Aşılama ve hamilelik belirttileri

ebrudmircnt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2022
25
9
1
31
Kızlar merhaba aşılamada bugün 8. Günüm 6 yumurtam oluştu 3 sağda 3 solda ama sol tüpüm kapalı çatlatma iğnesi de yaptırdı doktorum iptal etmedik tedaviyi ve aşılamadan sonra kaç gündür akşamları ellerinde ve ayak altlarında ciddi yanma mevcut ara ara mide bulantısı kaşıkta ve belde ağrı ve gaz oluyor ama adet belirtilerine de çok benziyor sadece yanmalar bu ay oldu aranızda bu durumu yaşayanlar varsa yazabilirler mi

Aşılamadan 14 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum (yanlış olabilir emin değilim kusura bakmayın). O zamana kadar sakin kalıp bekleyin, zor bir süreç farkındayım.
Belirtiler kişiden kişiye değişebilir lütfen bu süreçte kimseyle yaşadıklarınızı karşılaştırmayın yoksa psikolojik olarak stres yaparsınız en başta size zarar.
İnşallah bu ay tatlı ve sevindirici sonuçlar alırsınız.

Yorumunuz için teşekkürler haklısınız ama insanın elinde olmuyor ama yine de deneyeceğim

Merhaba benimde 7. Günüm ve birçok belirtilerimiz ortak regl olacak gibi ağrı bel ağrısı ağız kuruluğu birde kasıklarımda batma var

İnşallah gönlünüze göre olur Sizde mi aşılama yaptırdınız bir de kaç yumurtanız oluştu acaba , bende PCOs var
Bende Pko yum normalde onu aştık ama 2 yıl olmadi sonra rahim filmi çektirdim rahim şekil bozukluğu varmış üstten basık ama bu durum hamile kalmaya engel değilmiş doktorum çok önemsemedi 2 yumurtam oldu aşılama deneyelim dedi bi anda karar verdik bakalım ne olacak çok sabırsızlanıyorum.

Canim sen nezaman test yaptin? Adetin gectikten sonra mi?

Pkoyu nasıl aştınızz klomen mi gonal f mi kullandınız kusura bakmayın çok soru soruyorum ama çevrem de konuşabileceğim kimse yok denk gelince de sormak istedim umarım sakıncası yoktur Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Hiç bi belirtim olmadı sıfır. Ne kasık ağrısı, ne meme ağrısı, ne bulantı, ne sıcak basması, ne lekelenme. Diğer aylar nasılsam öyleydim. Hatta regl günüm regl ağrım oldu reglim sökülmeyince test yapıp pozitifi gördüm.

Benim ilk randevumda çözüldü aslında. Doktora gittim Pko sun dedi adet düzensizliğim de var. Tarlusal ile adet söktü regl 2. Gününden itibaren Letu diye hap kullandım her gece 2 tane toplam 5 gün. Yumurta takibine gittiğimde 1 yumurtam olmuş 30 mm e bende o boyutta dollenmedigini bilmiyorum. Yumurtada sorun olmadığı için 6 ay kendi halimize bıraktı. Gebelik olmadı 1 yıl bekledim rahim filmi istedi. tüplerim açık eşimde sorun yok rahimdeki şekil hamileliğe engel değil ama olmuyor anlamıyorum.

Çözülmesi ne güzel benim ki o kadar inatçı ki 2 gonal f ile anca büyüttük yumurtayı sorununun olmaması da çok güzel burda okuduğuma göre de rahim filminden sonra çok hamile kalan olmuş inşallah sende onlardan birisi olursun rabbim beklediğin haberi almayı nasip etsin inşallah

Aminnnnn ama ben rahim filmi çektireli 8 ay oldu. Tedaviden sonra düzelen adetim de bozuldu 8 aydır çok düzensizim bana iyi gelmedi filmi çektirmek

Canim sen nezaman test yaptin? Adetin gectikten sonra mi?
Bazen hissedersin ama emin olamazsın ya bende o duyguyu yaşadım. İçimde olduğunu biliyordum ama üzülmemek için hep test yapmaktan kalmıştım.

5. Gün gecikmeye kadar inat edip bekledim ama içime doğmuş ve belirtilerimde kesin pozitifti. Hemen idrar testi yaptım 10 saniye sonra pozitif, akşamına kan verdim o da 1106 çıkmıştı.

Masallah canim allah saglikla kucagina almaI nasip etsin iyi beklemisssin ben catlardim galiba

Masallah canim allah saglikla kucagina almaI nasip etsin iyi beklemisssin ben catlardim galiba
Sana bir tavsiye bekleyebildiğin kadar bekle
İlk 4 gün sürekli artıyor mu diye stres yaşadım. Doktor kontrolünde kese var ama bebek yok geç döllenme olabilir dediler. Testler yapıldı normal çıktı şimdi. 31ine randevu verildi kalp atışını veya bebek olup olmadığını göreceğiz dediler. Şimdide kafamda senaryo kuruyorum ya yoksa ya bana tutunmak istemezse ya dış gebelikse diye kendimi bitirdim. Keşke 15 20 gün bekleseydim.

Yanlış anlaşılma olmasın bebek istiyordum fakat soğukkanlı olmayı çok isterdim bu düşünceler psikolojik olarak kötüye gitmemize sebebiyet veriyor.

Aşılamadan sonra herhangi bir belirti oldu mu şişkinlik ağrı sızı vb

Aşılamadan sonra herhangi bir belirti oldu mu şişkinlik ağrı sızı vb
Konu sahibi aşılama olmuş, ben herhangi bir aşılama olmadım. Ben kendisine moral amaçlı yazmıştım ilk mesajımı yanlış anlaşılmasın
Çocuk düşüncesinden önce muayene olmuştum, eşim ve bende sorun yoktu, korunmayı bıraktık 3. Ayda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…