Aşılama için sperm değerleri nedir? Morfoloji sayı hız olarak hangi değerlerin tutma ihtimali yüksek?Merhaba, ben de bu ay ilk kez aşılama yaptırdım. Bizim de sperm değerlerimiz çok kötü değil ama sorunsuz da değil. Bugün 13. günüm ve sonuç negatif. İkinci aşılamayı da yapıp tüp bebeğe başlamamız gerek diye düşünüyorum. Yaşım 30, amh değerim 3.8. Doğal yolla olmasını beklerken vakit kaybedip sonra pişman olmak istemiyorum ama tabii bu kişiye bağlı bir konu. Yıllarca herhangi bir tedavi almadan bekleyip doğal yolla çocuk sahibi olanlar da var. Sizin durumunuz ve tercihlerinizle alakalı.
Sperm değerlerini eklediniz mi? Onu göremedim bu arada.
Kullandığınız takviyelerin etkisini 3 ay içinde görürsünüz. En az 2 ay bekleyip aşılamayı öyle yaptırın ki tutma ihtimaliniz artsın.merhaba arkadaşlar öncelikle Allah herkese bebeğine kavusturmak nasip etsin ben 33yasindayim 8 aydir cocuk düşünüyoruz son 2 ay doktora gittim amh değeri 1.29 cikti hsg rahim filmi çekildi doktor isterseniz aşılama yapalim değerlerinin biraz düşük dedi sonra esim sperm örneği verdi biraz düşük çıktı asilama öncesi spermlerde oyle bugun asilamanin 12.gunu ama 2 gün önce beta hcg testi 1.29 çıktı ama eşimde prodexx plus kuenzim10 ve evitap e vitamini kullanıyor sizce 2.asilama yaptirmalimiyim yoksa bekleyip doğal yolla olmasını mı bekleyeyim bu arada sperm değerleri ekliyorum sizin nasildi?
Sizin amh degeriiz cok iyi benim 1.29 doktor o yuzden aşılama dedi bide sperm değerler li düşük olunca olmuyor 6 martta aşılama oldum dun adetim geldi malesef spermdegerlerini ekliyorumMerhaba, ben de bu ay ilk kez aşılama yaptırdım. Bizim de sperm değerlerimiz çok kötü değil ama sorunsuz da değil. Bugün 13. günüm ve sonuç negatif. İkinci aşılamayı da yapıp tüp bebeğe başlamamız gerek diye düşünüyorum. Yaşım 30, amh değerim 3.8. Doğal yolla olmasını beklerken vakit kaybedip sonra pişman olmak istemiyorum ama tabii bu kişiye bağlı bir konu. Yıllarca herhangi bir tedavi almadan bekleyip doğal yolla çocuk sahibi olanlar da var. Sizin durumunuz ve tercihlerinizle alakalı.
Sperm değerlerini eklediniz mi? Onu göremedim bu arada.
Değerileri ekledim bende pişman oldum zaten değerler yukselmeden denemeyin boşa oluyorDeğerler gelmemiş. Bizde de sorun var ben bir az araştırdım, aşılama mantıklı gelmedi bana bizim değerlerle. Gene de gelicek hafta ne yapmalıyız öğreneceğiz artık
Evetzaten yaksalsik25 gün oldu o kadar faydaliiki iyileşme spermleri hissedibiliyosunuz zatenKullandığınız takviyelerin etkisini 3 ay içinde görürsünüz. En az 2 ay bekleyip aşılamayı öyle yaptırın ki tutma ihtimaliniz artsın.
Evet. Bize ameliyat dediler zaten, aşılama da yapa bilirsiniz, şansınız var dedi doktor ama daha bekleyelim düşünüyorum.Değerileri ekledim bende pişman oldum zaten değerler yukselmeden denemeyin boşa oluyor
Varikosel için miEvet. Bize ameliyat dediler zaten, aşılama da yapa bilirsiniz, şansınız var dedi doktor ama daha bekleyelim düşünüyorum.
