- 18 Kasım 2019
- 5
- 0
- 16
- 27
Bugün 10. Günüm belirtiler var mı sendeCanım, benim de o şekilde oldu aşılamam inşallahhh güzel haberler alırız .
İnşallah ama Bi süre sonra olumsuz yüklü Bi ruha sahip oluyorsunuz en zoru da bu. Bebek sahibi olmamanın daha hayırlı olduğuyla yüzleşmekten korkuyoruz sanırım ama öyle problemler yaşayanlar varki eminim anne olunca yaşanan olumsuzluklar şuan yaşadıklarımızdan çok daha acıdırRABBİM hayırlı haber almanızı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere size de bize de
Karin altı agrim ve kasik agrim var canımm, benimBugün 10. Günüm belirtiler var mı sende
Merhaba, ben varım. 3 yumurtam vardı 20mm civarında, öğlen ovulasyon testi yaptım çatlamamıştı, doktora gittiğimde söyledim baktı evet çatlamamış ama çatlayacak dedi yaptı aşılamayı. Bu arada ben iki kez aşılama yaptırdım, ikisinde de çatlatma iğnesi kullanmadım. bilmiyorum artık çatladı mı çatlamadı mı, pek olumlu düşünemiyorum, olumsuz olacak sanırım yineKızlar iyi akşamlar şimdi benm aşılamam 18 kasımda oldu ama yumurtalar çatlama dan aşılama yapıldı bu durumu yaşayan var mı
Benim iğne yaptı 24 saat sonra aşılama yaptı sonrasında muayene etti iki saat sonra çatlama mış dedi ama çatlıycak dedi. Tabi ben moral bozukluğu ile döndüm o akşam olmadı diye üzüldüm sabah işe gitmek için kalktım ağrıdan bayılıcaktım işe gidemedim öğlen kontrol için çağırmıştı zaten öğlen gittim ikisi de çatlamış tam 36. Saatte çatladılar tuttu mu bilmiyorum tabi. Yeni mi yaptırdın sen?Merhaba, ben varım. 3 yumurtam vardı 20mm civarında, öğlen ovulasyon testi yaptım çatlamamıştı, doktora gittiğimde söyledim baktı evet çatlamamış ama çatlayacak dedi yaptı aşılamayı. Bu arada ben iki kez aşılama yaptırdım, ikisinde de çatlatma iğnesi kullanmadım. bilmiyorum artık çatladı mı çatlamadı mı, pek olumlu düşünemiyorum, olumsuz olacak sanırım yine
Hayırlısıysa tutmuştur inşallah. Spermi önden göndermiş oldu mantıken yanlış bir şey yok. Spermler ortalama 2-3 gün canlı kalıyor zaten. Sonuç olarak senin yumurtalar çatladığında orada canlı spermler harekete geçmeyi bekliyordu:) Ben 20sinde yaptırdım. Ultrasonda da çatlamamış göründü, sonraki günlerde de ovulasyon testiyle takip ettim, maalesef onu da yakalayamadım. Nasıl bir şey oldu anlamadım açıkçası. Neyse kafaca Aralık Ayı için hazırlanıyorum ben.Benim iğne yaptı 24 saat sonra aşılama yaptı sonrasında muayene etti iki saat sonra çatlama mış dedi ama çatlıycak dedi. Tabi ben moral bozukluğu ile döndüm o akşam olmadı diye üzüldüm sabah işe gitmek için kalktım ağrıdan bayılıcaktım işe gidemedim öğlen kontrol için çağırmıştı zaten öğlen gittim ikisi de çatlamış tam 36. Saatte çatladılar tuttu mu bilmiyorum tabi. Yeni mi yaptırdın sen?
Beyin tüm vücuda hakim pozitif düşünelim ama çatlatma iğnesi neden yaptırmadığını merak ettim doktorunun çatlama iğnesi çatlamasını garanti etmek ve takibi kolaylaştırmak için yapılıyor eminim Bi açıklaması vardır da nedir anlamadımHayırlısıysa tutmuştur inşallah. Spermi önden göndermiş oldu mantıken yanlış bir şey yok. Spermler ortalama 2-3 gün canlı kalıyor zaten. Sonuç olarak senin yumurtalar çatladığında orada canlı spermler harekete geçmeyi bekliyordu:) Ben 20sinde yaptırdım. Ultrasonda da çatlamamış göründü, sonraki günlerde de ovulasyon testiyle takip ettim, maalesef onu da yakalayamadım. Nasıl bir şey oldu anlamadım açıkçası. Neyse kafaca Aralık Ayı için hazırlanıyorum ben.
Beyin tüm vücuda hakim pozitif düşünelim ama çatlatma iğnesi neden yaptırmadığını merak ettim doktorunun çatlama iğnesi çatlamasını garanti etmek ve takibi kolaylaştırmak için yapılıyor eminim Bi açıklaması vardır da nedir anlamadım
Doktoruma birkac aydir yumurta takibi yaptırıyordum, genelde ignesiz catladigi icin asilamayi da ignesiz yapti. Ama bir sonraki asilamamda özellikle igne isteelyecegim.Beyin tüm vücuda hakim pozitif düşünelim ama çatlatma iğnesi neden yaptırmadığını merak ettim doktorunun çatlama iğnesi çatlamasını garanti etmek ve takibi kolaylaştırmak için yapılıyor eminim Bi açıklaması vardır da nedir anlamadım
Öyle düsünmeyin RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere ve bizlere. ALLAH kabul etmeyeceği dua için el actirmazmis. Hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. umutsuzlarin umudu ALLAH olmalı.İnşallah ama Bi süre sonra olumsuz yüklü Bi ruha sahip oluyorsunuz en zoru da bu. Bebek sahibi olmamanın daha hayırlı olduğuyla yüzleşmekten korkuyoruz sanırım ama öyle problemler yaşayanlar varki eminim anne olunca yaşanan olumsuzluklar şuan yaşadıklarımızdan çok daha acıdır
Sormak istediğim bişey var crinona jel kullandınız mı tutunması için aşılama sonrasımaalesef hayır 13.gün regl oldum
Sonuç belli mi seninCanım, benim de o şekilde oldu aşılamam inşallahhh güzel haberler alırız .
Tutmadı ne yazık kiSonuç belli mi senin
BenimdeTutmadı ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?