cnm ben haziranda canakkalede yaptirdim lab. 150 ozel hastane 350 aldi toplamda 500 e bitti is :))
bol sanssss
yok cnm benim tutmadi ev tipi denemelere devam ediyoruz :)))
hangi sehirdesin bilemiyorum ama devlet hastanelerinde tip fakultelerindede yapilan bi islem ve ozel klinklerden daha az maliyetli olucagini dusunuyorum
Manisa canım izmire de gidebilirim. Araştıracaz bakalım. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın :)
aminnnnn cnmmm aminnnn
ege unv. de ege hanim die bi prof a gitmisti arkadasim konusunda cok iyi oldugunu soylemisti.
devlet guvencen varsa oralardanda yararlanabilirsin
benim devlet guvencem var ama ozelde bu istege bagli die gecerli deil dediler ama fiyat uygundu
ben ankara başkent te yaptırdım raporlu ilaçlar 180 lira tuttu hastaneye ise 350 verdim.
Şu fiyatlara bakar mısınız Allah aşkına. Resmen aralarında uçurum var. 400 TL nerde 2000 tl nerde. Resmen bizim umutlarımız üzerinden fırsatçılık yapıyorlar.
Ablam Lina denilen bir merkezde iki ay önce aşılama yaptırdı.Kocasinin menisinde azlık varmış.bir ayda arka arkaya bir gun arayla iki mez yaptırdı Zannediyorum toplam 600 tl ödedi.Simdi kendisi hamile üstelik ikizleri olacak inşallah
Istanbul her alanda oldugu gibi bu alanda da pahali. benim de ilaclar 500 civar tuttu, hastaneye de 1200 Tl verdik. Sonuc negatif, umarim sen olumlu sonuc alirsin.Bu arada Bahceci kliniginin web sitesinde sgk ile ilgili detayli bilgi var. Isine yarayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?