Aşılama için şu kadar sayı, şu kadar hız gerekir gibi net bir bilgi vermiyorlar ama ileri hızlı, sağlıklı, şekli düzgün sperm sayısı en az 10 milyon/ml değerinin üstünde olursa aşılama sonucu gebelik ihtimali %10-%20 civarı oluyor diye biliyorum. Yani spermle ilgili çok fazla hız, sayı problemi varsa aşılama anlamlı olmuyor ve direkt tüp bebek denemek daha iyi diyorlar. Bir de kadının yaşı ve yumurta rezervi de önemli. Yaş 40'a yaklaşıyorsa aşılama ile vakit kaybetmek doğru bulunmuyor.Aşılama için sperm değerleri nedir? Morfoloji sayı hız olarak hangi değerlerin tutma ihtimali yüksek?
Evet canım. 3.derece. iki doktor ameliyat dedi. Üçüncü yeniden test istedi, ameliyatın yararı olursa yaparız ama olmayacaksa başka yol izleriz dedi. On güne belli olur herhalde. Ama testlerden nasıl anlıyor doktorlar bilmiyorumVarikosel için mi
Peki vitamin desteği kullanıyor muEvet canım. 3.derece. iki doktor ameliyat dedi. Üçüncü yeniden test istedi, ameliyatın yararı olursa yaparız ama olmayacaksa başka yol izleriz dedi. On güne belli olur herhalde. Ama testlerden nasıl anlıyor doktorlar bilmiyorum
Bizde de tek taraflı varikosel var ancak hız ve sayı yüksekken varikosel ameliyatı risk olur, gerek yok, büyük faydası olmayacaktır morfolojiye dedi birkaç doktor. Bir doktor ise ameliyat yapalım demişti. Biz sonuçta ameliyattan vazgeçtik şimdilik. Birkaç hekimden fikir almak iyi olabiliyor.Varikosel için mi
Sperm değerleri nedir pekiBizde de tek taraflı varikosel var ancak hız ve sayı yüksekken varikosel ameliyatı risk olur, gerek yok, büyük faydası olmayacaktır morfolojiye dedi birkaç doktor. Bir doktor ise ameliyat yapalım demişti. Biz sonuçta ameliyattan vazgeçtik şimdilik. Birkaç hekimden fikir almak iyi olabiliyor.
Bizim sperm değerlerini mi soruyorsunuz? Sperm sayısı 80-100 milyon, ileri hız %55-%65 arası çıkıyor testlerde. Morfoloji ise hep %2-%1 çıkıyor. 4-5 tane test yaptırdık 1 yıl içinde, değerler bu civarlarda.Sperm değerleri nedir peki
Ama.sizinkiler cok iyi degerer benceBizim sperm değerlerini mi soruyorsunuz? Sperm sayısı 80-100 milyon, ileri hız %55-%65 arası çıkıyor testlerde. Morfoloji ise hep %2-%1 çıkıyor. 4-5 tane test yaptırdık 1 yıl içinde, değerler bu civarlarda.
Hayır canım. Direkt ameliyat dediler, eşim de kilolu bu kiloyla yapamayız dediler. Bu seferki doktor kilo sorun olmaz diyorPeki vitamin desteği kullanıyor mu
Bazı doktorlar değerler iyi doğal yoldan çocuk olur diyor ama sonuçta olmuyor. Bende şimdi sizin sonucu görebildim. Morfoloji bizim gibi %2 çıkmış. Sizin bir de sayı az görünüyor. Sayı 15-20 milyon üstü olunca normal aralıkta kabul ediliyor sanırım. Ama sperm sayısını artırmanın yolları varmış herhalde.Ama.sizinkiler cok iyi degerer bence
Katılıyorum eşimin ileri hız sperm %10 idi. Mart ayı aşılamaya başlamadan sadece şubat ayına eşim proxeed plus sair 1 kutu kullandı. Martta aşılama yaptık. İnş tutar ama spermiyogram sonucunda yıkama olmadan %35 çıktı biz şok oldukBazı doktorlar değerler iyi doğal yoldan çocuk olur diyor ama sonuçta olmuyor. Bende şimdi sizin sonucu görebildim. Morfoloji bizim gibi %2 çıkmış. Sizin bir de sayı az görünüyor. Sayı 15-20 milyon üstü olunca normal aralıkta kabul ediliyor sanırım. Ama sperm sayısını artırmanın yolları varmış herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?