- 21 Ocak 2022
- 25
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi ebrudmircnt
-
Yorumunuz için teşekkürlerAşılamadan 14 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum (yanlış olabilir emin değilim kusura bakmayın). O zamana kadar sakin kalıp bekleyin, zor bir süreç farkındayım.
Belirtiler kişiden kişiye değişebilir lütfen bu süreçte kimseyle yaşadıklarınızı karşılaştırmayın yoksa psikolojik olarak stres yaparsınız en başta size zarar.
İnşallah bu ay tatlı ve sevindirici sonuçlar alırsınız.
İnşallah gönlünüze göre olurMerhaba benimde 7. Günüm ve birçok belirtilerimiz ortakregl olacak gibi ağrı bel ağrısı ağız kuruluğu birde kasıklarımda batma var
Bende Pko yum normalde onu aştık ama 2 yıl olmadi sonra rahim filmi çektirdim rahim şekil bozukluğu varmış üstten basık ama bu durum hamile kalmaya engel değilmiş doktorum çok önemsemedi 2 yumurtam oldu aşılama deneyelim dedi bi anda karar verdik bakalım ne olacak çok sabırsızlanıyorum.İnşallah gönlünüze göre olurSizde mi aşılama yaptırdınız bir de kaç yumurtanız oluştu acaba , bende PCOs var
Canim sen nezaman test yaptin? Adetin gectikten sonra mi?Aşılamadan 14 gün sonra testte çıkıyor diye biliyorum (yanlış olabilir emin değilim kusura bakmayın). O zamana kadar sakin kalıp bekleyin, zor bir süreç farkındayım.
Belirtiler kişiden kişiye değişebilir lütfen bu süreçte kimseyle yaşadıklarınızı karşılaştırmayın yoksa psikolojik olarak stres yaparsınız en başta size zarar.
İnşallah bu ay tatlı ve sevindirici sonuçlar alırsınız.
Pkoyu nasıl aştınızzBende Pko yum normalde onu aştık ama 2 yıl olmadi sonra rahim filmi çektirdim rahim şekil bozukluğu varmış üstten basık ama bu durum hamile kalmaya engel değilmiş doktorum çok önemsemedi 2 yumurtam oldu aşılama deneyelim dedi bi anda karar verdik bakalım ne olacak çok sabırsızlanıyorum.
Benim ilk randevumda çözüldü aslında. Doktora gittim Pko sun dedi adet düzensizliğim de var. Tarlusal ile adet söktü regl 2. Gününden itibaren Letu diye hap kullandım her gece 2 tane toplam 5 gün. Yumurta takibine gittiğimde 1 yumurtam olmuş 30 mmPkoyu nasıl aştınızzklomen mi gonal f mi kullandınız kusura bakmayın çok soru soruyorum ama çevrem de konuşabileceğim kimse yok denk gelince de sormak istedim umarım sakıncası yoktur Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Benim ilk randevumda çözüldü aslında. Doktora gittim Pko sun dedi adet düzensizliğim de var. Tarlusal ile adet söktü regl 2. Gününden itibaren Letu diye hap kullandım her gece 2 tane toplam 5 gün. Yumurta takibine gittiğimde 1 yumurtam olmuş 30 mme bende o boyutta dollenmedigini bilmiyorum. Yumurtada sorun olmadığı için 6 ay kendi halimize bıraktı. Gebelik olmadı 1 yıl bekledim rahim filmi istedi. tüplerim açık eşimde sorun yok rahimdeki şekil hamileliğe engel değil ama olmuyor anlamıyoru
Aminnnnn ama ben rahim filmi çektireli 8 ay oldu. Tedaviden sonra düzelen adetim de bozuldu 8 aydır çok düzensizim bana iyi gelmedi filmi çektirmekÇözülmesi ne güzel benim ki o kadar inatçı ki 2 gonal f ile anca büyüttük yumurtayısorununun olmaması da çok güzel burda okuduğuma göre de rahim filminden sonra çok hamile kalan olmuş inşallah sende onlardan birisi olursun rabbim beklediğin haberi almayı nasip etsin inşallah
Bazen hissedersin ama emin olamazsın ya bende o duyguyu yaşadım. İçimde olduğunu biliyordum ama üzülmemek için hep test yapmaktan kalmıştım.Canim sen nezaman test yaptin? Adetin gectikten sonra mi?
Masallah canim allah saglikla kucagina almaI nasip etsinBazen hissedersin ama emin olamazsın ya bende o duyguyu yaşadım. İçimde olduğunu biliyordum ama üzülmemek için hep test yapmaktan kalmıştım.
5. Gün gecikmeye kadar inat edip bekledim ama içime doğmuş ve belirtilerimde kesin pozitifti. Hemen idrar testi yaptım 10 saniye sonra pozitif, akşamına kan verdim o da 1106 çıkmıştı.
Sana bir tavsiye bekleyebildiğin kadar bekleMasallah canim allah saglikla kucagina almaI nasip etsiniyi beklemisssin ben catlardim galiba
Aşılamadan sonra herhangi bir belirti oldu mu şişkinlik ağrı sızı vbBazen hissedersin ama emin olamazsın ya bende o duyguyu yaşadım. İçimde olduğunu biliyordum ama üzülmemek için hep test yapmaktan kalmıştım.
5. Gün gecikmeye kadar inat edip bekledim ama içime doğmuş ve belirtilerimde kesin pozitifti. Hemen idrar testi yaptım 10 saniye sonra pozitif, akşamına kan verdim o da 1106 çıkmıştı.
Konu sahibi aşılama olmuş, ben herhangi bir aşılama olmadım. Ben kendisine moral amaçlı yazmıştım ilk mesajımı yanlış anlaşılmasınAşılamadan sonra herhangi bir belirti oldu mu şişkinlik ağrı sızı vb
Sizinkisi normal olmuş o zaman maşallahAşılamadan sonra herhangi bir belirti oldu mu şişkinlik ağrı sızı vb
Bende 23 ağustosta aşılama yaptirdim. 1 haftada yeni geçti sancılarım. Ignelerin etkisi diye düşünüyorum ya da anlamadan üşüttüm mü bilemedim. Ayrıca aşırı gaz da oluyorAşılamadan sonra herhangi bir belirti oldu mu şişkinlik ağrı sızı vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?