Aşılama Aşılama ve yumurta sayısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Safsarisin Safsarisin canım hiç bilmiyorum akıntı modellerini 😂
ama benim adete yakın zamanlarda hep su gibi gelir diğerleri beyaz sümük gibi çok yorum yapamayacağım.
kahveye de koymuyorum süt tozu yazdım zaten hatta filtreye alıştım sade şekersiz içiyorum artık.
aaa bak bu ramazan hurmaları var ya çok iyi geliyormuş yumurtalara ben yemeye başladım
çok da yeme şekerini yükseltir dediler günde max 5 tane yiyorum.
pazartesi burdayız inşallah son regl tarihin ne
benim 17 mayıs ptesi olgunlaşmışsa çatlatıp denemeye başlayacağız hemen bayramda
Ay evet yazmissin kuzum benim kafa gitmisss dertten kederden 🤣🤣🤣 kuzum 20 mayıs adet tarihim
Hurmayı da gectigimiz aylarda tukettim
Hatta süt un icine atip shake yaptim sıkıldım yaa yesemmi artik gerci yicek durum kalmadi gelisti yumurcaklar

Ahhh pko kadınların korkulu rüyası haline gelmeye başladı . Şimdi tutmama ihtimaline düşünerek aşılama yapması gerekmez mi aslında . Bizim bi ablanın tüp bebek için 22 yumurtası varmış çoğul gebelik beklenirken çok şükür tek tutmuş diğer yumurtaları dondurup tekrar denemişler bu sefer tutmamış . Ben de pkoluyum ama kilom var bu da etkiliyor mesela .
Işte o şeyi düşünüyor ya tutarsa 3 u dollenirse üçüz dorduz olursa diye. Kac kilosun kuzum sen??,

Işte o şeyi düşünüyor ya tutarsa 3 u dollenirse üçüz dorduz olursa diye. Kac kilosun kuzum sen??,
Kuzum her ay yumurta sayımız aynı olmuyor ki çatlama sorunu olduğu için kiste dönüşüyorlar kendiliğinden ikiz üçüz hamile kalanda var . Yumurtlama sıvısı yapışkan oluyor uzuyan bir akıntı . Size göre kiloluyum onu anladım 😕

Merhaba kızlar. Güya bu ay aşılama olacaktım. Adetin 5.günü femaraya başlandı
Dün doktora gittim ve 7 tane yumurtam oluşmuş. Doktor 10 senede gördüğüm 2.hastasın maşallah dedi
Hem iyi hem kötü dedi(cogul gebeliği kast ediyor kötü derken)
Iptal etti aşılamayı yuzde 10 ihtimal 4üz 5 iz olmasi dedi
Çıldırıcam artık:KK43:
Femara ile yumurtam gelisiyor doktor masrafsızsın diyor şaşırıyor masallah diyelim
Gelin dertleşelim. Yok mu başına boyle bisey gelen?
Pco luyum bu arada ancak zayıfım doktorlari en zorlayan hasta grubundanim sanırım.
Kasim ayinda sanırım 2 yumurta olusmustu aşılama olmuştum tutmamıştı
Gecen ay rahim filmi cekildim tüpler açık.
Bayram üstü moralim cok bozuk
Pazartesi gel bakalim belki geri cekilenler olmustur dedi tam anlamadim ama . Pazartesi sabah gidicem.
Of yaaaa doktorlar da riske atmak istemiyor 7 yumurta herhalde nadir bi durum.
27 yaşındayım bu ay 28 olcam.
Şaşırdım kaldim artık ben napcam :KK43:
Bende de yumuslar büyümuyo ;( klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki kere ikisi de olumsuz sonuçlandı;(

Kuzum her ay yumurta sayımız aynı olmuyor ki çatlama sorunu olduğu için kiste dönüşüyorlar kendiliğinden ikiz üçüz hamile kalanda var . Yumurtlama sıvısı yapışkan oluyor uzuyan bir akıntı . Size göre kiloluyum onu anladım 😕
Peki bu akintiyi gordukten 36 saat sonrami catlarmis yumurta napsam ki ben bugun gördüm sivi yapışkan sümük gibi afedersin.
Evet her ay ayni olmuyor dedigin doru.
Ya yapar insallah aşılama
Tiroid falan varmi sende

