perşembe büyük ihtimal olucal aşılamam çok heyecanlıyım ve çook korkuyorum
Hayırlısı olsun inşallah. Ben lüleburgazdayım sen nerede yaptırıyosunBen de de aynı durum var herhalde Çarşamba inşallah yapılır sebepsiz bizim de
aşılama siz nerde yaptırıyorsunuz
Amin inşallah cümlemizin Bezmialem İstanbul da sizin oralar küçük kolaydır. Burda hastaneler eziyetHayırlısı olsun inşallah. Ben lüleburgazdayım sen nerede yaptırıyosun
Özelde yaptırıyorum ben devlet hastanesi olsa daha yorucu bir süreç olurdu sonu güzel olsun da değsin inşallah bu uğraşlaraAmin inşallah cümlemizin Bezmialem İstanbul da sizin oralar küçük kolaydır. Burda hastaneler eziyet
Canım sen kaçıncı iğneni vuruldun benim bugün 7. Ve sanki artık ağır geliyor gibi psikolojik mi acaba yoksa sen dede mide bulantısı bel kasık ağrıları var mıAmin inşallah cümlemizin Bezmialem İstanbul da sizin oralar küçük kolaydır. Burda hastaneler eziyet
BEnde bugün 7. Vuruldum Pazartesi sabah kontrol var bakacak ne kdr olmuş benimkiler sanki çok yavaş büyüyor 5. Gün baktığında 13 dü en büyüğüCanım sen kaçıncı iğneni vuruldun benim bugün 7. Ve sanki artık ağır geliyor gibi psikolojik mi acaba yoksa sen dede mide bulantısı bel kasık ağrıları var mı
Benim 6.gün en büyüğü 13 tu bende büyümemiş diye düşünürken Dr çok güzel büyümüş dedi normal yani seninde benimde p.testi kontrol var bakalım ne duruma gelmişlerBEnde bugün 7. Vuruldum Pazartesi sabah kontrol var bakacak ne kdr olmuş benimkiler sanki çok yavaş büyüyor 5. Gün baktığında 13 dü en büyüğü
5 kereye kadar olabiliyoraşılama kaç kere denenmeli?
Bendede asilama olacakta çokmu zor yani acı varmitutmama korkusu var ve ben devlet hastanesinde yaptırdım canım cok yanmıştı iğrençtii.. bide bizim ileri hareketlimiz %3 şuanda şimdi bi ilaç kullanıyor eşim inşşallah doğal yoldan olr bende bi sıkıntı görünmüyor .. doktorum belki hiç bişeye gerek kalmaz bu ay bile kalırsın dedi ama işte hiç ümit kalmıyor insandasiz hamilemisiniz ?
Bende merak ediyorum . Benim de sonum o olacak gibi allah herşeyin hayırlısını versinBendede asilama olacakta çokmu zor yani acı varmi
ssk olmasına rağmen mi o fiyat tuttu2700 falan ilaçlarla beraber
GEcmiş olsun . Anestezi vermiyorlar sanırım çok uzun süren bir işlem mi ? Umarım sağlıkla kucağınızı doldururu allahtutmama korkusu var ve ben devlet hastanesinde yaptırdım canım cok yanmıştı iğrençtii.. bide bizim ileri hareketlimiz %3 şuanda şimdi bi ilaç kullanıyor eşim inşşallah doğal yoldan olr bende bi sıkıntı görünmüyor .. doktorum belki hiç bişeye gerek kalmaz bu ay bile kalırsın dedi ama işte hiç ümit kalmıyor insandasiz hamilemisiniz ?
yok ben ozel bir tup bebek merkezde yaptırdımSsk ssk olmasına rağmen mi o fiyat tuttu
amin inşallah aneztezi olmöuyor yok hayır ama benim ki devlet hastanesindeydi konfor hiç yoktu muayenesi işlemleri o kadar kaba ki kesinlikle devlet hastanesi önermiyorum maddi durumunuz varsa özel hastane benceGEcmiş olsun . Anestezi vermiyorlar sanırım çok uzun süren bir işlem mi ? Umarım sağlıkla kucağınızı doldururu allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?