Aşılama Aşılama ücretiniz toplam kaç para tuttu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sebepsiz infertilite var aşılama düşünüyoruz diyosunda doktor önce yumurta takibi yapar hemen aşılama yapcağını sanmıyorum eğer yumurta takibiyle sonuç alamazsan aşılamaya geçer benimde öyleydi çünkü takip yapıldı bide sana tavsiyem bu işl uğraşan doktora yaptır yani tüpbebek uzmanına herhangi bir kadın doğumcuya gitme

Evet aşılamadan önce takip gerekli.Benim eşimin hareketli sperm sayısı az ve bende de 3-4 ayda bir kist çıkıyor bir ay doğum kontrol hapı kullanıyorm geçiyor.Doktor en sonunda bebek için tedaviye başladı.İlk 3 ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olacakmış geçen ay olmadı tutmadı( adet oldum bu ay tekrar gittim.bu 3 ay sonunda cevap alamazsak aşılamaya başlayacağız 3 sefer falanda o olacakmış en son olmazsa tüp bebek dedi dr.um.Aşılama için bizde dr.a sorduk özel muayenehanesine gidiyorum aşılama ne kadar olur ona göre hazırlıklı olalım diye ortalama 600 lira civarı falan tutar aşılama dedi.allah herkesin yardımcısı olsun

Canım benim yumurta takibi yapıldı defalarca. Olmadı Artık aşılamaya geçelim dedi doktorum. O yüzden sordum burdan.

Aslında eşime varikosel tanısı da koyuldu ama değerlerinde anormal bir durum yok. O yüzden doktor sebepsiz infertilite dedi...

inseminasyon 600 lira eurofertilde
64o lira ilaç lar tuttu. (2 kutu gonal + 1 kutu ovitrella + 3 kutu cerotide)
39 lira dahiliye uzmanı muayene etti.
toplam 1280 lira ttutu şimdilik.

eurofertil pahalı ve oldukça paragöz ancak işerini iyi yapıyorlar gibi geldi ilk etapta.
bakalım zaman gösterecek tedavi sonucunu.

senin de baya pahalı olmuş canım. Rabbim hayırlı sonuçlar versin de giderse gitsin para.

Arkadaşlar ücreti merak ediyordum hep. Geçen ay ilk aşılamamı oldum. Toplam 170 tl tuttu.

Aşılama ücretleri çok farklılık gösteriyo, ben izmirde smyrna art'ta olucam şu an iğnelerim devam ediyo 3.günümdeyim.
Aşılama 750 tl dediler, 170 tl de ilaçlara verdik puregon 50.

merhabalar
ben 3 aylık koruma iğnesi yaptırmıştım.1 yıl 6 ay oldu yaptıralı.bu çatlama iğnesini yaptırmayı düşünüyorum ama neye göre yaparlar bilemiyorum.erken sonuç alabilirmiyim acaba ?

Aşılama ücretleri çok farklılık gösteriyo, ben izmirde smyrna art'ta olucam şu an iğnelerim devam ediyo 3.günümdeyim.
Aşılama 750 tl dediler, 170 tl de ilaçlara verdik puregon 50.

doktorun kim canım orada? ben de önümüzdeki ay aşılama yaptırcam,doktor lafın arasında iğneyle büyütcez yumurtaları dedi:S ürktüm biraz..kaç defa iğne yapılcak?çatlatma iğnesi hariç..

doktorun kim canım orada? ben de önümüzdeki ay aşılama yaptırcam,doktor lafın arasında iğneyle büyütcez yumurtaları dedi:S ürktüm biraz..kaç defa iğne yapılcak?çatlatma iğnesi hariç..

Doktorum funda hanım, ama geçen gittiğimde başka bi doktor ilgilendi, bende budurumdan çok rahatsz oldum....
puregon iğne 50 kullanıyorum hergün, sabahları eşim yapıyo. 5 gün boyunca kullanıcam sonra kontrele gidicem bakıcak yumurtaların durumuna. Ürkemene gerek yok gerçekten de, aslında pek hoş bi durum deil ama yapıcak bi şey yok, inan bana bizim gibi niceleri kullanıyo ufacık bi iğne sonuçta. Rahat ol bence

haklısın, korkulcak bşy yok aslında, psikolojk gergnlk bnmkisi sanırım.. bu ay ara veriyoruz ama gergnliğimi atamadm bi türlü.. bnm doktorum da kahraman bey, özel muayenehanesine gidioduk hep ama sanırım aşılama için smrna arta gelin der diye tahmin ediyorum..adetinin kaçıncı günü başladınz iğneye?

kahraman beyin de iyi bi doktor olduğunu duydum umarım memnunsundur, adetimin 3.günü başladık iğnelere

kahraman beyin de iyi bi doktor olduğunu duydum umarım memnunsundur, adetimin 3.günü başladık iğnelere

evet çok iyi ilgili sağolsun.. aşılamanla ilgili tecrübelerini duymak isterim..büyük ihtimalle beni de smryna arta yönlendirecek.. ben bir ay beklemedeyim ara verdik.. senin güzel haberlerini alırız inşallah bir an önce!

İnşallah vericek güzel haberlerim olur, merak etme yaşadıklarımı anlatırım burda paylaşıcam okursun mutlaka, umarım seninde aşılamaya hiç gerek kalmaz belki bu ay içinde kim bilir belki bebeğin gelir :)

inşallah canım inşaalllah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…