Baska ilac kullancan o zaman canim femarayi solemedi mi sana doktor klomende fayda görmediysen
Ramazanda ara verdik bayramdan sonra başka bi doktora gidecez o ne der bilemiyorum

Merhaba kızlar. Güya bu ay aşılama olacaktım. Adetin 5.günü femaraya başlandı
Dün doktora gittim ve 7 tane yumurtam oluşmuş. Doktor 10 senede gördüğüm 2.hastasın maşallah dedi
Hem iyi hem kötü dedi(cogul gebeliği kast ediyor kötü derken)
Iptal etti aşılamayı yuzde 10 ihtimal 4üz 5 iz olmasi dedi
Çıldırıcam artık:KK43:
Femara ile yumurtam gelisiyor doktor masrafsızsın diyor şaşırıyor masallah diyelim
Gelin dertleşelim. Yok mu başına boyle bisey gelen?
Pco luyum bu arada ancak zayıfım doktorlari en zorlayan hasta grubundanim sanırım.
Kasim ayinda sanırım 2 yumurta olusmustu aşılama olmuştum tutmamıştı
Gecen ay rahim filmi cekildim tüpler açık.
Bayram üstü moralim cok bozuk
Pazartesi gel bakalim belki geri cekilenler olmustur dedi tam anlamadim ama . Pazartesi sabah gidicem.
Of yaaaa doktorlar da riske atmak istemiyor 7 yumurta herhalde nadir bi durum.
27 yaşındayım bu ay 28 olcam.
Şaşırdım kaldim artık ben napcam :KK43:

4 yumurtam vardi doktor cogul olabilir kabul ediyormusun dedi. Evet dedim hicbiri tutmadi.

Ama soyle bir durumda var yakinima yaptilar 5 yumurtadan 4 ü tuttu. 2 sini alalim dediler kabul etmedi 5.ayinda hepsini erken dogumla kaybetti...

Tam da bu yuzden riske atmak istemiyorlar cunku 4 tuttsa riskleri cok buyuk doktor size alalim diecek siz asla kabul etmeyeceksiniz belki butun bebeklerinizden olacaksiniz allah korusun...

Kizlar yumurtlama akıntısı nasil olur soylermisiniz ben oglen uyandim sümük gibi bise geldi afedersiniz silinince de berrak sıvı su renginde akıntı geldi bu yumurta mi catladi demek acaba
Merhaba canım. Evet yumurtan çatlamış gibi görünüyor. Belirtiler onu gösteriyor.

4 yumurtam vardi doktor cogul olabilir kabul ediyormusun dedi. Evet dedim hicbiri tutmadi.

Ama soyle bir durumda var yakinima yaptilar 5 yumurtadan 4 ü tuttu. 2 sini alalim dediler kabul etmedi 5.ayinda hepsini erken dogumla kaybetti...

Tam da bu yuzden riske atmak istemiyorlar cunku 4 tuttsa riskleri cok buyuk doktor size alalim diecek siz asla kabul etmeyeceksiniz belki butun bebeklerinizden olacaksiniz allah korusun...
Evet riske atmıyorlar bakalim ptesi ne dicek ooof

Sana şöyle anlatayım. Ben o beyaz akıntıyı gördüğüm gün değerlendik. Ertesi sabah birde bir gün ara ile diğer gün olmak üzere 3 gün değerlendirdik. Hangisi tutu bilmiyorum. Ama istersen değerlerdir yinede
Yani beyaz dedigin su gibi jel gibi dimi oyle gördüm o zaman degerlendireyim canim bende . Hep hep gordugum bisey degil ya da dikkat etmiyorum galiba 7 yumurtadan hangisi patladi acaba🤣

Back
X